| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 283
تشکر شده 1,280 بار در 243 پست
حالت من : | شاد باش نه یک روز بلکه همیشه. . . . بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد که رو سیاه شوند آنان که بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند. . . . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : ساری
تشکرها: 1,773
تشکر شده 1,649 بار در 721 پست
حالت من : | جالبه... خوش باشید انسان موجود عجيبی استـــــ اگر به او بگـوييد در آسمـان، يـكصد ميـليارد و نهصد و نود و نه ستاره وجود دارد بي چون و چرا مي پـذيرد، اما اگر در پاركی بـبيند روی نيـمكـتي نوشته اند رنگی نشـويد بي درنگــــ انگشتــــ خود را روی نیمکتــــ می کـشد تا مـطمئـن شـود خدايا مارو ببخش كه در كار خير يا "جار" زديم . . . يا "جا " زديم ......................!!! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : never land
تشکرها: 221
تشکر شده 7,477 بار در 4,430 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن | نیما با حسین عکس انداخته یا حسین با نیما. . . .؟! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : ساری اما تهرانی ام و عاشق تهران
تشکرها: 8,867
تشکر شده 13,733 بار در 2,130 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای:دکترشریعتی و حالت من : | به به جمعشون جمع است قدبلندای نودهشتی http://www.forum.98ia.com/group678.html عشَق اســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــت پرسپولیس خداحافــــــــــــظ کاپیتان ![]() چه جاهل بودند اعرابی که در آن روزها دختران شیرخواره را زنده به گور می کردند! چه جاهل ترید شما که این روزها دختران بالغ را زنده به گورِ عقاید خود می کنید!! ******************************************* بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : HELL
تشکرها: 21,327
تشکر شده 61,253 بار در 4,549 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | چقدر از این حسین مخته بدم میاد...چقدر!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : غرب تهران
تشکرها: 7,564
تشکر شده 3,011 بار در 1,044 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت زمستان حالت من : | کاملا مشخصه حسین با نیما عکس انداخته ببین چقدر خوشحاله ترسم آن روز که از قله فرود آید مرد 313 آدم نتوان پیدا کرد 313آدم به سرانجام آیند این جماعت همه با بقچه ی حمام آیند . اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم سالها منتظر سيصد و اندي مرد است آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم اللهم عجل لولیک الفرج میگفت قیامِ تو ، از جهتی شبیه قیامِ زهرا (س)ست. تو میآیی تا همه ی دین را اقامه کنی؛ تمامیّتِ اسلام را. مادرت هم همه ی دین را میخواست؛ اقامهی ولایتِ علی (ع) را | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 1,085
تشکر شده 1,210 بار در 672 پست
حالت من : | از نیما خوشم میاد... از دوستی پر من از دوست دلخور من آجر به آجر من من پشت دیوارم لعنت به این دیدار لعنت به این دیوار لعنت به این آوار...من زیر آوارم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
تشکرها: 8,599
تشکر شده 7,415 بار در 2,040 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | از هیچ کدومشون خوشم نومویاد ٠•●خـدایـــا مـےتونَـم چـَند لَـح ـظــہ بـاهـاتـ خَلـوَتـ کـُنـــَم؟ قـولـ مـ ــے دَهـَم بیـشـتَر اَز چَ ـند لَـحظـہ وَقـتـت را نَـگـیـرَم گـــوشِـتـ ُ بــیار جـ ِلـــو... بیــا نَـزدیــکـ ـتَـر... مـَـن خَ ـستـ ِه اَم مــےشنَوـے؟….●•٠· تشکر شما موجبات فعالیت مارا فراهم میکند لطفا همراهی فرمائید ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : United Kingdom
تشکرها: 3,746
تشکر شده 3,477 بار در 1,020 پست
کتاب مورد علاقه : varese azabe eshgh حالت من : | از هر دوتاشون بدم میاد ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران
تشکرها: 7,071
تشکر شده 2,626 بار در 819 پست
حالت من : | یکی از اون یکی عتیقه تر!!!!!!!!!!! میشه بذارم پیش تو چند روزی زندگیمو؟!؟... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باحسین, شاهی, مخته, نیماشاهرخ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |