| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 15,351
تشکر شده 28,139 بار در 4,829 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دروازهبان پرسپوليس گفت: کار سختي در بازي برگشت مقابل ملوان داريم. عليرضا حقيقي پس از پيروزي 4 بر 2 تيمش مقابل ملوان در ديدار رفت فينال جام حذفي گفت: 2 گلي را که دريافت کردم غافلگير کننده بود و در کورترين نقطه زده شد. وي ادامه داد: توپ اول از داخل شش قدم زده شد که مهار آن مشکل بود. در گل دوم هم هر کاري که کردم و بدنم را کشيدم به توپ نرسيدم. حقيقي تصريح کرد: نتيجه خوبي به دست آورديم. ملوان تيم خوبي است و به آنها تبريک ميگويم. البته ميدانيم که کار سختي در بازي برگشت مقابل ملوان داريم. وي افزود: دست هواداران درد نکند که از ما حمايت کردند. جو ورزشگاه به ما کمک کرد که به پيروزي برسيم. اميدوارم در انزلي هم به پيروزي برسيم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: teh
(View Stats)
تشکرها: 1,797
تشکر شده 1,472 بار در 589 پست
کتاب مورد علاقه : در چشم من طلوع کن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم امیدوارم بازی دیشب خیلی خوب بود لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا و بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ با تمام سازهایت می رقصد . ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازي, برگشت, حقيقي, داريم, در, سختي, كار |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |