| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برها
تشکرها: 8,390
تشکر شده 25,548 بار در 4,780 پست
کتاب مورد علاقه : 1-دزیره 2-ثریا در اغماء | دختر اسکیت سوار در شهر کابل+ عکس تصویری که مشاهده میکنید مربوط به دختر اسکیت سوار افغانی است که در مسابقات سالانه اسکیت در کابل شرکت کرده است. ![]() تصویری که مشاهده میکنید مربوط به دختر اسکیت سوار افغانی است که در مسابقات سالانه اسکیت در کابل شرکت کرده است. ![]() آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال بیشترین تعداد لژیونر ا در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! بازم بگم... ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .Baharak., alone asal, Astrgirl, B.GH, babasi, Behnaz joon, Elahe-Goddess, eli69, farizad, marzie67, narina, neginra, pari.maloos, p_f_p, rangool, roza23, Star-crossed, Sutra, talin, taniii, tara_5877, دارابي, سمن ناز, سوده74 |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: تو خودم
تشکرها: 1,203
تشکر شده 2,405 بار در 954 پست
کتاب مورد علاقه : D: حالت من : | تا کور شود هرآنکه نتواند دید دیگه نمیام امضا: reza23 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خراسان جنوبي
تشکرها: 108
تشکر شده 479 بار در 294 پست
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | باباايول به دختراي افغان | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: جاده زندگی
تشکرها: 976
تشکر شده 1,376 بار در 463 پست
حالت من : | برو تو می تونی من می دونم تو میتونی شاعر و فرشته ای با هم دوست شدند. فرشته پری به شاعر داد و شاعر ، شعری به فرشته. شاعر پر فرشته را لای دفتر شعرش گذاشت و شعرهایش بوی آسمان گرفت و فرشته شعر شاعر را زمزمه کرد و دهانش مزه عشق گرفت. خدا گفت : دیگر تمام شد. دیگر زندگی برای هر دوتان دشوار می شود. زیرا شاعری که بوی آسمان را بشنود، زمین برایش کوچک است و فرشته ای که مزه عشق را بچشد، آسمان برایش تنگ. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: قعر دریا
تشکرها: 46
تشکر شده 195 بار در 40 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه حالت من : | همچین میگین افغانی انگار اونا دل ندارن باید به قفل ها بسپاریم با بوسه ای باز شوند بی رخصت کلید......... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان
تشکرها: 925
تشکر شده 3,366 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | كجايي اسامه؟ بلند شو به گور بدرت بخند... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: مريخ
تشکرها: 2
تشکر شده 179 بار در 122 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بابا ايول......... ![]() دوباره سیب بچین حوا بگذار از این دنیا هم بیرونمان کنند ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه ی پشتی
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | مانیزاسکیت دوست میداریم پست تنـــــهای حاوی تشــــکر=اسپــــــم= خــــلاف قوانیــــن=> راه حـــــل= just زدن گـــــــزینه ![]() ![]() خودمان قلم زده ایم: ![]() اولین روز | Sutra کاربر انجمن نودهشتیا می خونمشون: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: زير گنبد كبود
تشکرها: 32,509
تشکر شده 10,396 بار در 1,996 پست
کتاب مورد علاقه : شفاي زندگي اثر لوئيزه حالت من : | جدي كابله اينجا؟!!! عجب جراتي داشته اين دختر!!! نترسيده يه موقع طالبان برسن و ترورش كنند نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز. (سهراب سپهری) ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: مشهد
تشکرها: 2,669
تشکر شده 2,433 بار در 1,031 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - بوسه تقدیر حالت من : | آفرین ... موفق باشه خداوندا : کمکم کن تا بزرگی نعمت هایی را که دارم بفهمم تا مبادا نداشتن نعمت های کوچک آرامشم را برهم زند ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکیت, دختر, در, سوار, شهر, عکس, کابل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |