| |||
| | #10141 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
تشکرها: 18,957
تشکر شده 15,783 بار در 5,901 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای که بر مه کشی از عنبر سارا چوگان مضطرب حال مگردان من سرگردان را و من زن شدم، تحملی پایدار... یک دنیا... از سیبی گفت که من چیدم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم... ********* لینک رمان شایسته بانوی عزیزم به اسم پرتو http://www.forum.98ia.com/t412755.html | ||||||||
| | |
| | #10142 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: نصف جهون
(View Stats)
تشکرها: 21,583
تشکر شده 1,144 بار در 359 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اورنگ کو گلچهر کو نقش وفا و مهر کو حالی من اندر عاشقی داو تمامی میزنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10143 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 5,864
تشکر شده 4,864 بار در 2,128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مژه سیاهت ار کرد به خون ما اشارت ز فریب او بیندیش و غلط مکن نگارا! خوشه ای در دست خسته از تازیانه های غم دانه دانه گندم ها را می چینم از او غم ها رونما می خواهند قلبم پینه بسته از پیچش های بی امان زندگی که حتی خوشه ای غم از من دریغ می کند... آه که تاب خستگی هم ندارم راه درویی به رویم باز نیست آیا سهم من دانه ای غم بود و بس؟ ناله ای از جنس بی کس بود و بس؟ رویی از جنس خجالت در قفس؟! این بود عدالت بی هوای هم نفس رمان زیبای سارای عزیزم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10144 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,104
تشکر شده 1,785 بار در 739 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای کبک خوشخرام کجا می روی به ناز غره مشو که گربه زاهد نماز کرد | ||||||||
| | |
| | #10145 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 5,864
تشکر شده 4,864 بار در 2,128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل عالمی بسوزی، چو عذار برفروزی تو از این چه سود داری که نمیکنی مدارا؟ | ||||||||
| | |
| | #10146 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند | ||||||||
| | |
| | #10147 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: ؟؟؟؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در چمن باد بهاری ز کنار گل و سرو به هواداری آن عارض و قامت برخاست | ||||||||
| | |
| | #10148 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشویش وقت پیر مغان می دهند باز این سالکان نگر که چه با پیر می کنند | ||||||||
| | |
| | #10149 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,680
تشکر شده 15,130 بار در 1,867 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست ياران طريقت بعد از اين تدبیر ما فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #10150 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای قصر دل افروز که منزلگه انسی یا رب مکناد آفت ایام خرابت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, حافظ, دیوان, شیرازی, فقط, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |