| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 40,007
تشکر شده 7,234 بار در 1,175 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگردر میان زشتی های بزرگ باشند یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند،نه آن گونه که می خواهم باشند یادم باشد که هرگزخود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگرخود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | ALA98, aniss, assertive, banafshe17, D0nya, fatima_59, filico, gara bala, gherti, hobab, ighan, lo-iii Jlc, maryam.mani, maryam1, maryam_mariusz, mehdi.t, motevalede_azar, P.o.o.n.e.h, pare, purija, rashna, REMIX, roya2144, roza23, sepita, shima14, sollmaz, sorme*, toofanz, Z.Sattari, ~SAREH~, بارون بهاری, ترانه تابان, طیبه, مهنا2, ⓑⓐⓗⓐⓡ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : فعلا کره خاکی زمین
تشکرها: 3,252
تشکر شده 3,474 بار در 1,008 پست
حالت من : | ................. این روزها عجیب طعم گس مانده گی ات دلم را میزند کاش وقتی مرا ترک کردی یادت را هم با خود میبردی یادت باشد تمامه سالهای رفته را بمن بدهکاری ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جایی تو ابرا
تشکرها: 9,739
تشکر شده 6,714 بار در 283 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر - هم قفس - بخت حالت من : | توی پرده تخصص ندارم ولی قشنگ بودن امیدوارم امیدتو هیچوقت از دست ندی برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : زیرسقف آسمون
تشکرها: 3,331
تشکر شده 2,027 بار در 965 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ وصلح حالت من : | خیلی شیک بودن صمیمی ترین و شدیدترین و لطیف ترین و اهورایی ترین نیاز من نخستین آدمی، نیاز به فهمیده شدن است. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : نمیدونم...
تشکرها: 3,302
تشکر شده 1,342 بار در 617 پست
کتاب مورد علاقه : يكى،دوتا نيست كه... حالت من : | خيلي ناز بودن. ممنون °آבمــے ڪـﮧ ميـرَوَב... يـڪ ـروز.يـڪ جـآيـــے.بـﮧ يـڪ هـَـوـآيــے بـَـرمـيگـَـرבב {هميشـﮧ يـڪ چيزـے برـآـے جـآ مـآنـבטּ هسـتــ} פـتـــے يـڪ פֿـآطـِـرـﮧ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو چی کار داریی ؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرها: 209
تشکر شده 465 بار در 200 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا اساده نباشید * حالت من : | ممنون بد نبوددددددددددددد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : koreye zamin
تشکرها: 2,442
تشکر شده 1,164 بار در 853 پست
کتاب مورد علاقه : dars حالت من : | قشنگ بودن مرسی چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم؟! خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم.... ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : رشت
تشکرها: 2,258
تشکر شده 1,540 بار در 982 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا حالت من : | ممنون از بعضی هاش خوشم اومد به خاطر نعلی اسبی افتاد به خاطر اسبی سواری افتاد به خاطر سواری جنگی باخت به خاطر جنگی مملکتی باخت و همه اینها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان_ دزفول
تشکرها: 43,685
تشکر شده 99,912 بار در 12,840 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر، بامداد خمار حالت من : | من پرده هایه ساده ی بدونه والن رو بیشتر ترجیح میدم ممنون از زحمتی که کشیدی ♥♥♥♥♥ پروانگی ِ یک پروانه | رز صورتی ... کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن ورود ممنوع!!! اینجا تربت زنانه ی من بویِ فاطمه می دهد، من از جنس او هستم برای ورود به خلوت من دوستانه بیا آن هم با وضو ،اینجا دلی سخت شکسته و خداییش میان شکسته های دلش نشسته مراقب حرمت خدای نشسته بر خرابه ها باش رز صورتی ... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 56,706
تشکر شده 8,426 بار در 4,125 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | 4 خیلی ناز بود زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟؟؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اتاق, مدل, های, پذیرایی, پرده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |