| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز شراب تلخ می خواهم که مرا افکن بودزورش که تایکدم بیاسایم زدنیا و شروشورش این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,583
تشکر شده 1,144 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز شب رحلت هم از بستر روم در قصر حورالعین اگر در وقت جان دادن تو باشی شمع بالینم حدیث آرزومندی که در این نامه ثبت افتاد همانا بیغلط باشد که حافظ داد تلقینم | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مگر که لاله بدانست بی وفاییی دهر که تا بزاد و بشد جام می ز کف ننهاد الی جرات داری یه بار دیگه ش بده | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,365
تشکر شده 17,998 بار در 4,114 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ديده ي بد بين بپوشان اي كريم عيب پوش زين دليريها كه من در كنج خلوت مي كنم ویرایش توسط novin : ۲۵ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۳۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می بده تا دهمت آگهی از سر قضا که به روی که شدم عاشق و از بوی که مست به به چه تاپیکه خوبی. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,365
تشکر شده 17,998 بار در 4,114 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تنش درست و دلش شاد باد و خاطر خوش كه دست دادش و ياري ناتواني داد | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو خود چه لعبتی ای شهسوار شیرین کار که توسنی چو فلک رام تازیانه توست | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا دامن کفن نکشم زیر پای خاک باور مکن که دست ز دامن بدارمت | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,583
تشکر شده 1,144 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تا دل هرزه گرد من رفت به چین زلف او زان سفر دراز خود عزم وطن نمیکند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, حافظ, دیوان, شیرازی, فقط, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |