| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بین کوه و دریا
تشکرها: 1,191
تشکر شده 13,191 بار در 2,730 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لی مین هو سر فیلمبرداری سریال "شکارچی شهر" با ماشین تصادف کرد و تصادف جوری بوده که کیسه ی هوا کاملا پاره شد و جلوی ماشینم همونطور که تو عکس معلومه کلا له شده خوشبختانه لی مین هو هیچ صدمه ی جدی ای ندیده این تصادف صحنه ی تعقیب موقع فیلمبرداری سریال که حدود 7- 8 دقیقه بوده اتفاق افتاد و تو پخش این هفته سریال وقفه ای ایجاد نمیکنه الان حالش خوبه و برگشته و فیلمبرداری رو از جایی که قطع شده بود دارن ادامه میدن. ![]() منبع:koreaiha.40sotoon.net | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : توکوچه رو دیوار تو سطل زباله
تشکرها: 1,575
تشکر شده 2,287 بار در 1,357 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه درباره فیلمی که درحال ساخته یکم توضیح بدین | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : همین اطراف
تشکرها: 75
تشکر شده 2,069 بار در 722 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به خير گذشت ........................... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
تشکرها: 3,535
تشکر شده 32,686 بار در 4,576 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدارو شكر جالبه كيسه هوا پاره شده مگه چطور ضربه اي خورده | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بین کوه و دریا
تشکرها: 1,191
تشکر شده 13,191 بار در 2,730 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اسم سریالش هست city hunter یعنی شکارچی شهر من خودم این سریالو ندیدم ولی بچه های سایت اونایی که دیدن خوششون اومده و واسه دانلود گذاشتنش دانلود سریال کره ای شکارچی شهر | City Hunter ![]() mu chay پسریه که پدرش از محافظای رئیس جمهوره، به خاطر سوقصد به جون رئیس جمهور اون و 20 نفر از دوستاش میرن تا انتقام بگیرن ولی وسط این ماموریت رئیس جمهور دستور میده هر 20نفر رو بکشن که وسط این کار پدر mu chay به خاطر نجات دوستاش خودشو قربانی میکنه بعد اون ماجرا دوستای پدرش mu chay رو بزرگ میکنن وماجرا رو براش تعریف میکنن. mu chay با هویتی جدیدی به نام lee yung sang میره جزو کارمندای رئیس جمهور میشه و تو این جریان با دختری به نام kim nana آشنا میشه و بعدا کارهایی برای نجات جون بقیه میکنه که معروف به شکارچی شهر میشه و ... ویرایش توسط pooneh_72 : ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۱۰:۵۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : زمین خدا
تشکرها: 11,184
تشکر شده 101,056 بار در 4,329 پست
کتاب مورد علاقه : طواف وعشق،سکوت سایه ه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخی چرا اینا همش وسط فیلم برداری تصادف میکنن؟؟؟ جاندی هم توی پسران برتر از گل تصادف کرد و بیمارستانی شد خدایـــا ! به بزرگیـــــت قســـم … توعکس های دست جمعی … جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نذار … آمیـــــن.. (تا تاريخ8تير خدانگهدارتان! التماس دعاي فراوون!) ˙·٠•●♥رمان جدیدم : دل داده ام بر باد ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥ فرصتی دیگر از امیدوار عزیز ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥پی دی اف طواف و عشق ♥●•٠·˙ ˙·٠•●♥اميد وصل . مرثيه ي عشق . واهمه ي با تو نبودن♥●•٠·˙ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 23
تشکر شده 86 بار در 36 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچهها کی؟! کی تصادف کرد؟! سر چه فیلمی؟! اصلا بیمارستان رفت یا نه؟! خوبه؟ هر چیزی که توی عکسم میبینید حقیقت دارد!!!(عروس=من/داماد=لی مین هو) "بی هیچ دلیلی به یادت هستم تا نقض کنم قانونی را که علت میطلبد..." ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 5,022
تشکر شده 5,919 بار در 2,105 پست
کتاب مورد علاقه : Cirque Du Freak حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کی هست ایشون؟!
| ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهي!!!جدي ميگي؟؟؟اگه طوريش بشه من دق ميكنم. ولي خداييش عشقوببين مااينجااينقدرابرازعلاقه ميكنيم اون اونورداره حال ميكنه واصلا نميدونه ماهستيم يانه؟ |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز elahi!!!! age tovrish beshe man degh mikonama !!! |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تصادف, لی, مینهو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |