| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران سبز !!!
تشکرها: 4,419
تشکر شده 10,383 بار در 2,831 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز حرفهای اونجوری – جمله های بدفرم – جملات تامل برانگیز – تیکه های ناجور اینجا ۴ تا کلمه حرف حساب نوشتم بخون اگه حساب نبود زیرش بنویس خبته ![]() ***** هیچ چیز بدتر از شمارههایی نیست که تو گوشیت سیو میمونند، فقط برای اینکه اگه یه روزی دوباره تلفنت زنگ خورد، بدونی که نباید جواب بدی.!!!! . . خندیدن، خوب است قهقهه، عالی است گریستن، آدم را آرام می کند اما… لعنت بر بغض! . . . بچه که بودم بزرگترین مشکلم این بود که روز مبادا چیه و کی می رسه. الان مشکلم اینه که نمی دنم کی این روز مبادا تموم می شه.. . . . در واقع رفیق هاتم ،همون نامردایی هستن که هنوز در حقت نامردی نکردن . . . من از مجنون شدن باکی ندارم…. ولــــــــی لیلی شدن کـــــــار شمــــــــا نیست……!! . . . آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. … . . . به سلامتی اون شوفر هواپیما که می فهمه بارش آهن نیست، عزیز ماست. ![]() . . . دلهایمان را روانه مرقد امام میکنیم تا در سالروز رحلت جانگداز و جانسوزش سهمی داشته باشیم و خودمان با کوله باری از عشق راهی شمال میشویم …دیشب همسایه مان از گرسنگی مرد بعد مرگش چه گوسفند ها که سر نبریدند . . . خدایا ، تو هم کم زرنگ نیستیا… همۀ معجزه هاتو همون موقع که امکانش وجود داشت ، رو کردی که کار به جاهایِ باریک نکشه… طبیعتاً درآوردنِ شتر از دلِ کوه یا اژدها از عصا ، خیلی راحت تر از درآوردنِ یه سرِ سوزن انسانیت از دلِ بعضی آدمایِ این دوره و زمونه .. . . . کیسه آشغالا رو بردی بیرون؟ + نه خسته م میخوام بخوابم الان - الاغ خب بوگند میکنه تا فردا + نه گذاشتمش تو یخچال . . هم سازنده ى الکل رازى بوده، هم مصرف کننده ى الکل راضى بوده! جالب نیست؟ . . . خواهش می کنم بی حوصلگی هایم را ببخش ،بد اخلاقی هایم را فراموش کن ،بی اعتنای هایم را جدی نگیر در عوض من هم تو را می بخشم که مُسبب همه ی اینهایی….. . . . سالها اشیاء کهنه منزل را در انبار نگه می داریم و از آنها استفاده نمی کنیم، ولی حاضر به بخشیدن آن به افراد مستحق نیستیم. ![]() . . . خــــدایا …این زبان لامذهب من یائســه شـد گـوش های تو هنـــوز باکره اند ؟؟؟؟ . . . اگر به شرایط بد عادت کنیم دیگر نمی توانیم آن را تغییر دهیم . . . زمانیکه خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شدند، پیر شدنت شروع می شود . . . روزهــــای خـوبـی کـه در راه بـودنـد یــا ســقــط شــدنــد یــا مــرده بــه دنــیــا آمــدنــد ….. ویرایش توسط No_1 : ۵ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۴۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| برانگیز, تامل, جملات |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |