| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : ب ایران 56
تشکرها: 4,868
تشکر شده 5,653 بار در 1,166 پست
کتاب مورد علاقه : غرور تعصب حالت من : | اول از همه امتیاز و تشکر فورگت نشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم یه عکس از دوران قبل معروفیت ![]() یادمان باشد همیشه: ذره ای حقیقت پشت هرفقط یه شوخی بود" کمی کنجکاوی پشت "همینطوری پرسیدم" قدری احساسات پشت "به من چه اصلا... " مقداری خرد پشت "چه میدونم" واندکی درد پشت "اشکال نداره" وجود دارد ویرایش توسط Miss Nini : ۲۵ خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۱۸ بعد از ظهر دلیل: شرمنده به خدا از اون سروری که آپلود کرده بودم پرید | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 45
تشکر شده 353 بار در 126 پست
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | آخی....... انقدر ازش خوشم میاد گزینه 2 رو خیلی خوب اجرا میکنه...... دوستش میدارم....... میسی من گرفتار سكوت سنگيني هستم كه قبل از هر فريادي لازم است | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : ب ایران 56
کتاب مورد علاقه : غرور تعصب حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون این شهر
تشکرها: 22,482
تشکر شده 14,263 بار در 3,462 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | پسر سنگینیه..خوشم میاد دقت کردی؟! چند روزی ست چهره ی زیبایت چیزی کم دارد! چیزی مثل... کمی لبخند!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شيراز
تشکرها: 1,293
تشکر شده 59,577 بار در 483 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | خدایی مجری خوبیه ولی در کل دماغش تو افسایده | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | آخی.....الهی من به جای همه ازش خوشم میاد..... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : غرور تعصب حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,600
تشکر شده 8,870 بار در 2,577 پست
کتاب مورد علاقه : آن نیمه دیگر... حالت من : | ازش خوشم میاد جو گیر نیس بــــــانـــــــو ؛ نــگــذار در خــشــونــت ِ مــردانــه گُـــم شــود رفــتــار ِ مــيــنــيــاتــوري ِ دخــتــرانــه ات | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : هري پاتر حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شيراز
تشکرها: 1,293
تشکر شده 59,577 بار در 483 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | حالا علاوه بر دماغش صداشم تقلیدیه تو مایه های احسان علیخانیه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برنامه, جدید, ضیاء, علی, عکسهای, مجری, نیمروز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |