| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,583
تشکر شده 1,144 بار در 359 پست
| پست مفید : +4 امتیاز سلام به همه دوستان خوب از اسم تاپیک همه چیز معلومه اینم اولین شعر آن کس است اهل بشارت که اشارت داند نکتهها هست بسی محرم اسرار کجاست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Sepid*, *عسلی, asal, aylin-72, chimeh, dokhtare khial, farhad.s, havijjo0nam, hiva, kasandan 45, kathyn, Kavir89, m@r*y@m, mahnia2011, mazi63, moonlight, mrkh792, novin, parisa.., s.love, SAGHIIIII, sama33, shide, sintoo, spoorg, sydney, viyan, zb7373, باران, برادپیت, شبنم, فارقليطا, م.ن, مهراد68, کیانوش.م.م |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تو بدری و خورشید تو را بنده شدهست تا بندهٔ تو شدهست تابنده شدهست زان روی که از شعاع نور رخ تو خورشید منیر و ماه تابنده شدهست | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,365
تشکر شده 17,998 بار در 4,114 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تاب بنفشه مي دهد طره ي مشكساي تو پرده غنچه مي درد خنده دلگشاي تو | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ور چنین زیر خم زلف نهد دانه خال ای بسا مرغ خرد را که به دام اندازد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تو به تقصير خود افتادي از اين در محرم از كه مي نالي و فرياد چرا مي داري ؟ ویرایش توسط novin : ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۴۸ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شد روزی گلستان غم مخور این مال حافظه دیگه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز روز اول كه سر زلف تو ديدم گفتم كه پريشاني اين سلسله را آخر نيست سلام بله از حافظ بود | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا سر زلف تو در دست نسیم افتاده است دل سودازده از غصه دو نیم افتاده است ما اینیم دیگه ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, حافظ, دیوان, شیرازی, فقط, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |