| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,068 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز مدیر بخش: تاپیک، با تاپیک قدیمی تری که یافت شده بود، ادغام شد. موضوع این تاپیک درباره ی موضوعات زیر هست: اشعار بچه های سایت متن ها و دلنوشته های بچه های سایت نقد اشعار بچه های سایت نقد متن ها و دلنوشته های بچه های سایت پیشنهاد و نظر راجب اشعار و متن ها تبادل اطلاعات راجب اشعار و متن ها بچه های انجمن نودهشتیا اشعار خودتون و فقط در این تاپیک قرار بدید. وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, # NEGAR #, # بلوط #, #SamaneH#, $Persian.boy$, **Snowy Girl**, -2nya-, .Ice Girl., abrak, baharinbahar, Cute Calm, dara67, Darya_secret, farahi, hiva, m@r*y@m, mahdis_m, malihe ranjbar, mehrnusheh, mina_bala74, Moeiiin, nafas_me, pari.maloos, reihana, s.love, samira-76, shayan.n, Star-crossed, آشفته, خانومی, ساحلي, سمن ناز, پاسارگارد, پری 63, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,708 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز پرواز پاک کن لحظات دور بودنت را روح را به نمایش آور بشکن همهمه ی پر غم را و بیاور سکوتی بی حد و تامل لحظاتی خارج از حد زمان دور شده از هر اقلیم نزدیک به قوس بی نهایت شور گشته از ترس جدایی صامت و پر واژه ولی خارج از توان صحبت بی فکر پر از اندیشه بی جسم پر از کالبد نزدیک به روح پرواز پر از معجزه است کاش معجزه ها تو را نزدیک کنند به طللوع بنشینی و تامل بکنی ثانیه ها را نشماری بی عشق من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 226
تشکر شده 1,599 بار در 423 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب من پیشگام میشم تا بقیه هم بیان من کلا از هر شهر نویی خوشم نمیاد ولی این به دلم نشست به نظرم قدرت تخیلش بالاست واقعا زیباست زیادم اهل شعر نیستم که نظر فنی در مورد شعر بدم جدا ماله خودته هستیم؟!! برای تا ابد ماندن باید رفت! گاهی به قلب کسی، گاهی از قلب کسی ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,068 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب به نظر من اولش نصیحته به کسی که ساکن و بی حرکت بدون هیچ پیشرفت بدور از شادی ...کسی که هزاران اندیشه داره هزاران حرف داره ...ولی صامت!!! ولی بعد میگی بیاور سکوتی بی حد فکر کنم این سکوتی بی حد برای اون همهمه پر از غم باشه اگه اره درست میشه ولی اگه نه ،مبهمه پر واژه ولی صامت خوب این خودش یه زیبایی ،ادبی ،عاطفی...چندین سطر به همین صورته که من خوشم میاد... شعر زیبایی بود هستیم ممنون | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 238 بار در 53 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز قشنگه من رو یاد شعرای اکتاویو پاز میندازه به هر حال متفاوت تا حدودی، به نظر من متفاوت بودن همیشه عالیه فقط یه چیزی اونجا که میگه بنشینی و تامل بکنی به جای بکنی اگه میزاشتی کنی به نظر من بهتر بود ساعتها را بگو بخوابند... بیهوده زیستن را نیازی به شمارش نیست | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: Ir-Th
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شعرت واقعا قشنگه من خودم عاشق شعر هاي اينطوري هستم و با كيانا موافقم در مورد نقدش فسیل ترین دیوانه این دایره ، منم ! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,112 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب به نظرم اين شعر به خاطر فراغ يار مي تونه باشه(راستشو بگو هستيم[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_twisted.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_lol.gif[/img])نه شوخي كردم.اما چرا برگشتنش رو معجزه مي دوني؟؟؟؟ البته اسمش كه پروازه،شايد پرواز به سوي بي نهايت باشه كه يك جورايي با معجزه ربط داره.من اينطور فكر مي كنم.![img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/img]<Start> زانو نمی زنم... حتی اگر سقف آسمان از من کوتاه تر باشد! "کوروش بـــــــــــــــــزرگ!" | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 61
تشکر شده 1,112 بار در 195 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب بيا بگو كدوم درست گفتيم ديگه.... اومدي يك شعر گذاشتي تا ما رو سرگرم كني وبري؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 100 بار در 36 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی از شعرت هستیم خب بنظر من تو این چندتا شعر هستیم که خوندمشون همیشه یه افق آرمانی وجود داره که هستیم تو کل شعر سعی داره مسیر رسیدت به اونو در قالب کلمات زیبا بیان کنه واینکه در این شعر و سایر شعراش بیشترین استفاده رو از واژه های متضاد داره و این پارادوکس ها زیبایی شعر رو بیشتر می کنه مثل صامت و پر واژه نزدیک به بینهایت و ... واینکه خب تو این شعر یه خورده پراکنده گویی شده که زیباییشو کمتر می کنه راستش من تو هیچ کدوم از اشعارت اینو ندیدم که اینجا برام یکم عجیبه مثلا کاش معجزه ها تو را نزدیک کنند به طللوع این زیباست اما ناگهان حس لطیفی که به خواننده می ده انگار میشکنه با ادامه شعر و رنگ نصیحت میگیره اما در کل زیباست و من از خوندنشون لذت می برم وتشکر ویژه از کیانای عزیز | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تکه ای از بهشت
(View Stats)
تشکرها: 183
تشکر شده 969 بار در 224 پست
کتاب مورد علاقه : One Hundred Years of Solitude حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلنشین بود، سخنی کاز دل براید لاجرم بر دل نشیند ساده عزیز خیلی زیبا و روان نقد کرده بود. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |