| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +23 امتیاز سلام دوستان ![]() خب غرض از ایجاد این تاپیک این بودش که هرکسی که بعد از سرچ کردن باز هم به تکراری بودن تاپیکش شک داره بیاد اینجا اعلام کنه که چه تاپیکی میخواد بزنه و هر کدوم از دوستانی که بودن و می تونستن راهنماییشون کنن. ![]() به امید اینکه آمار تکراری ها و تاپیک های خلاف در بخش کمتر بشه ![]() پست اضافه لطفا نزنید که نظم تاپیک حفظ بشه و راحت بشه جواب رو پیدا کرد ![]() پس از این لحظه کلنگ این تاپیک زده شد,موفق باشین ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, !tara, * Star, **sevdayi **, *9092*شادی, *anahit*, *snowflake*, +Lily, -2nya-, .rima., 5011311, alonesachlie, any body, arnavaz, avazkhamoosh, babasi, bahar1313, Change, elahe70, Elnaz, erfan F.A, Eyes Wide Shut, farnaz58, farshid23, gara bala, golnaghshetavous, Hinta, Hoyesh, jessica3, jooo jooo, M mehrane, m.mahya, Mahbib, mahdieh67, Mahed, mahtab444, mahtabiiiiii, maryam1, Mini Moon, Mino Bookworm, nasim-r, nemesis, NILOUFAR, nooshin., ozil_m, paradise, patrin, p_f_p, raha_lucky, REAL LOVE, REMIX, sama64, Samin goli, SaRa, smart girl, Sonetto, Star-crossed, s_donia323, talayeh, thunder555, vahide70, Zanessa, zarefat, ~jOojoO.tAlA~, αгѕαпα, آنالیا, ابی دریا, بغض باران, حاجی بلا, خانم فسقلی, راما, زاپــاتــا, ستاره ملک, ستاره یخی, سمن ناز, شبنم, علوی, عیدی, فرودو, م.ن, مینا, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, کابوک, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | پست بسیار مفید : +6 امتیاز بلی بلی که هم امار تکراریا کم بشه هم کار کاربرا برا سرچ راحتتر این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, * Star, **sevdayi **, *anahit*, *~Faezeh~*, +Lily, .rima., avazkhamoosh, avin.r, babasi, bahar1313, Eyes Wide Shut, farshid23, golnaghshetavous, Hinta, jessica3, Mahbib, mahdieh67, mahtabiiiiii, Mino Bookworm, nemesis, NILOUFAR, paradise, patrin, raha_lucky, samane7, smart girl, Sonetto, Star-crossed, s_donia323, thunder555, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, آنالیا, ابی دریا, بغض باران, حاجی بلا, خانم فسقلی, رها خانم من, زاپــاتــا, ستاره ملک, سمن ناز, شبنم, عیدی, فرودو, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, کابوک, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #3 (لینک مستقیم) | |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها اینجا فقط برای بخش گفتگو هست مثل دفتر مدیران بخش عکس که مختص بخش عکس هست فقط اگه میخوایید تاپیکی این بخش بزنید اینجا سوال کنید نقل قول:
Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | |
| | |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, * Star, **sevdayi **, *anahit*, *~Faezeh~*, +Lily, .rima., avazkhamoosh, babasi, bahar1313, Elnaz, Eyes Wide Shut, Hinta, jessica3, M mehrane, Mahbib, mahdieh67, Mahed, Mini Moon, Mino Bookworm, paradise, raha_lucky, Star-crossed, s_donia323, thunder555, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, آنالیا, ابی دریا, حاجی بلا, خانم فسقلی, رها خانم من, زاپــاتــا, ستاره ملک, سمن ناز, شبنم, عیدی, فرودو, پدیده, پروانه!, یگانه |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این تاپیک که شباهت موضوعی داره هست اول فکر میکنی بعد تصمیم میگیری؟یا..... | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.با اجازه ی مدیران محترم. ![]() چندین تاپیک با این محتوا داریم,می تونید توی این تاپیک ها مطرح کنید :خاطرات خنده دار خنده دارترین اتفاقی که تو هفته ی گذشته برات افتاده چیه!!! موضوع مهم :سوتی زیاد میدی؟ میشه واسه ماهم بگی بخندیم؟ بیاین تو و شیطتنت هاتون رو تعریف کنید! جالب ترين يا خنده دار ترين اتفاق زندگيتون فكر ميكنين چيه؟؟؟؟ یادت هست وقتی خدا داشت بدرقه ات میکرد بهت چی گفت؟ "جایی که میری مردمی داره که می شکننت,نکنه غصه بخوری! من همه جا باهاتم,تو تنها نیستی.تو کوله بارت عشق میذارم که بگذری,قلب میذارم که جا بدی,اشک میدم که همراهیت کنه و مرگ که بدونی بر می گردی پیشم." ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید باور ندارم زندگی مفهومی داشته باشد , اما معتقدم - و زندگی ام را بر اثبات این مدعا گذاشته ام - که فرد قادر است به زندگی مفهوم ببخشد. (رابرت فولگهام) | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
خرافات ! فکر کنم موضوعش هم همونه. ببخشید مدیران بخش که دخالت کردم لاجرم، | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با اجازه مدیران محترم. این تاپیک وجود داره: بهترین و بدترین فیلمی که دیدید چی بوده؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز این پستتون اسپمه دقت کنید لطفا" نقل قول:
![]() جای سوالتون اینجا نیست اینجا برای تاپیک های بخش گفتگوئه که دوستانی که شک دارن تاپیکشون تکراریه سوال کنن این تاپیک Just Admin نقل قول:
تاپیکتونن چند روز بدون پست بودو بچه ها سوال میکردن یعنی چی و چون سوال نامفهموم بود به همین دلیل حذف شد لطف سوالتون رو واضح بزارین | ||||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جستجوی, فوری |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |