ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه انواع شیرینی مخصوص عید نوروز 89
asiatech

bamilo



نودهشتیا
فید آر اس اس
صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه انواع شیرینی مخصوص عید نوروز 89

    "شیرینی های ایرانی"

    ایران زمین مهد هنراست و زنان ایرانی بانوانی هنرمند وبا سلیقه اند. شیرینی پزی یکی ازهنرهای خانم های با سلیقه است . چقدر دلپذیر است که از مهمانانتان خصوصاً دردید و بازدیدهای عید؛ با شیرینی هایی که خودتان تهیه کرده اید پذیرایی کنید.
    بسیاری از خانم های ایرانی رسم دارند برای ایام عید شیرینی مخصوص شهرستان را تهیه می کنند ، قصدمان براین است که دستورچند شیرینی سنتی ایرانی را که از یادداشتهای یک آشپز قابل برداشته شده در اختیار شما قرار دهیم تا اگر تمایل دارید شما هم شیرینی های سنتی ایرانی را در منزل تهیه کنید.


    " نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینی پزی"



    هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده ، بنابراین لازم است که در مورد پخت شیرینی و نحوه کارکردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید:
    معمولاً کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند.
    کیک و شیرینی هایی که ریز و کوچک هستند(به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.
    اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را درفرقرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت.
    درجه حرارت فردرفرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می توان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
    درجه سانتی گراد
    درجه فارنهایت
    120
    250
    150
    300
    160
    325
    180
    350
    190
    375
    200
    400
    230
    450


    توجه:
    با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.
    فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند.
    فرهایی که حداکثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتی گراد تنظمی شده اند.
    تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برعکس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم کرد.
    برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت گرم کرد.


    نکات مهم در مورد پیمانه های شیرینی پزی که از آنها دراین بخش استفاده می شود:

    در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:
    مواد
    وزن به گرم
    1 پیمانه آرد
    100 گرم
    1 پیمانه پودر قند
    125 گرم
    1 پیمانه شکر
    150 گرم
    1 پیمانه روغن(جامد یا مایع)
    150 گرم


    پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.
    هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
    اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
    اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.

    در ادامه نکات جالبی که درمورد مقدمات آشپزی گفته شد، روش تهیه یک شیرینی ساده برای مهمانی های کوچک را برایتان بیان می کنیم. سعی کرده ایم شیرینی ای را انتخاب کنیم که اکثر مواد آن در خانه تان وجود داشته باشد.



    - شیرینیهای لذیذ
    دوستان،
    تهیه شیرینی در منزل نیاز دارد شما مواد اولیه را در منزل داشته باشید یا تهیه کنید .
    از مقدمات تهیه شیرینی وزنه دقیق است که تا دقت 5 گرم را به خوبی نشان دهد، یک یا چند قالب که بیشتر استفاده می شود را انتخاب نمایید، مثل قالب مناسب برای تهیه کیک که بهتر است تفلون باشد و چند قالب کوچک و شکل دار برای تهیه شیرینی، یک قالب کم عمق برای پختن تارتها داشته باشید. همزن نیز از وسایل اصلی کیک است.
    لازم نیست همه این وسایل را به یک باره بخرید بلکه می توانید آنها را کم کم تهیه کنید درابتدا بهتر است موادی را که بیشتر استفاده می شود را تهیه کنید و در منزل داشته باشید.
    ادویه ها مثل زنجبیل، دارچین، پودر پوست لیمو ترش، پودر نارگیل، بادام، شکلات، وانیل، آرد گندم، پودر سیب زمینی، آرد ذرت و ...
    این وسایل را تهیه کنید و مطالب آشپزی ما را دنبال نمایید.

    "قلب بادامی"




    مواد لازم برای تهیه 60 " قلب "


    کره
    250 گرم
    پودر قند
    100گرم
    زرده تخم مرغ
    2عدد
    بادام چرخ کرده
    100گرم
    آرد
    350گرم
    بادام پوست گرفته
    60عدد


    طرز تهیه: پودر قند یکدست را داخل ظرف می ریزیم، یک زرده تخم مرغ و کره را به آن می افزاییم و با همزن می زنیم، بادام چرخ کرده را به این صورت تهیه می کنیم که بادامها را درآب خیسانده و پس ازچند ساعت از آب می گیریم، پوست آنها را می کنیم و در آسیاب له می کنیم. بادام چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم. آرد را الک، به مخلوطمان اضافه کرده و به سرعت چنگ می زنیم تا یک خمیرتقریباً سفت به دست آید. آن را گلوله کرده در یک کاغذ آلومینیومی یا روحی می پیچیم و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را از نیم ساعت قبل روی درجه200 درجه سانتی گراد می گذاریم. در یک سینی آرد می پاشیم، خمیر را روی آن کاملاً پهن می کنیم تا نازک شود قلب ها را با قالب در می آوریم(اگر قالب نداشتید، الگوی یک قلب را روی کاغذ بکشید و با چاقو قلب ها را در آورید)، زرده تخم مرغ دیگر را زده و روی قلب ها می مالیم سپس بادامها را روی آنها می گذاریم و در طبقه وسط10تا12دقیقه می گذاریم تا بپزد. پس از پختن کمی صبرمی کنیم تا ولرم شود، سپس با کارد پهنی آنرا از سینی جدا کرده و می گذاریم خنک شود.
    هفته آینده نکاتی درباره تهیه کیک وروش تهیه یک کیک ساده برای چای عصرانه را بیان خواهیم کرد.

    نکات تغذیهای درباره " قلب بادامی"

    هر قلب بادامی دارای 80 کالری است وبه دلیل داشتن بادام دارای املاح مفیدی برای بدن است. اگر برنامه حفظ وزن دارید یک عدد از آن را با چای میل کنید و اگر برنامه افزایش وزن دارید 2 از آن راعدد میل کنید.
    کارشناس تغذیه تبیان

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ


    1. شیرینی کشمشی
    2. شیرینی کره ای
    3. "باقلوا"
    4. شیرینی گردویی
    5. شیرینی زنجبیلی
    6. شیرینی نارگیلی
    7. شیرینی دانمارکی
    8. شیرینی قطاب
    9. شیرینی فندق و بادام
    10. شیرینی نارگیلی یخی
    11. شیرینی اسکاتلندی
    12. باقلوا سه رنگ
    13. شیرینی زنجبیلی با کاکائو
    14. شیرینی ناپلئونی
    15. کاکائوی ستاره ی یخی
    16. نان برنجی كرمانشاهی
    17. نان خرمایی كرمانشاهی
    18. شیرینی با پنیر خامه ای
    19. لوز نارگیل
    20. توپهای تروفیلی
    21. شکلات آجیلی
    22. شکلات پسته ای
    23. تهیه شیرینی توتی شکل
    24. قطاب عسلی (بالا باتماز)
    25. شیرینی انجیری
    26. سوهان کنجدی
    27. باقلوا گل رز قزوین
    28. شیرینی پنجره ای
    29. نان شیرینی زنجبیلی
    30. شیرینی بادامی
    31. شیرینی پاپیونی
    32. شیرینی قرابیه تبریز
    33. شیرینی گردویی دارچینی
    34. شیرینی میکادو مخصوص عید89
    35. لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید89
    36. قطاب خانگی شیرینی مخصوص عید 89
    37. نان نخودچی خانگی شیرینی مخصوص عید89
    38. نان برنجی (شیرینی مخصوص عید)
    39. شیرینی نخودچی ( شیرینی مخصوص عید )

    ashpazia.mihanblog.com

    خوشبختی تو قلب آدماست

    ...

    شرطبندی یه رمان قوی و جذاب
    کتابهای خوب باید دیده شوند | اسطوره را با فشردن کلید قلبی شکل از اینجا توصیه کنید !

    رمان روزگار وصل | ریحان 33 کاربر انجمن
    رمان صفورا | خانومی کاربر انجمن




  2. 16 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی کشمشی





    مواد لازم :

    400 گرم
    خاک قند
    300 گرم
    آرد
    200 گرم
    روغن جامد
    3 عدد
    تخم مرغ
    100 گرم
    کشمش
    به مقدارکم
    وانیل


    طرز تهیه:

    پودر قند و روغن را مخلوط نموده و می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم . سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5 دقیقه می گذاریم.


    نکته:

    دو نکته ای که وجود دارد این است که چون شیرینی درحین پختن ، پف می کند خمیرها را باید با فاصله روی سینی بگذاریم و دیگر اینکه درجه حرارت فر نباید خیلی بالا باشد.

    نکات تغذیه ای:

    نکته جالبی که می توان درباره این شیرینی به آن اشاره کرد این است که کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ، پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید. کل مواد شیرینی دارای 4هزارکالری انرژی می باشد ، یعنی اگرازکل مواد 40 عدد شیرینی تهیه کنید ، هر کدام دارای 100 کالری انرژی خواهد بود .

  4. 15 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی کره ای




    دستور یک شیرینی خوشمزه که می توانید آن را به همراه چای برای عصرانه میل نمایید :


    مواد لازم :

    کره : 250 گرم روغن مایع : نصف لیوان
    آرد : 4 لیوان
    تخم مرغ : 1 عدد
    ماست : 1 قاشق غذا خوری
    شکر : 4 قاشق غذا خوری سرپر
    کاکائو : نصف استکان


    طرز تهیه :

    ابتدا کره ، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده ، خوب به هم می زنیم تا مواد کاملاً مخلوط گردد ، سپس روغن مایع را اضافه نموده و مجدداً آن را کاملاً به هم می زنیم ، شکر و آرد را به مایع اضافه می کنیم و مایع را کاملاً به هم می زنیم ، ( البته مقدار آرد باید به اندازه ای باشد که خمیر به دست نچسبد ) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانه ای با کاکائو مخلوط می کنیم . سپس خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کرده ایم برداشته و آنها را کف دست باز می کنیم ، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینی ها بستگی به سلیقه شما دارد ) ، خمیری را که با کاکائو مخلوط کرده ایم با دست کاملاً باز می کنیم ، به صورت ماری ( یا رشته های باریک) در می آوریم و روی شیرینی ها به صورت ضربدر ، عمودی و یا افقی تزئین می کنیم . خمیرها را داخل ظرف فر چیده ، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت 20 - 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد ، (هنگامی که ته شیرینی ها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد ، شیرینی شما پخته است ) ، حالا می توانید شیرینها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل نمایید .

  6. 11 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    "باقلوا"



    تهیه این شیرینی سنتی یزد، کمی مشکل است. ولی مطمئناً اگر آنرا در منزل تهیه کنید از طعم آن بیشتر لذت خواهید برد.
    برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود.
    مواد لازم برای تهیه مایه داخل باقلوا

    300 گرم
    پودر پسته یا بادام
    150 گرم
    پودر قند
    نصف قاشق غذا خوری
    هل

    طرزتهیه:

    پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم. مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا

    نیم کیلو
    شکر
    دولیوان
    آب
    نصف لیوان
    گلاب

    طرز تهیه:

    شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم. مواد لازم برای تهیه لواش باقلوا

    2عدد
    زرده تخم مرغ
    3قاشق سوپخوری
    روغن مایع
    نصف قاشق مرباخوری
    بکینگ پودر
    یک استکان
    شیر
    100گرم
    کره
    کمی
    نمک
    کمی
    گلاب
    به مقدار کافی
    آرد سفید

    طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی:

    بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید.

  8. 12 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی گردویی





    مواد لازم:

    250 گرم
    گردوی چرخ كرده
    6-5 عدد
    سفیده تخم مرغ
    400 گرم
    شكر
    نصف قاشق چایخوری

    جوهرلیمو

    یك سوم قاشق چایخوری وانیل
    یك سوم فنجان
    آرد گندم یا آرد برنج یا آرد ذرت
    100 گرم

    بیسكویت پودر شده

    طرز تهیه:
    در ظرف گودی سفیده تخم مرغ ها، شكر، پودر بیسكویت و آرد برنج یا آرد ذرت را مخلوط كرده و این مایع را 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد می كنیم تا مایع شیرینی كشدار شود. بعد آن را در قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع داغ شود. جوهرلیمو را در یك قاشق سوپخوری آب جوش حل كرده، به مایع شیرینی اضافه می كنیم . ظرف را از روی حرارت برمی داریم و كمی سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشك نشود و مایع خنك شود.
    بعد وانیل را به آن اضافه می كنیم و آن را به هم می زنیم. در كف سینی فركاغذ روغنی قرار می دهیم و مایع شیرینی را در قیف با ماسوره ساده می ریزیم و با كمی فاصله روی كاغذ می ریزیم و در فر ملایم ،250 درجه قرار می دهیم تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد.

    چند نكته ضروری:
    1- پخت این شیرینی نیاز به تجربه و دقت كافی دارد.
    2- وقتی مایع را چرخ می كنید، اگر خمیر سفت بود، می توانید یك تا 2 عدد سفیده به آن اضافه كنید تا خمیر شیرینی شل شود.
    3- سعی كنید در مرحله اول 3 تا 4 عدد شیرینی را در فر بپزید، اگر شیرینی بیش از اندازه پهن شد، مقدار شیرینی آن زیاد بوده است. بنابراین مقداری آرد برنج یا ذرت اضافه كنید و یا اگر شیرینی به كاغذ چسبید، شیرینی آن كم بوده و خمیر كمی شل می باشد.

  10. 15 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی زنجبیلی







    مواد لازم:
    دو و یك دوم فنجان آرد كاملا سفید
    3 عدد
    تخم مرغ
    یك فنجان پودر قند
    100 گرم
    كره
    یك قاشق مرباخوری
    زنجبیل
    یك قاشق چایخوری

    بیكینگ پادر

    برای تزئین سطح شیرینی ها: یك عدد زرده تخم مرغ + یك قاشق مرباخوری ماست + یك قاشق مرباخوری زعفران حل شده .

    طرز تهیه:
    پودر قند و كره را خوب به هم می زنیم تا كرم به دست آمده سفید و پفی شود.
    زرده ها را به تدریج به كرم اضافه می كنیم و مرتب آن را به هم می زنیم . آرد و بیكینگ پادر و زنجبیل را مخلوط كرده و به آن اضافه می كنیم تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود. خمیر را به شكل لوله درآورده، آن را در كاغذ روغنی می پیچیم و مدت 3 ساعت در یخچال نگه می داریم تا خمیر جا بیافتد. سپس آن را از كاغذ روغنی درآورده و روی میز قرار می دهیم و با كارد آن را به صورت حلقه های یك سانتی متری می بریم . در سینی فر و با كمی فاصله می چینیم و به سطح آنها با قلم مو، مخلوط زرده و ماست و زعفران می مالیم و سینی را در وسط پنجره فر با حرارت 250 درجه مدت 20 دقیقه می گذاریم.
    صبر می كنیم تا شیرینی ها كمی برشته شوند. سپس سینی را از فر خارج كرده و می گذاریم شیرینی ها خنك شوند و آنها را در ظرف دردار می چینیم .

  12. 13 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی نارگیلی





    مواد لازم:

    250 گرم
    پودر نارگیل
    5 عدد
    سفیده تخم مرغ
    400 گرم
    شکر
    نصف قاشق چایخوری
    جوهرلیمو
    یک سوم قاشق چایخوری
    وانیل
    یک سوم فنجان
    آرد گندم یا آرد برنج یا آرد ذرت


    طرز تهیه:

    در ظرف گودی سفیده تخم مرغ ها، شکر و آرد برنج یا آرد ذرت را مخلوط کرده و این مایع را 3 تا 4 بار از چرخ گوشت رد می کنیم تا مایع شیرینی کشدار شود. بعد آن را در قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع داغ شود. جوهرلیمو را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کرده، به مایع شیرینی اضافه می کنیم . ظرف را از روی حرارت برمی داریم و کمی سفیده تخم مرغ روی آن می ریزیم تا سطح آن خشک نشود و مایع خنک شود.
    بعد وانیل را به آن اضافه می کنیم و آن را به هم می زنیم. در کف سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایع شیرینی را در قیف با ماسوره ساده ریخته، با کمی فاصله روی کاغذ می ریزیم و در فر ملایم ،250 درجه قرار می دهیم تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد.

    چند نکته ضروری:

    1- سعی کنید فر را با همان حرارت تنظیم شده برای شیرینی، از نیم ساعت قبل روشن کنید.
    2- پخت این شیرینی نیاز به تجربه و دقت کافی دارد.
    3- وقتی مایع را چرخ می کنید، اگر خمیر سفت بود، می توانید یک تا 2 عدد سفیده به آن اضافه کنید تا خمیر شیرینی شل شود.
    4- سعی کنید در مرحله اول 3 تا 4 عدد شیرینی را در فر بپزید، اگر شیرینی بیش از اندازه پهن شد، نشان می دهد شیرینی آن زیاد بوده ، بنابراین مقداری آرد برنج یا ذرت به آن اضافه کنید و یک بار دیگر آن را امتحان کرده، بعد دنباله کار را ادامه دهید.
    5- اگر شیرینی به کاغذ چسبید، نشان می دهد شیرینی آن کم بوده و خمیر کمی شل می باشد.
    6- برای این که شیرینی نارگیلی بیشتر پف کند و نرم بماند، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و دو قاشق سوپخوری روغن مایع را قبل از ریختن در قیف، به آن افزوده و خوب به هم بزنید.

  14. 15 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی دانمارکی


    خمیر دانمارکی:



    مواد لازم:

    750 گرم
    آرد کاملا سفید
    250 گرم
    آرد ذرت یا نشاسته پودر شده
    250 گرم
    کره
    2 عدد
    تخم مرغ
    3 قاشق سوپخوری
    روغن مایع
    2 قاشق سوپخوری
    شکر
    یک قاشق سوپخوری
    مایع خمیر ترش
    یک قاشق چایخوری
    نمک
    به مقدارلازم
    آب ولرم

    طرز تهیه:
    یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.
    در ظرف بزرگی آرد، نمک و شکر را الک کرده، سپس وسط آرد را گود می کنیم. مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم. بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود. خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر15 دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.
    سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر 2 سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود. بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را 6 تا 5 لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم . 20 دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را 6-5 بار تا می زنیم و هر بار20 دقیقه درجای خنک نگه می داریم و بعد از 6 دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.

    کرم دانمارکی :



    مواد لازم :
    2 قاشق سوپخوری
    آرد ذرت یا آرد گندم
    5/1 فنجان
    شیر
    یک عدد
    زرده تخم مرغ
    نصف فنجان
    شکر
    50 گرم
    کره
    به مقدار کم
    وانیل یا پوست رنده شده لیمو

    طرز تهیه :
    زرده تخم مرغ و 50 گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. بقیه شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود. سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود . سپس زرده زده شده را ا ضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.
    برای تزئین روی شیرینی ها و داخل شیرینی ها از مواد زیر استفاده می کنیم.

    برای داخل شیرینی ها:

    کرم دانمارکی + دارچین یک قاشق مرباخوری + شکر یک سوم پیمانه.

    برای تزئین روی شیرینی ها:

    یک عدد تخم مرغ + یک قاشق سوپخوری شربت کارامل( شكر را روی حرارت بخار آب ذوب می کنیم)


    طرز تهیه انواع شیرینی دانمارکی





    شیرینی دانمارکی صدفی با خمیر دانمارکی

    خمیر دانمارکی را نسبتاً نازک تر باز کرده و روی خمیر کمی دارچین و شکر می پاشیم و آن را لوله کرده و وقتی به قسمت آخر رسیدیم، با قلم مو کمی تخم مرغ بر روی آن می مالیم که دو قسمت به هم بچسبد.
    سپس آن را مانند رولت به قطر 5/1 سانتی متر می بریم. شیرینی ها را در سینی چیده، مدت 30 دقیقه در وسط پنجره فر با حرارت 350 درجه قرار می دهیم تا پخته و طلایی شوند و بعد از کمی خنک شدن روی آنها با الک پودر قند می پاشیم.

    شیرینی لوله ای با خمیر دانمارکی

    خمیر دانمارکی را به قطر 4-3 میلیمتر و به طول 15 سانتیمتر و به عرض دلخواه کرم می مالیم . سپس خمیر را لوله کرده و به انتهای لوله که رسیدیم با قلم مو روی خمیر را کمی تخم مرغ می مالیم تا دو قسمت به هم بچسبد. بعد خمیر را به اندازه های 6-5 سانتی متر می بریم و در سینی چرب آنها را چیده و به مدت 30 دقیقه می گذاریم پخته شوند.

    شیرینی نیمه ماه دانمارکی با خمیر دانمارکی

    خمیر را به قطر 5-4 میلیمتر پهن کرده و با قالب گرد خمیر را قالب می زنیم و توسط قیف یا با قاشق مرباخوری مقداری کرم در وسط خمیر می گذاریم و خمیر را به صورت نیمه ماه روی هم آورده و دور آن را با چنگال میوه خوری فشرده و فرم می دهیم. سپس روی آنها از مخلوط تخم مرغ و شربت کارامل می مالیم و بعد روی آن کمی شکر پاشیده، در سینی چرب می چینیم. سپس برای مدت 30 دقیقه در پنجره وسط فر با درجه حرارت 350 قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند.

    مدل گوشی دانمارکی با خمیر دانمارکی

    خمیر را به قطر 4-3 میلی متر پهن کرده، به اندازه 30×15 می بریم و در وسط خمیر یک نقطه مرکز قرار داده و روی آن شکر و دارچین می پاشیم. بعد خمیر را از دو طرف به نقطه مرکز لوله کرده و خمیر را به صورت ورقه های 5/1 سانتی متری می بریم و در سینی چرب شده می چینیم. سپس در فر داغ با درجه حرارت 400 فارنهایت مدت 12-10 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها طلایی شوند.

    شیرینی مدل فرفره با خمیر دانمارکی

    خمیر را به قطر یک سانتی متر و طول و عرض 25×25 سانتی متر باز می کنیم. بعد 5×5 خمیر را بریده و چهارگوش خمیر را برش می دهیم. وسط خمیر به اندازه یک عدد فندق کرم می گذاریم و به شکل فرفره می پیچیم. با قلم مو روی آن از مخلوط شربت کارامل و تخم مرغ مالیده، آنها را در سینی فر چرب شده می چینیم و در پنجره وسط فر قرار می دهیم . مدت 25-20 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها با حرارت 400 درجه طلایی شوند. این شیرینی ها را می توان به پودر قند نیز آغشته نمود. در این صورت نیازی به مالیدن کارامل تخم مرغی نمی باشد.

  16. 15 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  17. Top | #9

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی قطاب



    مواد لازم:


    نصف پیمانه
    ماست یا شیر پاستوریزه
    1 پیمانه یا 150 گرم
    روغن جامد
    2عدد
    زرده تخم مرغ
    1 قاشق چای خوری
    پودر قند
    نصف قاشق چای خوری
    هل کوبیده
    نصف قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر
    به میزان لازم
    آرد

    مواد داخل قطاب:


    100 گرم
    پودر بادام
    50 گرم
    پودر قند
    1 قاشق مرباخوری
    هل

    طرز تهیه:

    روغن و پودر قند را با همزن می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را تک تک به آن اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر زرده تخم مرغ کمی هم می زنیم. سپس هل کوبیده و ماست را به آن افزوده و مخلوط می کنیم. بعد بیکینگ پودر و آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. آن گاه روی یک سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. پس از آن خمیر را تا کرده و دوباره باز می کنیم، و یکی دو بار این کار را انجام می دهیم. دفعه آخر خمیر را پهن کرده و با قالب گرد، قالب می زنیم و داخل آن را از مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل پر می کنیم. پس از آن خمیر را بسته و به صورت گرد یا نیم دایره می پیچیم. سپس در روغنی که نه خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد، سرخ می کنیم. آن گاه در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در پودر قند می غلتانیم ( در این مرحله قطاب نه داغ باشد نه سرد).

  18. 17 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  19. Top | #10

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.28
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,561
    تشکر شده 55,078 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    شیرینی فندق و بادام





    مواد لازم:

    سفیده ی تخم مرغ 2عدد کوچک پودر فندق (پوست گرفته) 80 گرم پودر بادام 95 گرم آرد ساده 2قاشق سوپخوری پودر قند 80 گرم

    مواد لازم برای تزیین:

    شکلات 75 گرم کره یک قاشق مرباخوری

    طرز تهیه:

    سفیده های تخم مرغ را با درجه ی تند همزن برقی به حالت دورانی خوب هم می زنیم تا شکل بگیرد. بعد به تدریج پودر قند را اضافه می کنیم و حدود 6 دقیقه هم می زنیم تا به طور کامل شکل بگیرد. بعد در ظرفی دیگر پودر بادام ، پودر فندق و آرد را با هم مخلوط کرده و به سفیده ها اضافه می کنیم. سپس با قاشق هم می زنیم. آن گاه مواد را در کیسه ای که ماسوره ی ساده قطر 5/1 سانتی متر دارد، می ریزیم. سپس با فشار کیسه، شیرینی را به طول 8 سانتی متر روی سینی چرب شده قرار می دهیم و در طبقه ی وسط فر با درجه 160 درجه ی سانتی متر گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه می پزیم تا زمانی که شیرینی را با دست لمس کرده و احساس کنیم که خشک شده است.


    برای تزیین:

    شکلات قهوه ای را رنده می کنیم. سپس با کره مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا ذوب شود. اکنون نیمی از شیرینی سرد شده را در شکلات فرو برده و روی فویل چرب شده قرار می دهیم تا شکلات ببندد.
    توجه : اگر اندازه ی شیرینی ها کوچک تر از اندازه داده شده باشد زمان پخت آن کمتر می شود.

  20. 18 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه شیرینی نارگیلی و گردوئی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1392,05,01, ساعت : 20:14
  2. نان برنجی (شیرینی مخصوص عید)
    توسط Sokout_shab در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1388,12,21, ساعت : 19:19
  3. طرز تهیه شیرینی زبان با خمیرهزارلا
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,16, ساعت : 07:55
  4. طرز تهیه شیرینی کشمشی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,06, ساعت : 07:47
  5. تهیه شیرینی گل رز ( ترکیه )
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,11,28, ساعت : 08:43

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •