| |||
| | #571 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سامی تفلدت میابارک! چیه؟!دوز دارمممممممممم یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #572 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی خدا
(View Stats)
تشکرها: 12,349
تشکر شده 1,973 بار در 820 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها همگی تون رو دوست می دارم زیاد. چه روزهایی بود... من بودم و اعتیاد 98یا چی شد که همه چیز به هم ریخت حیف.................. به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم مهتاب- 24 ساله- لیسانس- کارمند ![]() | ||||||||
| |
| | #573 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه ی خدا
(View Stats)
تشکرها: 12,349
تشکر شده 1,973 بار در 820 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی نادی جون. چه خبرا؟ خوبی؟ هنوز حسابی مشغولی؟ | ||||||||
| |
| | #574 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: یکجا روی همین کره ی خاکی
(View Stats)
تشکرها: 847
تشکر شده 79 بار در 26 پست
کتاب مورد علاقه : - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام بچه ها به قول خواهرم من معتادکامپیوترم از بس پست کامپیوتر نشسته ام اما از به بعد می خوام خودمو ترک بدم چون باید عین خر (دور از جون)درس بخونم تا یه دانشگاه خوب قبول شم وگرنه ابروم تو فامیل میره(بحث رو کم کنیه )فعلا بای بای. | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خوش, روزگاران |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |