| |||
| | #1231 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی دوست
(View Stats)
تشکرها: 829
تشکر شده 1,636 بار در 520 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
متن سراسر احساسی بود و البته دارای تعابیر شاعرانه و زیبا قلم خوبی دارید اما درگیر یکنواختی بود یعنی فراز و فرود هایی که ذهن مخاطب رو با شما همراه کنه خیلی کم بود و صرفا یه مطلب رو با شیوه های مختلف و البته شبیه به هم بیان کردید موفق باشید ![]() نقل قول:
زیبا بود و از دل ... نوشته ی ادبی آخر رو دوست داشتم چون درد مشترک انسان رو فریاد می زد موفق باشید الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها ![]() | ||||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1232 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی دوست
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
تصاویر زیبایی داشت اما ارتباط بین تصاویر خوب رعایت نشده بود و باعث می شد ذهن مخاطب درگیر فضاهای مختلف و پیدا کردن ارتباط بین اون ها بشه که در نهایت منجر به گم کردن موضوع اصلی و مورد خواست شاعر میشه موفق باشید | |||||||||
| | |
| | #1233 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Fall is here
(View Stats)
تشکرها: 715
تشکر شده 18,496 بار در 1,089 پست
کتاب مورد علاقه : HaMkhOne حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب دردی دارد وقتی که هق هق چشمانت را اشک شوق معرفی می کنی.. ان وقت است که تجربه می کنی پیر شدنت را در آنی ... بــی تفــاوت بـــاش... به جهــنم! مگـر دریــا مُــرد از بی بــارانی؟! | ||||||||
| | |
| | #1234 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پستهای شما اسپمه و حذف میشه تاپیکتون به بخش مناسب منتقل شد | ||||||||
| | |
| | #1235 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,059
تشکر شده 9,489 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو | پست معمولی : +1 امتیاز من اولین باره که اینجا شعرم ( البته اگه بشه بهش شعر گفت ) رو می گذارم خوشحال می شم نظرتون رو بدونم.در همان لحظه که سنگ ،در دلش آهی کشید در همان موقع که نور ،رنگ روشنی ندید در همان روزی که، واژه های بی صدا وارد قلبها شدند در همان فصل یخی در همان ظلمت شب در همان لحظه ای که کودکی گفت به بهار این گل قلب من و باخود ببر به یادگار که منو یادت نره سال بعد تنهام نگذار رفت و دیگه بر نگشت دیگه ما ،حتی بهار عشق را گم کردیم عشق را بازیچه دست مردم کردیم. لینک داستانم ( پارمین ):http://www.forum.98ia.com/t456887.html اینم لینک نقدش :http://www.forum.98ia.com/t457147.html | ||||||||
| | |
| | #1236 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: shiraz
(View Stats)
تشکرها: 991
تشکر شده 28 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : موفقیت نامحدود در 20 رو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من اولین باره شعرم رو اینجا مینویسم خوشحال میشم نظر بدین ای که از عمق وجودت پرده میپوشی من دو چشم برزخی دارم و میدانم که پاکی همچو اب چشمه میجوشی ای که از عمق نگاهت رعد میبارد رهایت میکنم امشب رهایت میکنم امشب که میترسم میترسم که یک شب در کنارت کنار چشمها و شانه هایت بشم شرمنده ی برق نگاهت رهایت میکنم امشب رهایت میکنم امشب | ||||||||
| | |
| | #1237 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 626
تشکر شده 796 بار در 651 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من -یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام .... ممنون میشم ایرادی داره بدونم .... تا شده حالا تو زندگیت حس کنی غمخواری نداری... برای بغض اون چشات یه چشم بینا نداری... تا حالا شده صدای گریه ات برسه به آسمون ... نگاه کنی به دور و ور ببینی نیست یه هم زبون... تا حالا شده دلت بخواد فقط یه بار صداش کنی... با بله گفتنش فقط ،توی چشماش نگاه کنی... تا حالا شده یادت بره رنگ چشماش چه رنگیه؟... چشاش خوبه یادت نیاد ،صورت اون چه شکلیه؟... راه بری و حرف بزنی تا بشنون دیواراتون ... شاید اونم بیاد پایین وایسه زیره پنجرتون... به جای خالیش توی پارک نگاه کنی... توی دلت فقط اونو صدا کنی.... وقتی تنها شدی و دلت گرفت... بگی که هیچی نشده وقتی که بد صدات گرفت... واسه گریه کردنت حرفی نداری بزنی... روی لبات به جرم عشق یه مهر فریاد میزنی.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #1238 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 17,278
تشکر شده 33,187 بار در 3,491 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره،برباد رفته و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شاید بیش تر متن باشه ولی حالا میذارمش تا نظر شوماها رو هم بدونم...برای تولد خودم گفته بودمش ....یه کمم قدیمیه...![]() گاه می اندیشم فلسفه زایش من دلتنگی ابرهای بهمن ماهی بوده اصلاً شاید آسمان همپایی برای گریستن می خواست آخر مادرم می گفت: آن قدر بر محکومیتم بر این دنیا تلخ گریستم که اولین بغضم در گلوی آسمان شکست و قطرات ریز و درشت باران همچون مادری پناه اشک هام شدند آری من دختر بارانم...! ...سر زلف تو نباشد سر زلف دگری از برای دل ما قحط ِ پریشانی نیست... | ||||||||
| | |
| | #1239 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: شمال ایران
(View Stats)
تشکرها: 1
تشکر شده 10 بار در 5 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی زیبا بود ممنون ![]() | ||||||||
| | |
| | #1240 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندی های بادگیر | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوستان گلم کمی هم روی شعر دوستانتون وقت بزارید و نظراتونو بگید اینجا فقط جای گفتن نیست ! می گوییم اما نمی خوانیم نمی شنویم همه می گویند اما نمی خوانند نمی شنوند در نهایت می گوییم اما خوانده نمی شویم شنیده نمی شویم ! لطفا برای کار هم وقت بزارید و تا وقتی رو یه کار بحث نشده کار بعدی رو قرار ندید با تشکر و آرزوی موفقیت برای دوستای گلم اشعار تازه زیبا بودند و حرف زیادی برای گفتن هست هروقت نقد بقیه اعضا رو روی کارها خوندم من هم نقد و نظرمو می گم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |