| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : テヘラン
تشکرها: 58,268
تشکر شده 135,638 بار در 8,487 پست
کتاب مورد علاقه : Désirée | پست بسیار مفید : +25 امتیاز | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : テヘラン
تشکرها: 58,268
تشکر شده 135,638 بار در 8,487 پست
کتاب مورد علاقه : Désirée | پست مفید : +3 امتیاز من فایل رو دوباره دانلود کردم مشکلی نداشت . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 81,531
تشکر شده 70,949 بار در 11,643 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
اگر نظری در مورد کتاب دارید میتونید تو تاپیک نقد کتاب یا به صورت پیغام خصوصی به خود نویسنده کتاب اعلام کنید ممنون از توجهتون ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,797
تشکر شده 59,452 بار در 6,873 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز برای تشکر از دکمه تشکر زیر هر پست استفاده کنید و در تاپیک های دانلود فقط مشکلات دانلود رو بگید
| ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : under the God's umbrella
تشکرها: 42,572
تشکر شده 39,444 بار در 7,856 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,797
تشکر شده 59,452 بار در 6,873 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
لینک مشکلی نداره...از این استفاده کنید لینک مستقیم http://www.up.98ia.com/download.php?...a0k11crwm4.jar | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,910
تشکر شده 362,820 بار در 30,817 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,910
تشکر شده 362,820 بار در 30,817 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, تمنای, مهرنوش, موبایل, وجودم, کاربر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |