| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سالهای مبهم | fatima_59 اطلاعیه ی فوق مهم بخش کتاب ( حتما بخوانید ) دیدار ماه آینده جمعه 26 خردادماه ساعت 2:30 مترو کهریزک سلام دیدار دیروز خیلی خوب و جالب بود ما طبق روال گذشته به بخش سالمندان سر زدیم ولی بعد از کمی صحبت با مددکاران بخش ،راهنمایی شدیم به بخشهای جوانان ، بخش ارغوان 1 که معلولین جسمی- حرکتی هستند و بخش یاس که از دوبخش نینا و آریا تشکیل شده ویژه بیماران ام اس البته ما فقط فرصت کردیم به یاس سر بزنیم و از بخش نینا که خانما بستری بودند دیدن کنیم من پرس و جو کردم دیدم یه کتابخانه کوچک در غذا خوری این بخش هست که کلا 20 جلد کتاب داره البته خیلی از کتاباش سر گرم کننده نبودند ولی جلب بود که مهر و مهتاب خانم حمزه لو بینشون بود . به ذهنم رسید که ماه آینده هر کدوم از خانما که مایل بودند با یک جلد کتاب در این دیدار شرکت کنند طبق حساب کتاب من اگر 50 نفر بشیم به تعداد 50 نفری که در این بخش بستری هستند کتابخانه خوبی میتونیم درست کنیم که برای هر نفر یک کتاب داشته باشه . دوست داشتین خبر بدید میاین یا نه ؟ http://www.forum.98ia.com/t466818-2.html#post4974935 | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 6,872
تشکر شده 1,635 بار در 415 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر سما جون بابت زحماتت من رمان رو پارسال نمایشگاه گرفتم به نظرم خیلی تلخ بود مخصوصا ماجرای اون دختره که دوست دوران بچگی پسره بود و مرد و در کل متفاوت بود با رمانای دیگه همه چي آرومه غصه ها خوابيدن شك نداري ديگه تو به احساس من همه چیز آرومه تو به من دل بستی این چقدر خوبه که تو کنارم هستی من عاشق يكشنبه هام .... ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 10,778
تشکر شده 16,254 بار در 2,464 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستانش شبیه به فیلم شام آخر بود . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید JUST ENGLAND | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز من چون دیدم اسمم رو کتاب میخوام بخونم اگه ناراحت کنند و گریه داره نخونمش |
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: ایران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: یـــزد
(View Stats)
تشکرها: 16,651
تشکر شده 31,814 بار در 3,273 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز يه جورايي متفاوت بود خب ![]() اما آخرش خيلي ناجور تموم شد ولي ازدواج دوتا نسل متفاوت هم يه جورايي با عقل جور درنمياد من دوم دبيرستان در اوج يك ماجراي ناراحت كننده خوندمش اونموقع خيلي گريه كردم، الان رو نميدونم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش نرم افزار ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,671
تشکر شده 16,348 بار در 2,537 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من حرف دارم یکی از متفاوت ترین رمان های فارسی که خوندم بود. تقابل آوا با خودش ، جدالهاش و حتی به محکمه کشیدن و قضاوت کردن خودش موضوعی که شاید خیلی از ماها روزانه باهاش مواجه می شیم ولی گاها سعی می کنیم ازش فرار کنیم یا نادیده بگیریمش. از طرفی آریا شخصیتی از یه نسل دیگه که سیاهی ها و پلیدیهایی که از پدر و مادرش می بینه روحشو خدشه دار می کنه و در این بین با آوا رو به رو می شه و عشقی بینشون ایجاد می شه که شاید از نظر خیلی از افراد جامعه و حتی خود آوا عشقی تعریف نشده ست. به نظرم شخصیت های داستان خیلی خوب پردازش شده اند. آدمها به غیر از پدر و مادر آریا که به نظرم به نوعی نماد سیاهی های اجتماع هستن بیشترشون خاکسترین. خوب مطلق و بد مطلق خیلی کم دیده می شه. توی شخصیت های داستان به نظرم شخصیت دختر اوا خیلی خوب پردازش نشده بود و خیلی دچار تضاد بود. به هر حال این کتاب جزو کتاب هایی بود که من از خوندنش لذت بردم. با احترام به خانوم شهره وکیلی یه آدمایی هستن که همیشه با حوصله جواب اس ام اساتو میدن… هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم.. وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده,راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره… همینایی که تو سرما اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون… اونایی که تو تلفن یهویی ساکت میشن/اینایی که همیشه میخندن اینایی که تو چله زمستون پیشنهاد بستنی خوردن میدن/همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن تو رو خدا اگه باهاشون میرید تو رابطه, اذیتشون نکنین … تنهاشون نزارین ؛ داغون میشن … | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 370
تشکر شده 705 بار در 240 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته،دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کتابای خانوم وکیلی الآن طرفداران کمی داره متاسفانه.اما مطمئنا نسل های بعدی که سلیقه هاشون عوض میشه از این کتاب خوششون خواد اومد.چون ایشون از معدود نویسنده هایی هستن که واقع بینانه مینویسن و شاید هم گاهی بی رحم مثل روزگاری که ما داریم.مثل شام آخر بود داستانش.اما روانشناسه تر و عمیق تر به داستان پرداخت شده بود.از آخرشم چیزی نگم خیلی بهتره. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تو بــاغچــــــــــه!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آرام عشــــــــق! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وجود نویسنده هایی مثل خانوم وکیلی این امید رو به ادم میده که شاید وضع رمان نویسی تو ده های آینده بهتر بشه! درباره این داستان هم پردازش درست وهنرمندانه اش جای تقدیر داره. مطلبى که بعضى از نوىسنده ها خىلى راحت از کنارش رد مىشن! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آوا, حرف, دارم, رمان, رمانمن, شهره, معرفی, من, نقد, وکیلی, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |