| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 37,257
تشکر شده 7,177 بار در 1,175 پست
حالت من : | یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگردر میان زشتی های بزرگ باشند یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند،نه آن گونه که می خواهم باشند یادم باشد که هرگزخود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگرخود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جایی تو ابرا
تشکرها: 9,739
تشکر شده 6,685 بار در 283 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر - هم قفس - بخت حالت من : | کاش پول داشتم از این فرشا میخریدم امیدوارم امیدتو هیچوقت از دست ندی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : نمیدونم...
تشکرها: 3,173
تشکر شده 1,317 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : يكى،دوتا نيست كه... حالت من : | منم ميخوام....................... °آבمــے ڪـﮧ ميـرَوَב... يـڪ ـروز.يـڪ جـآيـــے.بـﮧ يـڪ هـَـوـآيــے بـَـرمـيگـَـرבב {هميشـﮧ يـڪ چيزـے برـآـے جـآ مـآنـבטּ هسـتــ} פـتـــے يـڪ פֿـآطـِـرـﮧ | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 37,545
تشکر شده 15,129 بار در 4,581 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | قشنگن به خصوص اون فرش سنگی یا سنگ فرشی!! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 5,094
تشکر شده 1,694 بار در 632 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد دفته حالت من : | ![]() این جارو کردنش سخت نیست !؟ سخته هااااااااااااا من که حاضر نیستم رو همچین فرشی جارو بکشم این روزها دلم اصرار دارد فریاد بزند؛ اما . . . من جلوی دهانش را می گیرم، وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد!!! ... این روزها من . . . خدای سکوت شده ام؛ خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا، خط خطی نشود . . .!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 13
تشکر شده 126 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : هم سایه من و پرستار من حالت من : | مرسی خوشگلن زندگي يک مشکل نيست که بايد حلش کرد بلکه يک هديه است که بايد ازش لذت برد ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : همسایه دریا
تشکرها: 13
تشکر شده 13 بار در 5 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو، روی ماه حالت من : | چقدر جالب و زیبا بودن. مرسی من همان غریب عاشقم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : همه جای ایران سرای من است
تشکرها: 343
تشکر شده 130 بار در 73 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من،جدال پرتمنا حالت من : | چه جالبن بیزار باش از معشوقی که اسم هرزگی هایش را بگذارد "آزادی" اسم نگرانی هایت را بگذارد "گیر دادن" و برای بی تفاوتی هایش "اعتماد داشتن به تو" را بهانه کند ... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۱ محل سکونت : خطه سرسبز شمال
تشکرها: 138
تشکر شده 86 بار در 76 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت ..مهرومهتاب حالت من : | بامزه بودن مرسي
| ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : کره خاکی
تشکرها: 953
تشکر شده 1,015 بار در 322 پست
حالت من : | ![]() اینو دوس میداشتم. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بسیار, جدید, زیبا, فرش, مدل, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |