تور


نودهشتیا
فید آر اس اس
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41
  1. Top | #31

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی بادامی






    مواد لازم (برای حدود 500 گرم) :

    کره ی پاستوریزه 1 پیمانه پودر قند نصف پیمانه (70 گرم) پودر بادام نصف پیمانه (70 گرم) پودر هل 1 قاشق چای خوری آرد گندم 5/2 پیمانه (250 گرم) سفیده ی تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خلال بادام و خلال پسته 2 قاشق غذاخوری

    روش تهیه :

    کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا ِکِرم مانند شود.
    پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلی اضافه کنید.
    سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد.
    خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
    سپس خمیر را از یخچال خارج کنید و در درجه ی حرارت اتاق قرار دهید تا خمیر نرم شود.
    خمیر را با وردنه روی میز، به قطر نیم سانت(خیلی نازک) پهن کنید و با قالب بادامی شکل، قالب بزنید.
    سینی شیرینی پزی لبه کوتاهی را انتخاب کرده وته آن را چرب کنید.
    حال شیرینی هایی را که قالب زده اید، داخل سینی قرار دهید.
    سفیده ی تخم مرغ را با چنگال بزنید و با قلم مو روی شیرینی بمالید و روی هر شیرینی یک خلال بادام یا پسته قرار دهید.
    فر را حدود 15 دقیقه از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    سینی را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت 20- 15 دقیقه بپزید.
    پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهید شیرینی خنک شود.
    بعد شیرینی ها را در ظرف در بسته ای قرار دهید و در جای خنک و خشک نگه داری کنید.


    * نکته:

    شیرینی پس از پخت نباید تغییر رنگ دهد.
    هم چنین در طی مدتی که شیرینی داخل فر است، در فر را باز نکنید.

  2. 10 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  3. Top | #32

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی پاپیونی


    مواد لازم:

    خمیر هزارلا 1 کیلو
    پودر قند نصف پیمانه
    شربت بار 1 پیمانه
    پودر پسته یک چهارم پیمانه
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    پودر پسته به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.
    وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
    سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
    بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید.
    یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
    کالری هر یک عدد شیرینی پاپیونی، تقریبا 170 کیلو کالری است.
    طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا:
    مواد لازم:
    آرد كاملا سفید 300 گرم

    كره 150 گرم
    تخم مرغ یك عدد
    روغن مایع یك قاشق سوپخوری
    جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری
    وانیل یك دوم قاشق چایخوری
    نمك یك قاشق چایخوری
    آب خنك یك فنجان
    طرز تهیه:
    آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید.
    خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد.
    روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود.
    سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید.
    شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان.
    یادآوری:
    ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.

    طرز تهیه شربت بار:
    مواد لازم:
    شكر 500 گرم
    آب 200 گرم
    اسید سیتریك(جوهر لیمو) نوك قا شق چای خوری
    طرز تهیه:
    ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید.
    سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید.
    در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید.
    برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.

  4. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  5. Top | #33

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی قرابیه تبریز




    مواد لازم:

    بادام پوست گرفته خام 150 گرم
    شکر 200 گرم
    سفیده تخم مرغ 3عدد
    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم





    طرز تهیه:

    * بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
    * اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    * خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
    * سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
    * داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
    * سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.

    * شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
    * بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
    * این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.
    نکته تغذیه ای:

    این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است، ولی در عوض کالری بالایی دارد، لذا از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.

  6. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  7. Top | #34

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی گردویی دارچینی

    مواد لازم:


    آرد 225 گرم
    کره 185 گرم
    شکر 110 گرم
    زرده تخم مرغ یک عدد
    رنده پوست لیمو ترش یک عدد
    دارچین یک قاشق غذا خوری
    کشمش 80 گرم
    گردوی خرد شده 50 گرم
    بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    - کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.
    - دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.
    - خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
    - فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.
    - سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.
    زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.

  8. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  9. Top | #35

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی میکادو


    مواد لازم:

    کره نصف پیمانه
    پودر قند نصف پیمانه
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    پودر بیسکوییت 1 پیمانه
    پودر بادام 1 پیمانه
    کاکائوی تخته ای 150 گرم
    پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
    شیر 3 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:

    کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.
    پودر بیسکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.
    کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما (مثل پیرکس یا استیل و...) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب (مثل بخار کتری) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود.
    پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.
    مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.
    مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.
    سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.
    می توانید کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و روی میکادو ها بریزید. سپس برش دهید و کمی پودر پسته، روی برش ها بپاشید.
    نکته تغذیه ای:

    این شیرینی به دلیل داشتن بادام، دارای کلسیم، روی، ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری است، ولی به دلیل داشتن قند و کره، باید در مصرف آن، حد اعتدال را رعایت نمود.
    انرژی کل: 2600 کیلوکالری

  10. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  11. Top | #36

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض


    ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر وآب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود....

    مواد لازم:
    شکر 2 پیمانه یا 200 گرم
    آب ا پیمانه یا 100 گرم
    پودر نارگیل 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)
    طرز تهیه:
    ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید وبه مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.
    تهیه وتدوین :گروه سبک زندگی سیمرغ- سهیلا پهلوان زاده

  12. 7 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  13. Top | #37

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    مواد لازم برای خمیر قطاب

    روغن جامد یک فنجان
    ماست یک فنجان سر خالی
    شیر دو قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر به اندازه ی سر قاشق چایخوری (خیلی کم)
    آرد به میزان لازم
    پودرقند یا شکر به میزان لازم
    روغن مایع یک لیوان جهت سرخ کردن قطابها
    مواد لازم برای وسط قطاب

    به اندازه ی 200 گرم مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر که بسته به سلیقه ی خود یکی از این مواد را انتخاب کرده و با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط نموده ، برای وسط قطابها از این مواد استفاده نمایید.

    طرز تهیه:

    ابتدا در ظرفی روغن ، ماست ودو قاشق شیر را با هم خوب بزنید . آرد وبیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف ونرمی به دست آید وکنار بگذارید.
    برای پیچیدن قطابها هم میتوانید خمیر را با وردنه بر روی سطح صافی پهن کرده و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره ای شکل هم اندازه ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید .سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مربا خوری ریخته ودو طرف آن را ببندید که در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است و در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد و یا اطراف دایره را بالا آورده ویک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.اگر کار با وردنه برایتان سخت است می توانید خمیرها را به شکل گلوله های هم اندازه درآورده و کف دست پهن کنید ومواد را وسط آنها ریخته و بپیچید و پس از آماده شدن، همه ی آنها را در ظرفی گود که کاملا درروغن فرو روند سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود وسپس درون پودر قند یا شکر بغلطانید .

  14. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  15. Top | #38

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی نخودچی
    ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید ،سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده وآرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید...
    مواد لازم:
    پودر نرم و الک شده ی نخودچی یک کیلو
    پودر قند بسیار نرم نیم کیلو
    روغن جامد 300 الی 400گرم
    هل و وانیل به میزان لازم
    پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.

    نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.

    تهیه وتدوین :گروه سبک زندگی سیمرغ - سهیلا پهلوان زاده

  16. 10 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  17. Top | #39

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    نان برنجی (شیرینی مخصوص عید)


    مواد لازم :

    * آرد برنج نرم : 500 گرم
    * روغن جامد : 150 گرم
    * کره دوغ گرفته : 100 گرم
    * زرده تخم مرغ : 2 عدد
    * پودر شکر نرم : 150 گرم
    * هل سبز ساییده : یک دوم قاشق چایخوری
    * گلاب : یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)
    * زعفران : به میزان لازم (در صورت تمایل)
    * تخم خرفه : به میزان لازم (برای تزیین)




    طرز تهیه :
    در کاسه ای روغن جامد و کره را 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود. سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن 15 دقیقه بزنید. سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و 8 دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.
    بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید. گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.
    سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید. زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.
    در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.
    بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی 24 ساعت استراحت دهید.
    بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید. برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.
    شیرینی ها را در فری با دمای 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت یا شماره 3 در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.
    مدت پخت این شیرینی15 تا 20 دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.
    ماندگاری این شیرینی بسیار طولانی است. تنها کافی است آن را در ظرف دردار و در جای خنک نگه دارید تا چند ماه سالم بماند. هرچه میزان کره این شیرینی بیشتر شود از زمان ماندگاری آن کاسته می شود.
    برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.
    این شیرینی در شهر مازندران به «آب دندون» معروف است. دلیل نام گذاری این شیرینی به «آب دندون»، به این خاطر است که به محض در دهان گذاشتن، آب می شود.




    منبع : سایت ماهنامه سرآشپز

  18. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  19. Top | #40

    تاریخ عضویت
    2009,01,25
    عنوان کاربر
    کاربر حرفه ای
    نوشته ها
    4,776
    میانگین پست در روز
    2.37
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    24,735
    تشکر شده 54,491 در 5,838 پست

    پیش فرض

    شیرینی نخودچی ( شیرینی مخصوص عید )


    مواد لازم:
    روغن جامد 250 گرم
    آرد نخودچی 125 گرم
    پودر قند 125 گرم
    پودر هل نرم 1 قاشق غذاخوری
    خلال پسته به میزان لازم برای تزیین
    طرز تهیه:
    ابتدا روغن جامد، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.
    آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد.
    سپس اجازه دهید خمیر24 ساعت داخل فضای آشپزخانه بماند. در این مرحله می توانید به دو روش عمل کنید: یا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و زمان دهید یا اینکه شیرینی را به شکل دلخواه فرم دهید و قالب بزنید، روی سینی فر بچینید و بعد از 24 ساعت سینی را داخل فر بگذارید.
    برای درست کردن شیرینی می توانید خمیر را به قطر یک سانت روی سطح صافی پهن کنید و به صورت سنتی قالب بزنید یا اینکه به اندازه یک فندق از خمیر بردارید، داخل دست گرد کنید و روی آن را با نوک چاقو شکل دهید. همچنین می توانید با ماسوره شیرینی روی خمیرها را مانند گُل شکل دهید.
    شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.
    سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند.
    برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) آرد نخودچی تهیه کنید. نخودچی را آسیاب کرده و الک کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.

  20. 10 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه شیرینی نارگیلی و گردوئی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 2013,07,23, ساعت : 08:14 PM
  2. نان برنجی (شیرینی مخصوص عید)
    توسط Sokout_shab در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 2010,03,12, ساعت : 07:19 PM
  3. طرز تهیه شیرینی زبان با خمیرهزارلا
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2010,03,07, ساعت : 07:55 AM
  4. طرز تهیه شیرینی کشمشی
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2010,02,25, ساعت : 07:47 AM
  5. تهیه شیرینی گل رز ( ترکیه )
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 2010,02,17, ساعت : 08:43 AM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •