| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : هر کجا که خوشم بیاد ... زیر سقف آسمون خدا
تشکرها: 39,058
تشکر شده 10,002 بار در 1,832 پست
کتاب مورد علاقه : سپیده عشق , بر باد رفته حالت من : | زيبا ترين دختر سال 2011 انتخاب شد ![]() ![]() ![]() ![]() بگذار تا شيطنت عشق چشمان تو را به عرياني خويش بگشايد. هر چند آنجا جز رنج و پريشاني نباشد. اما کوري را به خاطر آرامش تحمل نکن! ![]() ![]() ویرایش توسط **sevdayi ** : ۹ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۳۱ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 7,988
تشکر شده 26,405 بار در 3,456 پست
حالت من : | واقعا مستحق بود | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پارس - مشهد
تشکرها: 4,200
تشکر شده 4,988 بار در 1,471 پست
حالت من : | مگه ازار داری حالم بد شد بی ریخته خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها ، یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قطعه ای از بهشت
تشکرها: 14,608
تشکر شده 21,082 بار در 6,224 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | واقعا حقش بوده حقشون خوردن ![]() ![]() لمس دستان تو وسوسه شیطان نبود به قداست چادرت قسم حس قنوت نمـــاز هایم بود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کوچه ی پشتی
تشکرها: 3,969
تشکر شده 7,107 بار در 1,257 پست
کتاب مورد علاقه : نوبت عاشقی حالت من : | خدا نصیب آقایون بکنه! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 68
تشکر شده 105 بار در 50 پست
کتاب مورد علاقه : مردی که میخندد حالت من : | واقعا زیباست آره جونه خودش ![]() غریبه نمیدانم گنجشک ها که آنقدر شبیه همند چطور همدیگر را میشناسند و نمیدانم چقدر شبیه من هست که تو دیگر مرا نمیشناسی | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | حرف نداره!!!!چرا تا به حال کشفش نکرده بودن؟؟ |
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
تشکرها: 20,000
تشکر شده 18,388 بار در 3,000 پست
حالت من : | اه از این پست ها چرا می زنین ....... دنیا نباشد.... فقط کوچه ای باشد و اندکی باران و دوستی که زلالتر از باران است ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 5,420
تشکر شده 3,130 بار در 1,316 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - بوسه تقدیر حالت من : | به به ماشالله لقبی بالاتر از ملکه زیبایی برازندشونه... آقایون عزیز دیر بجنبین از دستتون رفته... بـــزرگ كه می شوی غصه هایت زودتـــر از خــودت قـــد می كشنــد.... دردهایت نیـــز... غافل از این كه لبخنـــــدهایت را در آلبـــوم كودكیــت جا گذاشته ای... " شایــد بزرگ شدن اتفاق خوبــی نباشــد " | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | اوههههههههههه عاشقش شدم |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2011, بود, زيبايي, شدن, عكس, مستحق, ملكه, واقعا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |