| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش سرگرمی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind | ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجا اباد غربی پلاک3
تشکرها: 102
تشکر شده 940 بار در 242 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | اوووووخی حقشه اومده بقل مغازه ی مارو اشغال کرده - اعصاب چيست؟ چيزيكه هيچكس نداردولي همه توقع دارندكه توداشته باشي ! - توقع چيست؟ چيزيست كه همه دارندولي انتظار دارند تو نداشته باشي ! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹
تشکرها: 34,071
تشکر شده 13,145 بار در 4,095 پست
| الهی خب برین ازش نون بگیرن بیچاره غمبرک زده.......ببین چه نگاهی میکنه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: MetroPolis : Tehran
کتاب مورد علاقه : PC - Network - stories - Security حالت من : | بنده خدااااااا ... دعا میکنم نوناش به فروش برسه . ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: under the God's umbrella
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | اخه خب بیچاره گناهی داره....همه نونا رو دستش باد کرده...! شاید یه مدت نیام... ![]() زمان درستی نداره تا کی ،،، دلم براتون تنگ میشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
تشکرها: 11,339
تشکر شده 1,123 بار در 256 پست
حالت من : | خدا روزي رسونه..... من خسته ام ... نای ماندن ندارم دست دلم بسته است اما شوق پرواز دارم می خواهم بروم ... بروم و از تمام باید و نباید ها دور شوم از حصار تلخ دلبستگی ها رها شوم چه کسی مرا می فهمد؟ کدامین قطره برای من آرزوی بودن می کند؟ من خسته ام خسته ی نفس کشیدن در حالیکه تمام نفس آنها هستم ... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تبریز
تشکرها: 1,620
تشکر شده 13,592 بار در 1,914 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-تاریخ-علمی حالت من : | خوب ارزون کنه همش فروش می ره بازی سرنوشت | محمد امان وارسته | تایپ عروس فرانسوی | ایولین آنتونی | تایپ اتوبوس ( دفتر سفید / دفتر سیاه ) | فهیمه رحیمی | تایپ بازی سرنوشت | نسرین ثامنی | تایپ عروس سیاهپوش | نسرین ثامنی | تایپ راز دل وحشی | اعظم غنی زاده | تایپ خلوت شبهای تنهایی | فهیمه رحیمی | تایپ به خدا نامه خواهم نوشت | نیلوفر لاری | تایپ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: یه جایی همین نزدیکیا
تشکرها: 305
تشکر شده 252 بار در 103 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.تلافی.همخونه حالت من : | من ازش نون میخرم آتشی در دلم افروخت و رفت بی مروت جگرم سوخت و رفت آنچنان محو نگاهش بودم که به دندان لب من دوخت و رفت آنکه می گفت مرا مونس جان بی وفائی به من آموخت و رفت باغبانی که به یک دانه گناه بذر کین در دلم اندوخت و رفت | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: قطعه ای از بهشت
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | مگه اونجا هم یارانه ای شده؟؟؟ ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: دهلی نو
تشکرها: 502
تشکر شده 2,961 بار در 1,281 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | نمیشه نوناشونو خورد خیلی سفته در گذرگاه خیمه شب بازی دیگر با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد عشق ها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست كه چه تلخ و شیرین دست نخورده به جای می مانند ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| افغانی, در, مشتری, منتظر, نانوای, کابل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |