تور


نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: انواع ژله

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    1390,03,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    766
    میانگین پست در روز
    0.66
    تشکر از کاربر
    6,011
    تشکر شده 3,111 در 765 پست

    پیش فرض انواع ژله

    ژله رنگین کمان
    مواد لازم:
    ژله انگور(بنفش):یک بسته
    ژله لیمو(سبز):یک بسته
    ژله تمشک ابی(آبی):یک بسته
    ژله پرتقال (نارنجی ):یک بسته
    ژله آناناس(زرد ):یک بسته
    بستنی :یک ونیم لیوان
    طرز تهیه :
    یک مرحله را توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه .

    هر بسته ژله را به دو بخش ۳/۲ و۳/۱ تقسیم می کنیم.معمولا بسته های دراژه ۱۰۰ گرمی ویا ۳۰ گرمی هستند .پس اگه ۱۰۰ گرمی بود یک سوم آن حدود سه قاشق غذاخوری واگه ۳۰ گرمی بود یک سوم آن ،یک قاشق غذا خوری می شه .
    به محتوی کاسه ،نصف لیوان آب جوش و به محتوی لیوان ،یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم .خیلی خوبه در این مرحله مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری بگذاریم تا شفاف بشه .
    ابتدا به بخش دو سوم (کاسه )،نصف لیوان آب سرد (یخ خرد شده ) اضافه می کنیم .وبعد در قالب ژله می ریزیم .بهتره آن در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته بشه .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشه .در همین حین بخش یک سوم را با یک چهارم لیوان بستنی مخلوط می کنیم (البته بستنی باید در حرارت بیرون کمی آب شده باشد ومخلوط ژله وآب جوش هم کمی خنک شده باشد ) وبعد از بستن ژله روشن ،ژله بستنی از همون رنگ را به آن اضافه می کنیم
    چند نکته مهم :
    برای اینکه کارتون زودتر راه بیفته در موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست لطفا رنگ بعدی را آماده کنید .
    می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.
    اگه می خواهید لایه ها یک اندازه بشه باید رنگ های اول را کمی کمتر بریزید ولی من اینکار را نکردم.واز نظر سایز لایه ها هم زیاد تفاوت نمی کرد.
    لطفا لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .
    وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.
    برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ۳۰ ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم .

  2. 19 کاربر از پست فارقليطا تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    1390,03,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    766
    میانگین پست در روز
    0.66
    تشکر از کاربر
    6,011
    تشکر شده 3,111 در 765 پست

    پیش فرض

    ژله آکواریوم

    مواد لازم :
    مواد لازم برای کرم وانیلی (لایه اول )
    شیر :یک و نیم لیوان
    شکر :یک سوم لیوان
    خامه صبحانه :50گرم
    وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری
    پودر ژلاتین :12 گرم (یک ونیم قاشق غذا خوری سر خالی )
    موادلازم برای ژله آبی (لایه دوم )
    ژله بلو بری (تمشک آبی ):یک ونیم بسته
    شکلات سنگی :به میزان لازم
    پاستیل به شکل ماهی و سبزه و ستاره و غیره :به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا لایه اول را درست می کنیم که همان کرم وانیلی هست ..در واقع این لایه باعث می شه که محتویات آکواریوم مشخص تر جلوه کنه وهم مزه ژله را بهتر می کنه ..البته اجباری نیست .طرز تهیه آن هم به این صورت هست که کمی آب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .تصاویر انرا می تونید اینجاببینید .شیر وشکر را هم روی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه وبعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم ،ژلاتین شفاف شده را به آن می افزاییم و وانیل و خامه را هم با آن مخلوط می کنیم و بعد آن را در ظرف ژله می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .
    اول ژله آبی را درست می کنیم به این صورت که پودر ژله آبی را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .
    سپس سه چهارم لیوان آب سرد به ژله آبی اضافه می کنیم ودر یخچال می گذاریم تا ژله حالت سفیده تخم مرغ پیدا کنه .
    روی قسمتی از لایه اول ،شکلات های سنگی را می چینیم
    و بعد کمی از ژله آبی(که حالت سفیده تخم مرغ پیدا کرده ) را روی آن می ریزیم .و آنرا در یخچالبه صورت کج می گذاریم تا ببنده .علت اینکار اینه که این شکلات ها، رنگ پس می دهند و با اینکار تیرگی ناشی از رنگ پس دادن شکلات ها به همین لایه نازک مجدود می شه .
    حالا نوبت سبزه می رسه ،پاستیل هایی به شکل نوار های سبز که در تصویر زیر دیده می شوندمناسب این کار هست که می تونید با قیچی آنها را از طول برش بدهید و به شکل سبزه در بیاورید .ستاره های دریایی در اشکال پاستیل وجود دارند .
    پاستیل ماهی هم در اشکال متنوع زیر وجود داره که هر کدومش را که دوست دارید می تونید انتخاب بفرمایید .
    سبزه و ماهی ها و همین طور ستاره های دریایی را روی لایه اول می چنیم
    بعد خیلی آرام ژله آبی را روی آن می ریزیم ..خیلی آرام که ماهی ها تکان نخوره .می تونیم در آخر، چند تا ماهی در ژله قرار بدهیم .
    اگه دوست دارید روی آکواریوم کمی موج داشته باشه می تونید سه الی چهار قاشق ژله آبی را کمی بیشتر در یخچال نگه داریم تا حالت نیم بند پیدا کنه وبعد در قسمتی از ژله قرار بدهیم .


  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    1390,03,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    766
    میانگین پست در روز
    0.66
    تشکر از کاربر
    6,011
    تشکر شده 3,111 در 765 پست

    پیش فرض

    ژله در طالبی

    مواد لازم :
    ـ طالبی گرد و سالم ۱ عدد
    ـ ژله سفت آماده شده ۵/۱ الی ۲ لیوان
    ـ شکر ۱ قاشق
    طرز تهیه :
    برای انتخاب طالبی باید دقت کنید که کروی و قسمت زیر آن صاف باشد تا وقتی در دیس گذاشته میشود کج نشود .از قسمت بالا با احتیاط دایره کوجکی ایجاد و کارد را از آن قسمت وارد طالبی کرده و به صورت دریچه کوچکی آن را جدا کنید . وبا قاشق تخمه های درون آنرا در آورید .یک بسته آماده ژله را با ۱ قاشق پودر ژله و شکر بعد از آماده کردن در آن بریزید و در یخچال بگذارید اگر طالبی بزرگ بود مقدار بیشتری پودر ژله بزیزید بایستی ژله بعد از آماده شدن سفت باشد. بعد از بسته شدن ژله با کارد بزرگی با ایجاد شش یا هشت برش مانند تصویرآنرا باز کنید در هنگام برش دادن طالبی در قسمت انتها به هم متصل باشد و جدا نشود و بعد آنرا با خلال پسته وکنجد و یا خلال بادام و ... تزیین کنید .

  5. 17 کاربر از پست فارقليطا تشکر کرده اند .


  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    1390,03,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    766
    میانگین پست در روز
    0.66
    تشکر از کاربر
    6,011
    تشکر شده 3,111 در 765 پست

    پیش فرض

    ژله خورده شيشه

    مواد لازم:
    پودر ژله ۴ بسته (که من از رنگ های سبز:لیمو و آبی:بلوبری و انگور: بنفش و نارنجی:پرتقال استفاده کردم. دلخواه هستش شما می تونید از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید.)
    مواد لازم برای ژله پایه:
    شیر ۲ لیوان
    پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
    آب جوش ۱ لیوان
    خامه نصف یک بسته ۲۵۰ میلی لیتری
    وانیل کمی
    شکر ۳ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    ابتدا پودر ژله ها رو طبق دستوری که روی بستش نوشته آماده می کنیم داخل ظرف مورد نظر می ریزیم داخل یخچال میذاریم تا ببنده وقتی که ژله ها گرفت آن ها رو ۳۰ ثانیه داخل آب گرم نگه داشته از قالب جدا می کنم و به شکل مربعی برش می زنیم.(من از نصف استکان آب کمتر استفاده کردم که یه کم سفت تر در بیاد.)
    برای ژله پایه ابتدا پودر ژلاتین داخل آب جوش حل می کنیم و بعدش روی بخار آب می ذاریم تا شفاف بشه شیر و شکر در ظرفی جدا روی حرارت گذاشته تا شکر آب شود وقتی مواد هر دو ظرف کمی خنک شدند اونا باهم مخلوط کرده سپس خامه و وانیل را اضافه می کنیم با همزن هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه میذاریم تا کاملا سرد بشه
    ظرف مورد نظر که می خوام ژله داخلش درست کنیم انتخاب می کنیم چند قاشق از ژله پایه داخل ریخته بعد ژله های رنگی که داخل ظرف می ریزم تا ظرفمون پر بشه بعدشم با مواد ژله پایه کاملا روش می پوشونیم. داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببنده در حدود ۲ ساعت بعد ژله آمادست ولی هر چی که بیشتر داخل یخچال بمونه سفت تر میشه جدا کردنش از قالب راحت تر.
    برا جدا کردن ژله دور ژله با چاقو آزاد می کنیم و در حدود ۳۰ ثانیه ظرف ژله داخل آب گرم نگه می داریم بعدشم داخل ظرف مورد نظرمون بر می گردونیم.
    اینم یکی دیگه که برای درست کردنش از ژله پایه بیشتری استفاده شده
    ویرایش توسط فارقليطا : 1390,04,12 در ساعت ساعت : 03:52 بعد از ظهر

  7. 20 کاربر از پست فارقليطا تشکر کرده اند .


  8. Top | #5

    تاریخ عضویت
    1388,12,04
    عنوان کاربر
    همکار بازنشسته
    نوشته ها
    4,247
    میانگین پست در روز
    2.63
    تشکر از کاربر
    46,992
    تشکر شده 53,546 در 6,806 پست

    پیش فرض

    یکی از پست هاتون تکراری بودن پاک شدن. لطفا اول جستجو کنید!

    ژله تخم مرغی

  9. 4 کاربر از پست mahdieh67 تشکر کرده اند .


  10. Top | #6

    تاریخ عضویت
    1390,03,12
    عنوان کاربر
    کاربر نیمه حرفه ای
    نوشته ها
    766
    میانگین پست در روز
    0.66
    تشکر از کاربر
    6,011
    تشکر شده 3,111 در 765 پست

    پیش فرض

    ژله رز سیب
    این هم یک دسر زیبا و خوشمزه و سالم با کالری کم که درست کردن آن زمان زیادی نمی گیره و خیلی راحته و با صرف وقت کم می تونید این گل های رز را به مهمانان عزیزتون تقدیم کنید ...ایده و دستور این دسر از دوست عزیز و فوق العاده هنرمندم نجما خانوم مدیر اشپزی مامی سایت هست که در همینجا از ایشون تشکر می کنم .....امیدوارم شما بپسندید .
    مواد لازم :
    آب : دو ونیم لیوان
    شکر :یک و یک پنجم لیوان
    آبلیمو :چهار قاشق غذا خوری
    سیب قرمز :سه عدد
    سیب سبز :یک عدد
    ژله اناناس یا پرتقال : دو تا سه بسته
    توت فرنگی :7-8 عدد (دل به خواه هست )
    طرز تهیه :
    ابتدا هسته وسط سیب را با وسیله ای شبیه به تصویر زیر خارج می کنیم ..اگه این وسیله هم موجود نبود می شه با چاقو هم همین کار را انجام داد .
    سپس سیب را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم به طوریکه ضخامت ورقه ها حدود یک تا دو میلیمتر باشه .من برای اینکار از رنده هایی که سبزیجات را به شکل حلقه ای برش می دهند استفاده کردم ..البته این کار توسط یک چاقو ی تیز و با کمی حوصله امکان پذیر هست .
    آب وشکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .و بعد آبلیمو را اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم چند تا قل که زد آنرا از روی حرارت بر می داریم .
    حلقه های سیب را در آن می ریزیم و با کمک یک قاشق ورقه های سیب را در ان غوطه ور می کنیم .و در ان را می گذاریم و نیم ساعت صبر می کنیم تا شربت خنک بشه .
    حالا ورقه های سیب را به دونیم می کنیم و به ارامی آنرا به شکل گل رز در کنار همدیگر قرار می دهیم .(به شیوه گلسازی با خمیر چینی ) ..بهتره مرکز گل ها برجسته تر باشه تا زیبا تر به نظر برسه .
    ورقه های سیب نرم و قابل انعطاف شده و کمی چسبنده هم هست و خیلی راحت در کنار هم قرار می گیره .
    از سیب سبز هم چند تا برگ وساقه درست می کنیم .
    اگه دوست داشتید ژله ها را در ظرف های تک نفره سرو بفرمایید (من این شکل را برای مهمونی ترجیح می دهم ) در هر ظرف یک تا دو گل قرار می دهیم ودر کنار آن از ساقه وبرگ سبز استفاده می کنیم و سپس کمی ژله اناناس ویا پرتقال آماده شده (فقط به ارتفاع یک سانتیمتر ) در هر ظرف می ریزیم .و بعد آنرا در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا ببنده و گل های رز ثابت بشه و بعد مجددا آنقدر ژله در هر ظرف می ریزیم تا فقط کمی از لبهای گل بیرون بمونه (می تونید آنقدر بریزید تا گل رز را کاملا بپو شونه )
    می شه به این صورت هم درست کرد وحتی از میوه های دیگه برای تزیین استفاه کرد .به این صورت که اول یک لایه نازک ژله در ته قالب می ریزیم ومی گذاریم نیم بند بشه . من توت فرنگی فریز شده داشتم .آنها را به صورت ورقه ورقه برش دادم و اطراف قالب چیدم .گل رز را به صورت برعکس در وسط قرار دادم و سپس مثل روش قبل یک لایه نازک ژله روی ان ریختم .و گذاشتم تا ببنده و دوباره ظرف را از ژله پر کردم .
    فاصله ام تا تو زیاد است
    اما حس خوبِ بودنت همیشه با من است
    حس اینکه هر لحظه صدایم را می شنوی
    همین که دلهره ندارم فردا شاید نداشته باشمت
    همین که دلم گرم است در خانه ات همیشه به رویم باز است
    برایم کافیست...

    پروردگـــــــــــــارم

  11. 20 کاربر از پست فارقليطا تشکر کرده اند .


  12. Top | #7

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,803
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,202
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض




    ژله خورده شیشه
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  13. 15 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  14. Top | #8

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,803
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,202
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    Talking ژله بلوبری


    • ژله بلوبری ۲ بسته
    • آب جوش ۳ لیوان
    • آب سرد ۱ لیوان


    1. بسته اول ژله رو با ۲ لیوان آب جوش حل کنید و بزارید توی یک ظرف مستطیل شکل توی یخچال تا بگیره
    2. بسته دوم رو با ۱ لیوان آب جوش و ۱ لیوان آب سرد درست کنید و خوب هم بزنید تا شفاف بشه بعد بزارید توی یخچال حدود ۲۵ دقیقه بعد وقتی که ژله هنوز خودش رو کامل نگرفته و مثل سفیده تخم مرغ است این ژله رو از توی یخچال بیرون بیارید و توی یک سرنگ بریزید بعد یک ظرف پر از یخ رو قرار بدید و از توی سرنگ روی یخ ها قطره قطره ژله بریزید بعد ژله های خاویار رو از روی یخ ها بردارید و بزارید توی بخچال
    3. ژله مستطیلی رو بیرون بیارید و مکعبی برش بزنید و روی هم بزارید و زله خاویار رو روش بریزید

  15. 13 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  16. Top | #9

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,803
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,202
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    Red face ژله رنگین

    • ژله به رنگهای سبز و آبی و قرمز و زرد یا نارجی
    • شیر نیم لیتر
    • پودر ژلاتین ٣ قاشق غ
    • شکر به مقدار لازم
    • وانیل چند قطره


    1. ژله ها رو طبق دستور روی بسته درست کنید با این تفاوت که مقدار آبی که گفته رو نصف استفاده کنید،تا سفت تر از معمول شه! و بذارید یخچال
    2. و بعد اونارو از ظرفشون خارج کرده و به مکعب های کوچک برش بدید و بریزید توی ظرف پریکس
    3. پودر ژلاتین رو توی ١ لیوان آب جوش ذوب کنید،و وقتی کاملا شفاف شد اونو به شیر اضافه کرده، و وانیل و شکر رو نیز توی شیر حل کنید! و بریزید روی ژله های رنگی و بذارید فریزر
    4. و بعد اونارو به صورتی که در تصویر میبینید برش بدید و از ظرفش خارجش کنید


  17. Top | #10

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,803
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,202
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض

    ژله سیب و نعنا

    سیبها را پس از شست وشو به قطعات درشت خرد كنید و در قابلمه ای ریخته آنقدر آب به آن اضافه كنید تا آب روی سیب ها را بگیرد...
    ● مواد لازم:
    ۹۰۰ گرم سیب
    مقداری شكر
    ۳ قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، ریز خرد شده

    ● طرز تهیه:
    سیبها را پس از شست وشو به قطعات درشت خرد كنید و در قابلمه ای ریخته آنقدر آب به آن اضافه كنید تا آب روی سیب ها را بگیرد. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. بگذارید مخلوط سیب و آب بجوشد تا میوه نرم شود.

    سپس این مخلوط را با استفاده از یك قطعه پارچه تمیز نازك مانند تنظیف صاف كنید. به این ترتیب كه مخلوط سیب را در آن بریزید و آن را در قابلمه دیگری به نحوی قرار دهید كه مایع حاصل از پخت سیب و آب سیب ها از دستمال در ظرف دوم بچكد. دستمال را به گونه ای در لبه قابلمه ثابت كنید كه یك شب تا صبح بماند و آب آن كاملاً از دستمال رد شود. از فشردن سیب در داخل دستمال خودداری كنید وگرنه ژله شما شفاف نخواهد شد.صبح روز بعد میزان مایع جمع شده در ظرف را اندازه گیری كنید و به ازای هر ۶۰۰ میلی لیتر از آن ۴ پیمانه شكر اضافه كنید. آن را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید بگذارید آرام آرام به جوش آمده و شكر در آن حل شود. بگذارید بجوشد تا قوام آید. برای آزمایش قوام كافی آن می توانید یك قاشق از آن را در یك نعلبكی بریزید و بگذارید سرد شود. اگر سطح روی آن بسته شد و چین افتاد، قوام ژله كافی است. آن را از روی حرارت برداشته بگذارید سرد شود. سپس نعنا را اضافه كنید و مخلوط نمایید. ژله را در ظروف دربسته شیشه ای كه قبلاً داغ و استریل كرده اید بریزید و در یخچال نگاه دارید. پس از بازكردن در هر ظرف آن را در مدت یك هفته مصرف كنید.

  18. 13 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. انواع خر!!!!!!!!!!!!!!
    توسط mms4dp در انجمن حیوانات ، پرندگان و ...
    پاسخ ها: 42
    آخرین نوشته: 1390,02,01, ساعت : 06:27 بعد از ظهر
  2. انواع خر !
    توسط mehran k-1 در انجمن مطالب طنز
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1389,12,28, ساعت : 03:59 بعد از ظهر
  3. انواع گدا
    توسط شیدای عشق در انجمن کاریکاتور
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1389,04,02, ساعت : 05:25 بعد از ظهر
  4. انواع عشق!
    توسط ghoroob در انجمن مطالب جالب و خواندنی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,02,03, ساعت : 06:33 بعد از ظهر
  5. انواع دل(عکس)
    توسط asal در انجمن سرگرمی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1388,10,14, ساعت : 10:36 بعد از ظهر

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •