| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1 یهو نگاه میکنی می بینی خانوادت که 3 نفر بیشتر نیستن 5 خط موبایل دارن 2 واسه همکارت ایمیل میفرستی،در حالیکه میز بغل دستی تو نشسته 3 رابطت با اقوام و دوستانی که ایمیل ندارن کمتر و کمتر میشه تا به حد صفر برسه 4 ماشینت رو جلوی در خونه پارک میکنی بعدش با موبایلت زنگ میزنی خونه که بیان کمک چیزایی رو که خریدی ببرن داخل 5 هر آگهی تلویزیونی یه آدرس اینترنتی هم داره 6 وقتی خونه رو بدون موبایلت ترک میکنی،استرس همه وجودت رو میگیره و با سرعت برميگردی که موبايلت رو برداری، بدون توجه به اینکه 20-30 سال از عمرت رو بدون موبایل گذروندی 8 صبحها قبل از خوردن صبحونه اولین کاری که میکنی سر زدن به اینترنت و چک کردن ایمیله 9 الان در حالیکه این ایمیل رو میخونی،سرت رو تکون میدی و لبخند میزنی 10 اینقدر سرگرم خوندن این ایمیل بودی که حتی متوجه نشدی این لیست شماره 7 نداره 11 الان دوباره برگشتی بالا که چک کنی شماره 7 رو داشته یا نه 12 و من مطمئنم که اگه دوباره برگردی بالاحتماً شماره 7 رو پیداش میکنی،بخاطر اینکه خوب بهش توجه نکردی 13 دوباره برمیگردی بالا ولی شماره 7 رو پیدا نمیکنی،خوب من شوخی کردم ولی نشون میده که تو به خودت هم اعتماد نداری و هرچی بقیه میگن باور میکنی. سال 2010 خوش بگذره! ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آنی منو می ذاری سر کار؟ ![]() | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز اين بيشترش مال تو بود فهميدي | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کاشوووووووون
(View Stats)
تشکرها: 1,008
تشکر شده 1,576 بار در 306 پست
کتاب مورد علاقه : هستی من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی عزیزم تو می خندی ... حواست نیست ... من آروم می میرم ... تو می رقصی و من ... عاشق شدن رو یاد می گیرم ... چه جذابی ... چه گیرایی ... چه بی منطق به چشمات می شه عادت کرد ... | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: مگه جایی پیدا میشه؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی جیگر تو کجایی سهراب؟؟؟ آب را گل کردند...چشم ها را بستند و چه با دل کردند... وای سهراب کجایی آخر...؟ زخم ها بر دل عاشق کردند... تو کجایی سهراب؟؟؟ که همین نزدیکی عشق را دار زدند... همه جا سایه ی دیوار زدند... ای سهراب کجایی که ببینی حالا دلخوشی مثقالی است...! دل خوش سیری چند؟ صبر کن سهراب...!! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم... ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: يه جاي خوب
(View Stats)
تشکرها: 927
تشکر شده 1,969 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : طالع نحس،جين اير حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چهارتا آخری از همه جالب تر بود ممنون عزیزم دیروز، وقتی که باران بارید همه را شناختم ... حتی او ، که وقتی باران تند می بارید بی چتر، در کوچه های خیس در به در می شد، چترم را نمی خواست ، خودم را نیز...! | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سومین کره مظومه شمسی
(View Stats)
تشکرها: 1,394
تشکر شده 1,838 بار در 930 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون ولی من در مورد شماره هفت 7باور نکردم که گفتی اگه دقت کنی هست همراهی خدا با انسان، مثل نفس کشیدن است آرام بیصدا همیشگی... | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 3,342
تشکر شده 445 بار در 208 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حقيقت محض حقيقت محض حقيقت محض | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2010, الان, در, سال, فهمی, می, هستی؟, چطوری, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |