| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: روی یک گلبرگ
(View Stats)
تشکرها: 1,090
تشکر شده 338 بار در 102 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ ومیش حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی عزیزم خیلی خوشم اومد | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته بناشی عزیزم اشتـباه من این بـود، عمـق رابطه مان آنقدر نبود که درون آن شـیرجه زدم انصاف نبود، رفتنت با خودت بود، فراموش کردنت با من! ![]() | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: My Birthplace
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : gone with the wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشید ... اگر به قضاوت درباره مردم بپردازیم، فرصت دوست داشتن آنها را از دست خواهیم داد!... ***** کاش می فهمیدی، قهر میکنم تا دستم را محکمتر بگیری و بلندتر بگویی: بمان... نه اینکه شانه بالا بیندازی و آرام بگویى: هر طور راحتی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی همین نزدیکی...
(View Stats)
تشکرها: 2,296
تشکر شده 1,611 بار در 741 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشید و ممنون روزگارا... تو اگر سخت به من می گیری ! با خبر باش ، که پژمردن من آسان نیست... ![]() | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی..........خسته نباشید! روزگاری است در اين گوشه پژمرده هوا ، هر نشاطی مرده است دست جادويی شب ، در به روی من و غم میبندد... میكنم هر چه تلاش ، او به من می خندد نقشهايی كه كشيدم در روز ، شب ز راه آمد و با دود اندود طرحهايی كه فكندم در شب ، روز پيدا شد و با پنبه زدود ديرگاهی است كه چون من همه را ، رنگ خاموشی در طرح لب است جنبشی نيست در اين خاموشی ، دستها پاها در قير شب است! |
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: طبقه بالا اتاقی که روبه رو به پله است
(View Stats)
تشکرها: 9,186
تشکر شده 7,442 بار در 1,156 پست
کتاب مورد علاقه : everythig حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون خسته نباشی عزیزم | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,493
تشکر شده 92,926 بار در 7,710 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون عزیزم.. خسته نباشی.. قفل::. | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشام, الن, بوسه, تایپ, خون, شریبر, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |