| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
الان دیدم این تاپیک رو زدین !!! تکراریه تو خود تاپیک هم لینک دادم شما لیست تفکیکی بخش گفتگو رو نگاه کنید همه موضوعاتی رو که میخوایید میتونید پیدا کنید برای فعالیت مفید هم حتما لازم نیست تاپیک بزنید میتونید از تاپیک های بخش استفاده کنید Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , | |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بله مشابه داریم تا این لحظه از عمرت، شادیهات بیشتر بوده یا غمهات؟؟! این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | |||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تاپیک اولتون که خلاف مقررات بخش محسوب میشهو اسپم تاپیک دوم هم تکراریه لینک قبلی آخرین چیزی که گم کردی و آخرین چیزی که پیدا کردی چی بود؟ | |||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
این هست : بهترين هديه تولدي كه گرفتي چي بوده؟ همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یادت هست وقتی خدا داشت بدرقه ات میکرد بهت چی گفت؟ "جایی که میری مردمی داره که می شکننت,نکنه غصه بخوری! من همه جا باهاتم,تو تنها نیستی.تو کوله بارت عشق میذارم که بگذری,قلب میذارم که جا بدی,اشک میدم که همراهیت کنه و مرگ که بدونی بر می گردی پیشم." ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید باور ندارم زندگی مفهومی داشته باشد , اما معتقدم - و زندگی ام را بر اثبات این مدعا گذاشته ام - که فرد قادر است به زندگی مفهوم ببخشد. (رابرت فولگهام) | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,161
تشکر شده 1,031 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام این تایپیکا هست: به نظرت فرق شما با دیگران چیست؟ چه رسم هایی در خانواده اتان دارید ؟ جنسیت اصلی خودت را می پسندی یا خیر ؟ چرا ؟ ممنون میشم زود جواب بدید دنيا دنيا دو روز است يک روز با تو و روز ديگر عليه تو روزي که با توست مغرور مشو و روزي که عليه توست نااميد مگرد زيرا هر دو پايان پذيرند امام علي(ع) همگی .. خداحافظ !! شاید برای همیشه ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مشابه تاپیک اولتون این تاپیک هست: ویژگی جالب و منحصر به فرد تو چیه؟ تاپیک سوم پیشنهادیتون هم از قبل موجود بوده: آیا از جنسیتتون خوشتون میاد؟ درباره تاپیک دوم فعلا این تاپیک رو پیدا کردم: تا حالا سنت شکنی کردی؟اگه آره بیا بگو.... ویرایش توسط ستاره ملک : ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۱۱:۳۶ قبل از ظهر | |||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام .... تاپیک های این بخش را نگاه کردم یادداشت های تلخ نویس بود برای کسانی که دلشان گرفته و برای کسانی که از عشق مینویسند ولی برای کسانی نبود که با دلشان مینویسند من میخوام تاپیکی بزنم به اسم "دلنوشته " ایا مشابه ان هست ؟ ![]() |
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: چاردیوارییییییییییییییی
(View Stats)
تشکرها: 172
تشکر شده 733 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : سهم من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام میخوام تابیک داستان 98یی رو بذارم هرکس یک پاراگراف بذاره و نفرات بعد اوونو ادامه بدن هست؟ تو نیستی که ببینی چگونه عطر تو در عمق لحظهها جاری است چگونه عکس تو در برق شیشه ها پیداست چگونه جای تو در جان زندگی سبز است هنوز پنجره باز است تو از بلندی ایوان به باغ مینگری درختها و چمنها و شمعدانیها به آن ترنم شیرین به آن تبسم مهر به آن نگاه پر از آفتاب مینگرند تمام گنجشکان که درنبودن تو مرا به باد ملامت گرفتهاند ترا به نام صدا میکنند هنوز نقش ترا از فراز گنبد کاج کنار باغچه زیر درختها لب حوض درون آینهی پاک آب مینگرند تو نیستی که ببینی چگونه پیچیده است طنین شعر تو نگاه تو در ترانه ی من تو نیستی که ببینی چگونه میگردد نسیم روح تو در باغ بیجوانهی من چه نیمه شبها کز پارههای ابر سپید به روی لوح سپهر ترا چنانکه دلم خواسته است ساختهام چه نیمه شبها وقتی که ابر بازیگر هزار چهره به هر لحظه میکند تصویر به چشم همزدنی میان آن همه صورت ترا شناختهام به خواب میماند تنها به خواب میماند چراغ، آینه، دیوار بی تو غمگینند تو نیستی که ببینی چگونه با دیوار به مهربانی یک دوست از تو میگویم تو نیستی که ببینی چگونه از دیوار جواب میشنوم تو نیستی که ببینی چگونه دور از تو به روی هرچه دراین خانه ست غبار سربی اندوه، بال گسترده است تو نیستی که ببینی دل رمیدهی من بهجز تو یاد همه چیز را رها کرده است غروبهای غریب در این رواق نیاز پرندهی ساکت و غمگین ستارهی بیمار است دو چشم خسته ی من در این امید عبث دو شمع سوخته جان همیشه بیدار است تو نیستی که ببینی … | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||||
(View Stats)
سلام بعله مشابه تاپیک هست: دلنوشته نقل قول:
داستان با سه کلمه ! | ||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جستجوی, فوری |