تور


نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    1387,12,14
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    1,487
    میانگین پست در روز
    0.75
    تشکر از کاربر
    6,547
    تشکر شده 11,759 در 2,693 پست

    پیش فرض چند غذای معروف افغانی !!

    چند غذای معروف افغانی


    بولانی

    بولانی يکی از غذا های مشهور و مزه دار افغانی می باشد که خمير ذغاله شده را گندنه و يا کچالو پر نموده به شکل نيم دايره بالای تابه انداخته در روغن سرخ می کنند. بولانی را در تندور .نيز پخته می کنند که بنام بولانی تندوری ياد می شود

    منتو

    َيکی از خوراکه های لذيز افغانی می باشد که در بخار آب پخته می شود. خمير منتو را به شکل دايره های کوچک قطع نموده از گوشت سرخی، دنبه، پياز، سير، گشنيز و مرچ سياه پر نموده در ظرف مخصوص می چينند


    قابلی پلو
    قابلی پلو افغانی بسيار مشهور می باشد و تقريباً اکثر کشور های جهان و کشور های همسايه به نام آن آشنا هستند که از برنج باريک، گوشت يخنی گوسفند، زردک، کشمش، خسته و پسته تهيه می .گردد

    شولهء غوربندی
    در ولسوالی غوربند شولهء پخته می کنند که به نام شولهء غوربندی ياد می شود. اين شوله را از برنج، ماش و قورمهء دال نخود دار گوشت گوسفند تهيه ميکنند


    کچری قروت
    چيستان: از در آمد حيدری قباء سفيد لنگی زری
    جواب چيستان فوق کچری قروت يکی از غذاهای مشهور و مزه دار افغانی می باشد که اکثراً در زمستان پخته می شود. روز اول زمستان مردم صندلی و يا بخاری می گذارند، کچری قروت پخته می نمايند. کچری قروت از برنج لک، قروت و کوفته تهيه می شود


    سمنک
    سمنک را در ميله های بهاری پخته می کنند و يکی از غذا های هوسانهء مردم افغانستان می باشد که گندم را در ظرفی انداخته در روز های بارانی در زير باران می گذارند. وقتی سمنک سبز شد آنرا کوبيده و جوش ميدهند. در ديگ آن هفت بار آب مياندازند و با تبخير شدن آن، چارمغز های زنده را با قدری خسته و پسته علاوه کرده بعد از آماده شدن بالای آن خشخاش را انداخته نوش جان می کنند

    برانی بادنجان
    بادنجان سياه را ورق، ورق بريده در روغن سرخ می کنند، بعداً با لعاب تهيه شده يکجا دم داده با قروت و نعنای خشک آن را تزئين می کنند. برانی بادنجان يکی از غذا های بسيار لذيذ و مزه دار افغانی می باشد که همه فاميل ها آنرا خوش دارند

    شوربای کله
    شوربای کله يکی از غذا های مخصوص زمستان مردم با ذوق افغانستان می باشد که کله گوسفند را پاک کرده خوب می شويند، بعداً در ديگ انداخته جوش ميدهند تا کف آن گرفته شود. پس گندم نخود، پياز، زردچوبه با قدری دنبه را به آن علاوه می کنند، وقی پخته شد در کاسه ها کشيده و در آن نان را ميده کرده تناول می کنند


    شوربای ديگ سنگی
    شوربای سنگی يکی از غذا های محلی افغانستان بوده که در ديگ سنگی پخته می شود. اين شوربا دارای لذت خاصی می باشد که همراه گوشت گوسفند، دنبه، دالنخود، مرچ و سير را علاوه داشته مقداری آلوبخارا را به آب آن می اندازند. سپس قدری آتش در گوشهء تندور انداخته ديگ را در پهلوی آن قرار ميدهند. بعد از آماده شدن نان را در کاسه ها ميده کرده و صرف ميدارند

    دلمهء برگ تاک انگور
    اين غذای مزه دار را طوری آماده می کنند که برگ های تازهء تاک انگور را ميده در بين آن کوفته قبلاً تهيه شده را گذاشته و با تار می بندند و در بين لعاب بادنجان رومی، سير و پياز می گذارند تا پخته شود

    آشک
    خمير را سخت آماده نموده و به شکل دايره های کوچک قطعه می کنند، سپس در بين آن گندنهء ميده شده را پر نموده جوش ميدهند. بعد از صاف نمودن، قروت، نعنا و قورمهء دالنخود را بالای آن علاوه نموده نوش جان می کنند

    کباب تندوری
    مردم افغانستان مردمان مهمان نواز و بسيار خراج هستند. در مناطق مرکزی افغانستان وقتی مهمان زياد تر از پنج نفر ميداشته باشند، يک راءس گوسفند کلان را ذبح کرده و خوب پاک می شويند، بعداً مقداری سير و نمک را آماده ساخته تمام گوسفند را خوب سير و نمک می زنند. بعداً آتش کافی در تنور می افروزند و يک کاسه مسی را در روی آتش گذاشته گوسفند را مکمل توسط سيخ تندور در تندور پائين می کنند، طوريکه دنبهء گوسفند آهسته، آهسته در بين همان کاسه آب شده و بعد از دو الی چهار ساعت گوسفند پخته می شود. البته پخته شدن آن مربوط به چاقی و کلانی گوسفند می باشد

  2. 7 کاربر از پست Guest2 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    Talking *انواع غذاهای افغانی*

    سالاد افغانی
    ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند...

    مواد لازم برای ۴ نفر
    ▪ نصف فنجان پسته
    ▪ نصف فنجان بادام پوست کنده
    ▪ نصف فنجان گردوی و پوست کنده
    ▪ نصف فنجان کشمش سیاه
    ▪ نصف فنجان کشمش سبز
    ▪ نصف فنجان زردآلو
    ▪ نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
    ▪ یک فنجان شکر
    ▪ یک قاشق غذاخوری گلاب
    ▪ زمان لازم: ۳۰ دقیقه


    طرز تهیه
    ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
    کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
    پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.


    ارزش غذایی
    ▪ چربی: ۸۲۵‎/ گرم
    ▪ چربی اشباع شده: ۵۲‎/ گرم
    ▪ چربی اشباع نشده مونو: ۸۱۰‎/ گرم
    ▪ چربی اشباع نشده چند گانه: ۲۱۱‎/ گرم
    ▪ چربی ترانس: صفر گرم
    ▪ کلسترول: صفر گرم
    ▪ سدیم: ۶۳ میلی گرم
    ▪ پتاسیم: ۷۰۸ میلی گرم
    ▪ کربوهیدرات: ۹۳ گرم
    ▪ فیبر رژیمی: ۷۶‎/ گرم
    ▪ قند: ۶۷۷‎/ گرم
    ▪ پروتئین: ۸۱۰‎/گرم
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  4. 7 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض کچالو جوش داده

    گرمک کچالو ، کچالو آبپز کچالو جوشانده و کچالو جوشَک نیز گویند . بیشتر در تفریح گاه ها بفروش میرسد . گاهی هم در خانه ها خانم ها عزیز عصرانه و یاهم برای سفره افطاری ماه مبارک رمضان تهیه میدارند .اینوع کچالو با چاشنی ها مختلف مانند چتنی، تُرشی،آچار ، چکه، روغن داغ مرچ و نمک... سرویس و نوش جان میشود .اینک کچالو جوش داده شده را با چاشنی سرکه برای شما عزیزان مینویسم .
    مواد لازم :

    ۱- کچالو

    ۲- آب

    ۳- مرچ و نمک

    ۴- چاشنی ها دوست دارید .


    طرز تهیه :
    کچالو را چند آب شسته در بین دیگ باآب روی حرارت میگذاریم . کچالو را تا وقتی حرارت میدهیم . کارد به خوبی داخل کچالو فرو برود ! آب کچالو را صاف کرده میگذاریم سرد گردد پوست کچالو را برطرف کرده با کارد یا کچالو تراش رنده میکنیم .

    در بین نیم کاسه ها انداخته و رویش مرچ نمک و چاشنی را علاوه نموده نوش جان کنید .
    اشتهای خوب !



    مواد لازم چاشنی :

    ۱- سرکه نیم گیلاس

    ۲- آب یک لیتر

    ۳- نمک بقدر خواهش

    ۴- مرچ سبز نظر به ذایقه شما

    ۵- گشنیز نیم دسته

    ۶- چند دندانه سیر اختیاری ..

    ۷- آب لیمو اختیاری ..

    چاشنی کچالو جوش داده مقدار آب را جوش میدهیم . در حین سرکه علاوه میکنیم . میگذاریم سرد گردد . سپس مرچ سبز و گشنیز را از ماشین گوشت رد میکنیم . بالای آب و سرکه تهیه شده با نمک علاوه میکنیم. و هر بقدر خواهش بالای کچالو آبپز شده ریخته و نوش جان میکنند .


    نوت :

    1-چاشنی را میتوان با عوض مرچ سبز از مرچ سرخ تندو سیر اما بدون گشنیز نیز تهیه کنیم .
    چاشنی سرکه چاشنی تهیه شده را در بین مرتبان شیشه یی نگهداری کنید

  6. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    Post شیرینی جلبی افغانی

    طرز تهیه شیرینی جلبی افغانی
    از جمله شرینی باب خوشمزه است.اکثراَ با ماهی به خصوص در روز سال نوبه مصرف میرسانند. جوانان که نامزد اند ماهی جلبی همراه با لباس و بعضی تحفه هایدگر به خانه نامزد عزیز خود نوروزی میبرند. جلبی را از دوستم شنیدم در افغانستان از خمیر مایه در میان کوزه رسیده باشد میپزند. اما جلبی را به طریق که من میپزم حالا برای شما عزیزان مینوسم.




    مواد لازم :

    ۱- یک و نیم گیلاس آرد
    ۲- یک گیلاس / لیوان آب
    ۳- ۲۰ گرام خمیر تاره
    ۴- ۲۰۰ گرام یا دو گیلاس بوره ( شکر*
    ۵- سه گیلاس آب برای قیام
    ۶- جوهر لیمو ویا آب کمی
    ۷- روغن بقدری ضرورت

    طرز تهیه شربت جلبی :

    سه گیلاس آب را با دو گیلاس بوره/شکررا با سه قاشق آب لیمو ویا نیم قاشق جوهر لیمو بالای حرارت بگذارید. به قیام بیاید. بعد از ین که شربت آماه گردد. آن را از روی حرارت دور نماید

    طرز تهیه خمیر جلبی
    یک و نیم گیلاس آرد با یک گیلاس آب و یک قاشق نان خوری روغن مایع و۲۰ گرام خمیر مایه توسط مکسر خوب

    مخلوط نماید. آرد کاملا حل گردد. و برای چند دقیقه کوتاه بگذارید . خمیربرسد. مواد تهیه شده در در بین قیف که

    مخصوص جلبی پزی است و یا یک بوتل پلاستیکی مواد آماده شده به خوبی از آن عبور نماید انداخته
    و بالای روغن داغ به شکل حلقه های منظم ریخته و پشت و رویش را سرخ نماید. همین که جلبی سرخ گردد. آنرا از

    روغن کشیده و گرم به شربت بوره برای چند ثانیه داخل نماید. جلبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار

    گذاشته و بعد از سرد شدن نوش جان نماید.



    خمیر مایه تازه وزن اش ۴۲ گرام است و نصف آن برای یک و نیم گیلاس آرد و یک گیلاس آب کفایت میکند.

    طوریکه به تصویر میبیند. روی کرایی کم است . بخاطریکه تصویر آن واضح تر بیاید.
    مگر شما جلبی و سیمیان را با روغن زیاد تر سرخ نماید.



    جلبی پزی در افغانستان عزیز !

    جلبی

    نکته !
    اگر جلبی ها بعد از سرد شدن شربت خود را از دست داد دلیل آن غلیظ بودن شربت اش میباشد.
    ۲- اگر جلبی ها هنگام پختن و به شربت داخل نمودن شکست دلیل آن نازکی خمیر تهیه شده میباشد. فورا با اضافه نمودن یم مقوار کم آرد جلبی ها خوش رنگ و خوش مزه بپزیزید.

  8. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض سیمیان شیرینی افغانی

    سیمیان




    سیمیان را میتوان ازسه بر چهار آرد سفید و یک بر چهار آرد نخود تهیه نمود. ویا تنها سیمیان را از آرد سفید تهیه

    نمایم. مقدار آرد سیمیان را میتوانید خود تان تصمیم بگیرید. چی مقدار سیمیان ضرورت دارید. مثلا از ۶۰۰ گرم آرد

    تقریبا ی یک کیلو سیمیان با در نظر داشت اضافه نمودن آب و بریان نمودن با در بین روغن بدست میاید. سیمیان را

    همیش درافغانستان عزیز به رنگ نارنجی روشن میپزند. سیمیان را هندی ها به رنگ سبز و زرد نیز میپزند . مزه

    سیمیان بیشتر مربوط به مرچ میشود که از آن استفاده میکنید. از مرچ مساله دار سیمیان لذیذ بدست میاید. اصلا

    خمیرسیمیان را نرم نموده و توسط ماشین مخصوص که دارد . میپزند . به هر خانه ماشین سیمیان شاید نباشد .بدین

    لحاظ ماشین آش را میتوان مورد استفاده قرار داد . سیمیان از ماشین آش میکشیم باید خمیر سیمیان مانند خمیر

    آش باشد به راحتی از ماشین عبور نماید .

    مواد لازم :


    ۱- آرد سفید و آرد نخود

    ۲- روغن

    ۳- نمک

    ۴- رنگ شیرین

    ۵- مرچ سرخ

    طرز تهیه سیمیان :


    ابتدا یک مقدار آرد را گرفته نیم قاشق خورد رنگ شیرین و یا رنگ نارنجی را به آن علاوه نموده خوب مخلوط نماید.

    بعدا مطابق عکس دو قطره آب بالای آرد ریخته و رنگ آن را بهخوبی دیده میتوانیم.اگر رنگ مورد نظر شما حاصل

    گردیده بود خوبو یا گر بر خلاف میل شما رنگ تیز تر بود. با اضافه نمودن یک مقدار آرد دگر میتوانید رنگ دلخواه ی

    تان را بدست آوردید. نمک و مرچ و کمی روغن مایع را نیز علاوه نموده با آب شیر گرم خمیرنماید. نه سخت و نه نرم

    هم چنان روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید. و ساعتی بگذارید . دم راست نماید . بعد از چند دقیقه ذغاله های کوچک

    از خمیر برداشته اگر سیمیان بسیار باریک خوش دارید پس باید خمیر را از آخرین درجه ماشین آش بکشید .

    و سیمیان متوسط لازم است خمیررا از درجه چهارم عبور دهید . مانند آش بریده آرد آن را تکانده روغن را داغ نموده

    سیمیان را دربین روغن با درجه ملایم سرخ نماید. بقدریکه نسوزد. همین که سیمیان را بالای روغن داغ انداختید. زود

    زود توسط پنجه شور دهید. با هم نچسپد. سیمیان های بریان شده گی را به ظرف کلان بالای کاغذ بکشید. و بگذارید

    سرد گردد. در بین پلاستیک های جابجا نموده در موقع لازم به مصرف برسانید.


    طرزتهیه سیمیان با تصاویر :

    مرحله ی اول سه حصه آرد نخورد ویک آرد سفید با نیم قاشقرنگ مخلوط نماید. با اضافه نمودن دوقطره آب رنگ سیمیان را انتخاب نماید. اگر کمرنگ است . رنگ اضافه نماید. اگر تیز رنگ است . آرد اضافه نماید.

    آرد نخود و آرد ترمیده را با افزودن قدری رنگ مخلوط میکنم.

    مرحله ی دوم :

    چند قاشق روغن مایع ـ نمک و مر چ خوشمزه سرخ یا سبز راعلاوه نموده با آب معتدل قشنگ خمیر نماید.

    خمیر سیمیان تهیه فرشته سید

    مرحله سوم :

    ذغاله های کوچک برداشته با استفاده از آرد توسط ماشین آش نازک نماید. خمیر ناز ک شده را از ماشین کشیده فورا به روغن داغ سرخ نماید.

    سرخ نمودن سیمیان با فرشته سید

    مرحله ی چهارم :

    فورا سیمیان را توسط پنچه از همدیگر دور کنید . و مواظب باشید خمیر با هم نچسپد. سپس سیمیان بریان شده را بروی کاغذ بگذارید .روغن آن به کاغذ جذب گردد.


    مرحله ی پنجم :

    سیمیان را بعد از سرد شدن برای مدت طولانی میتوانید در خریطه های پلاستیکی نگهداری و موقع ضرورت به مصرف برسانید.

  10. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    Post کرو یا تودی ښلوبه دوغ گرم

    کرو یا تودی ښلوبه دوغ گرم









    مواد لازم :


    ۱- آرد سفید یک قاشق کلان

    ۲- روغن

    ۳- ماست ۲۵۰گرام

    ۴- آب

    ۵- سیر

    ۶- زرد چوبه

    ۷-

    طرز تهیه :

    مقدار آب بالای ماست ریخته آن را توسط قاشق حل میکنیم . روغن را داغ نموده آرد را علاوه میکنیم . بعد از اینکه آرد گلابی شد . ماست را بالای آن علاوه نموده نمک اضافه میکنیم . بعدا مدت کوتاه روی حرارت بر داشته در بین کاسه ها نان میده نموده کرو را بالای آن میریزیم .
    مرچ نعناع پاش داده نوش جان نماید .

  12. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض فاصولیه افغانی

    فاصولیه افغانی






    مواد لازم :

    ۱- فاصولیه یک ۵۰۰ گرام

    ۲- روغن

    ۳- پیاز

    ۴- رب

    سیر

    طرز تهیه :

    فاصولیه را شسته سرو اخیرش را قطع نموده در بین دیگ روغن انداخته پیاز میده ریزه شده را به آن گلابی نماید

    رومی و یا رب رومی را علاوه نموده بگذارید لعاب آماده گردد . فاصولیه ها را علاوه نموده مقداری آب و نمک

    ریخته بگذارید . فاصولیه نرم گردیده به روغن بیاید .

    با چلو و یا نان نوش جان نماید .

  14. 2 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض نذر هفت میوه

    نذر هفت میوه





    مواد لازم

    ۱- سه نوع کشمش

    - کشمش سرخ نیم کیلو

    - کشمش سبز نیم کیلو

    - کشمش سیاه (مُنقه ) نیم کیلو

    ۲- شکر پاره یا غولنگ یک کیلو

    ۳- سنجد ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرام

    ۴- چهارمغز ۲۰۰ گرام

    ۵- پسته۲۰۰ گرام

    ۶- بادام۲۰۰ گرام

    ۷- عرق گلاب ، هیل



    طرز تهیه :


    دو شب قبل از نوروز اول کشمش را چیده وهمه میوه ها خشک را خوب شسته و پاک میدارند.بعد در بین دیگ گنجایش آن را داشته باشد علاوه میدارند. سپس آب شیر گرم ( یک بر چهارم حصه میوه و سه بر چهارم حصه آب )را بالای ان علاوه میکنند . سر دیگ را بسته و در جای سرد نگهداری میکنند . یک شب از نوروز چهارمغز ، پسته و بادام را با آب گرم تر میکنند . بعدا پوست میکنند . میوه ها مذکور بنام مساله هفت میوه یاد میگردد . درروز نوروز قدری عرق گلاب و هیل با فت
    میوه علاوه میکنند .

    اکثر مردم مساله هفت میوه را بین دیگ بالای میوه ها دیگر می اندارند. و مخطوط میکنند . بعضی ها هم علیحده نگهمیدارند.و حین سرویس یکمقداری آن را با میوه تر کردن اضافه میکنند . روز نوروز ابتدا بزرگان فامیل بالای دیگ هفت میوه دعامیکنندالبته که نذرهفت میوه را به روح حضرت علی رض فاتح میکنند بعدا سر دیگ را باز میکنند .

    اغضای خانواده سال نورا بهم تبریک گفته و میوه تر کرده را نوش جان میکنند

  16. کاربر زیر از پست raha16 تشکر کرده است .


  17. Top | #9

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض بولانی ماشی

    بولانی ماشی




    1- آرد ترمیده (صفر سه) یک کیلو

    2- ماش ماش دو پیمانه

    3- روغن


    ۴- نمک

    ۵- پیاز دو عدد

    ۶- آب

    طرز تهیه

    آرد را با آب شیر گرم نمک و دو قاشق روغن مایع خمیر نماید .خمیر بولانی باید زیاد سخت نباشد . راحت هموار گردد . خمیر را بگذارید استراحت نماید . مقداری ماش را شسته آب پز طبخ نماید . روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ نماید . آب ماش را بر طرف نموده روی روغن و پیاز علاوه نماید .مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و پیاز مخلوط گردد . ماش تهیه شده را از روی حرارت دور نموده بگذارید سرد گردد . ذغاله های کوچک از خمیر برداشته مدور نازک هموار نموده و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید هنگام بریان نمودن باز نشود .

    بعد پر نمودن بولانی ها را پشت و روی در بین روغن سرخ نموده و نوش جان نماید .
    ۲- ماش ماش دو پیمانه ۳- روغن ۴- نمک ۵- پیاز دو عدد ۶- آب

  18. کاربر زیر از پست raha16 تشکر کرده است .


  19. Top | #10

    تاریخ عضویت
    1389,05,24
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    3,798
    میانگین پست در روز
    2.63
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,198
    تشکر شده 12,009 در 4,084 پست

    پیش فرض آشک گوشتی

    آشک گوشتی







    آشک گوشتی

    مواد لازم

    ۱- آرد ترمیده ۱۰۰۰ گرام

    ۲- تخم یک عدد

    ۳- گوشت سرخی ۷۵۰ گرام

    (کوفته شود .)

    ۴- پیاز دو عدد

    ۵- سیر

    ۶- نمک

    ۷- نعناع

    ۸- رب رومی دو قاشق کلان

    ۹- روغن

    ۱۰- چکه یا قورت

    ۱۱- آب

    ۱۲ - لوبیا سرخ

    ۱۳- کوری یا زردچوبه



    خمیر آشک


    ۱- آرد را با آب شیر گرم تخم و نمک ۲۰گرام روغن مایع خمیر کنید. برای دقیقه۳۰ بگذارید.بعدا ذغاله های کوچک از خمیر برداشته درجه اول بعداً دوم بعد سوم و بعداً درجه چهارم خمیر را نازک هموار نموده چهارگوشه و یا مدور برش نماید . انگشتان دست را با آب تر نموده یک طرف خمیر برش شده زده و مقداری نیم قاشق خورد گوشت تهیه شده در بین آن گذاشته سر آشک را با محکم ببندید .



    مواد داخل آشک


    ۲.. گوشت کوفته شده را نمک سیرو مصالحه بزنید.



    لعاب روی آشک


    ۳.. روغن را داغ نموده رومی و سیر لعاب نموده و نمک را نیز بالای آن علاوه نموده بمانید به روغن بیاید. لوبیا را نیز نرم کرده آب اش را برطرف کنید و بالای لعاب آماده شده بریزید. ویا از کنسرو لوبیا استفاده نماید .

    ۴- چکه را نیز با سیر کوبیده شده ، آب سرد و نمک در حل کنید .

    ۵- یک دیگ بزرگ آب وقدری نمک علاوه نموده بالای حرارت قرار دهید . بگذارید آب به غلیان بیاید .

    ۶- خمیر را توسط ماشین نازک نموده بعداً به شکل دلخواه ی خود شما چارکنجه و یا گرد خمیر را ببُرید. گوشت را در بین خمیر ها برش شده قرار داده و محکم بسته کنید. همه آشک ها را در بین تکری آرد پاش داده و بیچیند.

    همین که تٌکری پر شد روی آن را با دستمال پاکیزه بپوشانید. که آشک ها خشک نشوند. همین که پرکردن آشک تمام شد. به احتیاط آشک ها را به دیگ آب جوش بی اندازید. غوری ها را چکه بزنید.همین که از پخته بودن آشک مطمین شدید . توسط آشک صاف آب ان را برطرف کرده آشک ها را در بین غوری بریزید و روی آشک ها را چکه بی اندازید.

    لعاب آماده شده را نیز انداخته ومصالحه های را خوش دارید . مثلاً نعناع مرچ سرخ ... پاش داده نوش جان کنید.

  20. کاربر زیر از پست raha16 تشکر کرده است .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. انواع غذاهای عربی
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 14
    آخرین نوشته: 1392،07،07, ساعت : 04:36 بعد از ظهر
  2. انواع غذاهای هندی
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 31
    آخرین نوشته: 1392،06،30, ساعت : 02:25 بعد از ظهر
  3. انواع غذاهای اروپایی
    توسط raha16 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 33
    آخرین نوشته: 1392،06،28, ساعت : 08:11 بعد از ظهر
  4. آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 26
    آخرین نوشته: 1390،04،21, ساعت : 05:25 بعد از ظهر
  5. انواع غذاهای خرچنگی
    توسط اسمانی در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389،07،21, ساعت : 10:43 قبل از ظهر

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •