| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : قبر
تشکرها: 1,587
تشکر شده 3,401 بار در 936 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن!!! حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز میلاد تهرانی ، نویسنده ، شاعر و همچنین ترانه سرا در سبک های مختلف موسیقی می باشد . مهارت او در سرودن ترانه ها و خلق آثار " مدرن " و " پُست مدرن " مثال زدنی است. در حال حاضر کتاب "گیلاس آبی"او منتشر شده است. هم اكنون نيز بعضي از اشعار وي در مجله "موفقيت" به چاپ مي رسد. کمبود خواب با یک روز مرخصی حل می شود. کمبود وقت با مدیریت زمــان. سایر کمبود ها نیـــز علاجی دارند ... با کمبود دست هایت چه کنــم ؟!!! نگران نباش عشق من یارانه ام را به حسابم ریخته اند ومن دیگر آنقدر ثروتمند شده ام که می توانم تورا تا هر کجا که بخواهی برسانم. راستی ... هنوز هم اهل پیاده روی هستی ؟!! وقتی که چشم بسته روی طنابی که یک سرش در دست تو بود بند بازی می کردم... دریافتم که همیشه در عشق مساله اعتماد بوده است. میان چشم های بسته من و دست های لرزان تو!!! *** تمام صندلی های دنیا تو را به نشستن و ماندن فرا می خوانند به جز یک صندلی ... که هر لحظه به خاطرت می آورد بال هایی برای پرواز داری ! ... از صندلی چرخ دارت دلگیر نباش دوست من !!! **** ميگفتي كه دوستم نداري! به اندازه ي تمام قطره هاي باراني.. كه بر صورتت مي ريزد و من نيز دوستت دارم بدون توجه به چتري كه.... بر روي سرت گرفتي *** نيمه ي پر ليوان عشقمان رو ببين: من... تو... چاي شيرين... تو هم ميزني من حل ميشوم!! عشق ميماند و ليوان و تو همين.... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *بارون پاییزی*, *چشمک*, .BaHaR., .MOHABBAT., .Monire., Blast Off, dEaD-GirL, dokhtare paeezi, fr number1, hiva, khanom gol, mahan7, mahsa tanha, maryam naimi, Nelson, nisra, Phoenix.74, RealIty, Romer, sara_n, Sati_Faeze, sh•m•s, spoorg, Z.Sattari, آی گل, حاجی بلا, دریا دلنواز, رها25, ღ♥.U_and_Me.♥ღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران
تشکرها: 6,995
تشکر شده 2,616 بار در 816 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز همانا تو خدای نــوح ، ابراهیم ، موسی ، عیسی و محمد هستی و نیـــز خدای ما که هیچ کس نیستیم ! پس به ما هم حق بده که بخواهیم هوای مارا بیشتر داشته باشی !!! آمین. مقابل پنجره ات نرده کشیده ای تا عاشقانت دخیل ببندند! و من بیمناکم از کلیدی که قفل احساست را بگشاید، و دستی که پنجره ات را !!! پلاک خانه ما، فرد است. روزهای زوج مجبوریم در خیابان بخوابیم!!! زندگی شیرینی لحظه هایمان را خورد.... و ما همچنین بحث می کردیم که نیمه خالی لیوان چای را ببینیم یا نیمه پر آن را؟!... ![]() پشت همین چراغ قرمز اعتراف کردم که دوستت دارم! تا هرجا مجبور شدی کمی مکث کنی ، ،یاد عشقمان بیافتی چه می دانستم قرار است بعد از من . . .تمام چراغ های زندگی ات سبز شوند ![]() " !عزیزم جایت خالیست " نه جای من پر می شود !و نه از عمق شادی هایت کمتر ... فقط ،دل خوش می شوم که هنوز !!!بود و نبودم برایت مهم است ![]() باور کن "عین" و "شین" و قاف" جدا از هم که باشند !هیچ خاصیتی ندارند .اما در کنار هم، معجزه می آفرینند !!!درست مثل من و تو ![]() می دانم برایت سخت است !دیوانگی هایم را ببخشی و فراموش کنی چرا که هنوز در بهترین خاطراتت ردپای کارهای بی منطق من !!!دیده می شود ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
تشکرها: 13,014
تشکر شده 47,188 بار در 3,584 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نامه اي خواهد رسيد از ناكجا آباد اما براي تو، فقط براي تو، شايد قصه اي باشد از اميد بي كران،تنها ايمان بياور به وجود پستچي مهربان آسمان!!! رمان اولم تموم شد - اگه دنبالِ یه کارِ متفاوت هستین كليك كنين - اينجام نقدش كنين (خلاصه داستانش اين پايينه) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید Coming Soon * يك سال بعد ... * Coming Soon رمان دوست عزیزم محبت ... فکرشم نکنین که این رمان رو از دست بدین پسر عموی افسانه ای | MidnightSun کاربر انجمن دفتر اشعار و دلنوشته های عشقم | MidnightSun في البداهه هاي من . . ! | Moeiiin كاربر انجمن نودهشتيا هشت بيتي هاي خدمت | Moeiiin وبلاگم ( تمام دل نوشته ها و شعرهام ) ویرایش توسط Moeiiin : ۲۴ آبان ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۰۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز باید ببینمت ! چرا که روی نوار قلبی ام پیوسته نام تو بود و پزشک نیز بر آخرین نسخه ام . . . تو را تجویز کرده است ! ! ! بیا ، تا دیر نشده . | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز قرارمان يک مانور کوچکبود! قرار بود... تيرهای نگاهت مشقی باشد! اما ببين، يک جای سالم برقلبم نمانده است!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز آنگه كه تنهايي تو را مي آزارد به خاطر بيار كه خداوند بهترين هاي دنيا را تنها آفريده است... ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز یه صفحه سفید، به همراه یک قلم این بار حرف ،حرف نگفته ست یک حرف تازه نه از تو ... هی فکر می کنم هی با قلم به کاغذ سیخ می زنم اما دیگر تمام صفحه ها معتاد نامت اند انگار این قلم جز با حضور نام تو فرمان نمی برد در تمام صفحه های دفتر شعرم در گوشه های خالی قلبم در لحظه های تلخ سکوتم و فکرهام چیزی به جز تو نیست که تکرار می شود مثل درخت در دل من ریشه کرده ای | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز ساعت از نیمه شب گذشته است و من به این می اندیشم : اگر کاری که " عشق " با من کرد با تو می کرد چند روز دوام می آوردی ؟؟؟؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز يارانه هاي دستهايت را قطع نكن من زير خط فقر مهربانيت هستم... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز من به هیچ چتـــری عادت نداشتم !ـ باران این را خوب می دانست و نیـــز چشمت ... آنگاه که از آسمانش ...ـ مــــــی افتــــــادم !!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تهراني, تهرانی, تهــــرانـــي, دلـــ, دلنوشته, ـــه, ميلاد, ميلـــاد, میلاد, میلاد تهرانی, نوشـتـــ, هاي, هــاي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |