| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: ناكجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 91
تشکر شده 47 بار در 11 پست
کتاب مورد علاقه : ياتو يا هيج كس حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز تا حالا از مدرسه فرار کردی؟؟ خودم نه ولی خیلیییی تووپههههههه.............. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آره سوم دبستان فرار کردم رفتم از خرازی سر کوچه ی مدرسه مدادی که سرش عروسک زیزیگولو بود خریدم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تـو رویــآهآمـــ
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طـلـسمــ خـوشبختـیــ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نه بابا. شه حرفا ميزني؟؟؟؟ آیــــن روزهــآ جــآی خآلــــی " تـــــو " رآ بــــآ عروســـکی پــــر می کـــنم هــــمآنند تــــوست مــــرآ " دوســـت نـــدآرد " آحـــســآس ندآرد ! امـــآ هر چــــه هســت " دل شـکـســــتـن " بلــد نیـــستـــ ...!!! ============= بــــهــ سلــآمتــیــ کـــسآیـــی کــــه جـسآرتـــ عآشــقآنهـــ آز دســــت دآدنـــ رو دآرن نهــــ حقـــآرت بـــهـ هــــر قیـــمتــــ نــگهـــ دآشـــتــنو……. ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر اسمان آبی
(View Stats)
تشکرها: 6,656
تشکر شده 1,395 بار در 438 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم،همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نه بابا ما اهل خلاف ملاف نیستیم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: فــک کنیـــن ی جــایی از دیــــار پـــارس
(View Stats)
| پست معمولی : +1 امتیاز اره واسه کلاس برنامه نویسی بود تو هنرستان کل کلاس فرار کردیم بجز یکی دو نفر ........ فرداشم پدرمونو دراوردن از آجیل سفره عید ، چند پسته لال مانده است ! آنها که لب گشودند ، خورده شده اند! آنها که لال مانده اند ، می شکنند ! دندان ساز راست میگفت : پسته لال ، سکوتش دندان شکن است . . . ! هنرمند جاوید ، حسین پناهی ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: ساری اما تهرانی ام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : گندم.همخونه.دالان بهش حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اره اما بیشتر خودمو ب مریضی زدم قدبلندای نودهشتی http://www.forum.98ia.com/group678.html عشَق اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت پرسپولیس چه جاهل بودند اعرابی که در آن روزها دختران شیرخواره را زنده به گور می کردند! چه جاهل ترید شما که این روزها دختران بالغ را زنده به گورِ عقاید خود می کنید!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید parijon.loxblog.com | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: زیـــر آسمـــون خـــدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمــــین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه بابا ... تازه تو دوران راهنمایی من فرار که نمیکنم که هیچی اونجا زندگی هم میکنم (آخه خوابگاهیم)... ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: قزاقستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ان سوی خیال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلا نو یه کلاس 4 نفریم فرار که نمیشه کرد کاش میدانستم بعد از مرگم اولین اشک از چشمان چه کسی جاری میشود و اخرین سیاه پوشی که مرا به فراموشی میسپارد کیست تا قبل از مرگم جانم را فدایش کنم --------------------------------------------------- عضو گروه انفجار ستون و ضد پسر ها ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
(View Stats)
تشکرها: 1,905
تشکر شده 2,539 بار در 790 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوووه تا دلت بخواد امسال فرار کردم به خدا قسم امسال سر هم 2 هفته مدرسه نبودم همش در حال فرار بودن گذشت همیشه هم 2 نفر بودیم با هم فرار میکردیم ................... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: کرج
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خیلی هستن . . . حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای . ما یه روز با بچه ها قرار گذاشتیم زنگ دوم فرار کنیم . زنگ خورد بچه فرار کردن من گفتم شما برید من برم دستشویی بیام . اونا رفتن منم رفتم دستشویی . تا اومدم دیدم مدیرمون جلو در مدرسه وایستاده داره دونه دونه اسم اونایی رو که در رفتن می نویسه . یه بارم که اومدیم فرار کنیم اینطوری شد و کلی شانس اوردم . . . ![]() خیس شدن با تو زیر باران را دوست دارم , من غصه خوردن بی تو را دوست دارم , من غرق شدن با تو درخیال سبزه زاران را دوست دارم , من با تو نفس کشیدن و دمیدن هوای عشق را دوست دارم , باتو بی خبر شدن از همه دنیا را دوست دارم , من نمیدانم کیم یا که چیم یا به کجا خواهم رفت , باورم اینست همین , که من نگاهت را دوست دارم , تو اگر بشنوی این قلب چه ها می گوید , نه نمیخواهد ، همین بی خبری را دوست دارم , تو مرا می فهمی ، من تورا می خواهم و همین ساده ترین قصه یک انسان است . تو مرا می خوانی ، من تو را ناب ترین شعر زمان می دانم و تو هم می دانی , تا ابد در دل من خواهی ماند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, تا, حالا, فرار, مدرسه, کردی؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |