| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
تشکرها: 254
تشکر شده 2,068 بار در 303 پست
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها ونوس نیومده که بهش بگم شعر بذاره [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_cry.gif[/img]الان من چیکار کنم ؟ وای از اون روزی که من دوباره بی تو بمونم بی تو و قشنگیات ترانه هامو بخونم | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمانی آبی تر از دریا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ونوس بدو بیا شعرتو بذار .......... | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) |
| Guest | بچه ها از اول بگم شعر من اصلا ارزش ادبي نداره اين كياناي خوشكل دست از سر كچل ما ور نميداره [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_redface.gif[/img] ((تو مي روي و مني به وسعت اندوه ميخورد رقم تو مي روي و بي ستاره مي شود تمام لحظه هاي شبم چشمم به چشمهاي تو لبريز گريه مي شوم تو ... من خسته را ببين من ... با تو زنده مي شوم... خالق اشكهاي من !! تو مي روي ..ولي بدان كه رفتنت ...شكستن است مي گذري ...مي شكنم و تا ابد به حادثه ...نگاه تر ... نمي رسم..... نمي رسم.... نمي رسم....)) |
|
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اولا که خیلی هم خوبه بعدشم ...بعدا بهت میگم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] شعرت عالیه تو میروی یه چیزیه که توی همه شعرا هست تو میروی و من تنها در سکوت شب تو میروی و من بدون تو هیچ به بعد تو میروی... درسته؟ خیلی خوبه که یچیز جدید باشه ولی از یچیزی خیلی خوشم اودم چون خیلی ساده میگی...من نمیدونم چجوری باید بگم یعنی داری از کسی میگی که زندگیه که دیدنش خیلی ارزش داره و کاش بیاد بهت زندگی بده عشق بده سرشار از امید تا به اخر نمیرسم ... | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) |
| Guest | راستش كيانا من اين شعر رو تحت تاثير زندگي عشقي يكي از بچه هاي همين سايت گفتم .. شايد خيلي احساسي باشه و اصلا معناي عميقي نداشته باشه ..من چون خيلي تحت تاثير قرار گرفتم .. تو ذهنم اومدو يادداشتش كردم ..ممنون از نقد قشنگت .. كيانا شعراي تو عاليه من تو تاپيك اشعار بچه هاي 98 به تو راي دادم چون ذهن فعالي برا شعر گفتن داري با وجود سن كمت..بهت تبريك ميگم |
|
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | |
| Guest | نقل قول:
| |
|
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سری کتاب های گرگ و میش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یادته یه شعر بود که اخرش میگفتی ولی نمدانم چه شد که طوفان به پا کردی درست یادم نمیاد یه همچین چیزایی بود اون خیلی خیلی خوب بود من خیلی خوشم اومد باشه من سوتی | |||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,708 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به کیانا رای دادم! [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_redface.gif[/img] ونوس دارم روی شعرت فکر میکنم من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,708 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موسیقی شعری قشنگی داره خیلی احساس قشنگی توش نهفته است شاد شدن و زندگی یک عاشقو خوب به تصویر میکشه خوش به حال اون کسی که براش این شعرو گفتی! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |