| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : پايتخت
تشکرها: 3,691
تشکر شده 5,961 بار در 632 پست
کتاب مورد علاقه : زندگي غير مشترك.پارلا. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خورشيد جون تو هميشه اسم هاي خيلي خوبي انتخاب مي كني قلمتم كه محشره واقعا خسته نباشي من و تــو ، "مــا" که نشدیم هیچ ... من نیمی از خودم را هم باختـــم ... همه به زخمشون دستمال می بندن ... من به زخمم دل بستم... !!! اسمان گفت كه من ابيم/عشق ميورزم كه استقلالي ام. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 741
تشکر شده 243 بار در 61 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی قشنگ مینویسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راننده سرویست که عاااااااااالی بود!!!!! اما اخر این کتابتو مبهم تموم نکن!!!!!!!! ![]() مرسییییی!!!!iii!!!! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||||||||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جهان سوم :)
تشکرها: 25,153
تشکر شده 961,785 بار در 3,799 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری :) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
پسرونه است. ![]() نقل قول:
خواهش موکونم... خودم به شخصه عاشق این اسمم ![]() ![]() ![]() نقل قول:
به خدا شایسته ی این همه تعریف نیستم....تانکیووووووووووووو .... بوس... مرسی.. راجع به چاپ... فعلا کمی زوده... یه ذره بزرگتر بشم... یه قصه ی خومشل تر و با کیفیت تر بنویسم... تا بعد... منم از ته قلب میگم ممنونم... دوست دارم. بوس ![]() ![]() ![]() نقل قول:
جدا؟؟؟ چه جالب.... مرسی... قشنگ میبینی.... تانکیوووووووووو... امیدوارم بتونم راضی نگهتون دارمممم ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() نقل قول:
مرسی از نقدت دوست گلمممم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
با نظرت موافقم منم عاشق اسمای عجیب غریبم..... تو هم عیدی جان...مرسی ![]() ![]() ![]() نقل قول:
تانیکو بابت تعریفات امیدوارم شایسته باشم... ممنونمممممممممم... تو هم موفق و موید و شاد کام و تندرست باشی همیشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
حالا یه فکری میکنم راضی نگهتون میدارم..... مرسی بابت نقدت عسیسمممممممم... دومست دالم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
امیدوارم تا پایان کار منو همراهی کنی و منم از نقدای دوستان عزیزم و همچنین تو بهره ببرممممممم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
به قول ندامون چرا که نه.... تو منتظر همه چیز باش.... مطمئنا اتفاقاتی که قراره رخ بده و بخونیش خالی از لطف نیست... حالا.... من سکوت میکنم.... مرسی از نقد و نظرت..... دوست دالمممممممممممممممم..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() و نمی دانستی باغبان باغچه ی همسایه پدر پیر من است/من به تو خندیدم تا که با خنده پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم/بغض چشمان تو لیک/ لرزه انداخت به دستان من وسیب دندان زده از دست من افتاد به خاک/دل من گفت برو.../ چون نمی خواست به خاطربسپارد گریه ی تلخ تو را/ و من رفتم/و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام/حیرت و بغض تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم که چه می شد اگر باغچه ی خانه ی ما سیب نداشت... "فرخزاد" آدما آدمو تنها میذارن | |||||||||||||||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | |||||||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جهان سوم :)
دوست دارممممممممممممممممممممم چشم حتما / تو مقدمه اش هم میگم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
یه بحث کومچولو بود.... وای حتما از این اهنگش استفاده میکنم الی تو هم واردی ها............ مرسی منم تو و نقد و نظراتو دوس داررررررررررررررررررررم ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
یه ذره که چه عرض کنم پسرم زیادی شره......... اوه .... حالا مونده ادامه اش و ببین..................... مرسی که همراهمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
کدوم قصه ام مبهم تموم شد؟؟؟ کاش میگفتی... چشم سعیمو میکنم همرو راضی بنگهممم ![]() ![]() ![]() مرسی از نقد | |||||||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : توي شرجي،توي گرما
تشکرها: 20,945
تشکر شده 1,470 بار در 412 پست
کتاب مورد علاقه : Vampire Academy حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خورشید جونم کجایی خانوم؟؟؟ چرا ادامشو نمی ذاری آخه ![]() مردم از خماری بخداااااا | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : شما فكر كن من مردم.
تشکرها: 477
تشکر شده 195 بار در 52 پست
کتاب مورد علاقه : كتاباي فانتزي حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام فعلا که تازه اولشه. اینم خیلی جذابه. فعلا که یک پسر به نام نوتریکا رو میبینیم که در فامیل فرد بسیار خوشنام و موفقی دیده میشه و کلی خاطرخواه داره.ولی خودش دچار یک نوع بحران شده و افکارش به شدت پریشونه و نمیدونه چکار کنه. این شخصیت بازتاب زندگی خیلی از آدمای جامعست. یک انسان که خودش رو پوچ میدونه و زندگیشو از دست رفته میبینه. خورشید خانم اینطور به نظر میاد که شما میخواید زندگی نوتریکا رو باعشق بهش برگردونید. پیش بینی من اینه که این هم جزو محبوبتری ها بشه. . . . . . . . این شخصیتی که شما توصیف کردید،افکارو افراد زیادی رو جذب میکنه. انعدام صاحب نيت اسباب انعدام نيت نمي شود. «جمال الدين اسد آبادي» | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,192
تشکر شده 15,488 بار در 6,646 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خرشيد جان سلام دوباره. اولا كه خسته نباشي بعدم خدا به دادت برسه هنوز شروع نشده ببين سر اين اسم چه حرفا شده ولي واسه من جالب بود منم دارم سعي ميكنم اطلاعات ديگه اي از اين اسم به دست بيارم و در اختيار تو و بقيه بچه ها قرار بدم موفق باشي ![]() زندگی میکنم ... حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!! چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد، حتی زندگی را... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دعام کنید![]() ![]() ![]() ![]() الان یه قسمت گذاشتم اما خدایی تا سی تیر نمیتونم بذارم شرمنده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوست دارمممممممممممم مرسی بابت همراهیت ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
چه جالب تو دو تا پسست فهمیدی نوتریکا چه جور ادمیه... تقریبا همینه..... اما... بخونید بعد میفهمید. ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
ویرایش توسط SunDaughter☼ : ۷ تير ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۲۵ بعد از ظهر | ||||||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 5,386
تشکر شده 3,125 بار در 1,314 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - بوسه تقدیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ... ![]() بابا چه عجب بالاخره نوشتی... آخ جون اگه نوتریکا بره دانشگاه خیلی هیجانی میشه ... راستی نگران نباش انشالله که قبول میشی شنیدم کنکور تجربی امسال خوب بوده... بـــزرگ كه می شوی غصه هایت زودتـــر از خــودت قـــد می كشنــد.... دردهایت نیـــز... غافل از این كه لبخنـــــدهایت را در آلبـــوم كودكیــت جا گذاشته ای... " شایــد بزرگ شدن اتفاق خوبــی نباشــد " | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : None
تشکرها: 8,484
تشکر شده 3,596 بار در 414 پست
کتاب مورد علاقه : Business ! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نـــــــــه ! چون اولشه و داستان کم آپ شده بازدید کننده ها کمن => تعداد تشکر ها هم کم ! => با مرور زمان درست میشه ! ![]() دست گلت درد نکنه ![]() نخیرم ! خیلی هم ناز و خوشمله ![]() ![]() من عاچق داستاناتم ![]() ![]() فقط یه چیزی : چرا پسرای داستانات همه آخر استعدادن ؟! نمی خــــــوااااااااام من حرصم درمیاااااااااااااااد خودم خوب نخوندم کنکورمو بد دادم !!!! دهه ! منم مزدا 3 می خـــــــــــــــواااااااا ام ![]() ![]() ![]() چقد اسمه این پسره خوشمــله !!!! ![]() که گر در درد درماندی ، درماندی ! ![]() خخخخخخخخخخخ ![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2|sun, daughter, daughterکاربر, sun, انجمن, سایت, معرفی, نقد, نوتریکا, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |