| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: shz
تشکرها: 1,085
تشکر شده 1,176 بار در 664 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | چه انگیزه ای که تا کابل رفته!!!! از دوستی پر من از دوست دلخور من آجر به آجر من من پشت دیوارم لعنت به این دیدار لعنت به این دیوار لعنت به این آوار...من زیر آوارم | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: ساری اما تهرانی ام
کتاب مورد علاقه : گندم.همخونه.دالان بهش حالت من : | من عکسی ندیدم قدبلندای نودهشتی http://www.forum.98ia.com/group678.html عشَق اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت پرسپولیس چه جاهل بودند اعرابی که در آن روزها دختران شیرخواره را زنده به گور می کردند! چه جاهل ترید شما که این روزها دختران بالغ را زنده به گورِ عقاید خود می کنید!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید parijon.loxblog.com | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: کرج
تشکرها: 492
تشکر شده 1,018 بار در 422 پست
حالت من : | ملا که چی بشه؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکیت, دختر, در, سوار, شهر, عکس, کابل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |