| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | وای که من چقدر این فسقلی و دوست دارم ![]() مثل یه پیشی ملوسه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
تشکرها: 7,626
تشکر شده 3,820 بار در 763 پست
حالت من : | عزیزم خیلیییییییییییییی نازه خدا ایشالا حفظش کنه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
کتاب مورد علاقه : همخونه و غزال و ایلگار حالت من : | واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااای خیلی نازه ماشالا منم خیلی دوسش می دارم ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تو خونه مون
تشکرها: 4,581
تشکر شده 4,195 بار در 508 پست
کتاب مورد علاقه : کمیک حالت من : | چشماش خیلی خوش فرم و خوش رنگ من منتظرش میمونم تا بزرگ شه عاشق ترین مرد .... آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت....... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: U.S.A
تشکرها: 124
تشکر شده 294 بار در 47 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های هیجانی حالت من : | وای خدا چشماش خیلی خوشگلن. بازیشم عالیه. این بزرگ بشه چی می شه ارزو دارم یک بار ماه را در اغوش خورشید اب را در بوسیدن اتش نه در له کردنش ببینم می روم تا افق ها ان جا شاید بشود چشم را دستکار ی کرد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کابل ،افغانستان
تشکرها: 1,063
تشکر شده 236 بار در 134 پست
کتاب مورد علاقه : بازی سرنوشت ،عذاب وجدان ،عروس مداین ، خدا حافظ زندگی حالت من : | تشکر از عکس های ارسالی تان واقعآ خوض قیافه است . بازیگر سینما باید هم همینطور باشد تا با بازی و نقشی که دارد و همچنان با چهره اش تماشاچی را جذب نماید . هنگامیکه ترا برای بار اول دیدم خداوند را شکر گزاری نمودم و از خداوند خواستم تا یک لحظه ترا از نزدم دور نسازد . | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| arsalan, ghasemi, ارسلان, از, عکس, قاسمی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |