بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰ قبل از ظهر   #21 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

توپهای تروفیلی






مواد لازم برای 25 قطعه:

کیک خرد شده دو سوم پیمانه بادام زمینی خرد شده یک سوم پیمانه شکلات تختهای نیمه تلخ 50 گرم خامه 3 قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری ترایفل به میزان لازم

روش تهیه:

خامه و گلاب را مخلوط کنید.
کیک و بادامزمینی خرد شده را به آن اضافه نمایید.
شکلات تختهای را به طریق بنماری ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
به اندازه یک توپ گرد و کوچک از مواد بردارید و به شکل گردو درآورید.
سپس در ترایفلهای رنگی بغلتانید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید و در ظرف بچینید. شکلاتها را میتوانید به جای ترایفل در پودر پسته و پودر نارگیل بغلتانید.


* نکته:

روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.
sama33 آنلاین نیست.  

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۱ قبل از ظهر   #22 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

شکلات آجیلی






مواد لازم برای تهیه 24 قطعه :

شکلات تختهای سفید (شیری) 225 گرم مغز تخمه آفتابگردان 50 گرم بادام خرد شده 50 گرم کنجد 50 گرم کشمش بیدانه 50 گرم دارچین 1 قاشق چایخوری

روش تهیه:

شکلات تختهای را خرد کرده و به طریقه ی بنماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید (توجه داشته باشید که خیلی داغ نشود). یا اینکه میتوانید شکلات را در مایکروویو به مدت دو دقیقه ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مغز تخمه آفتابگردان، بادام خرد شده، کنجد، کشمش بیدانه و دارچین را در شکلات ذوب شده بریزید و مخلوط کنید.
با قاشق مرباخوری از مایه ی شکلاتی مخلوط شده بردارید و داخل کاغذهای مخصوص بریزید و بگذارید تا سرد شود (در صورت دلخواه میتوانید یک عدد پسته روی آن قرار دهید).


* نکته:

روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۱ قبل از ظهر   #23 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

شکلات پسته ای






مواد لازم برای 30 عدد:


قیسی خرد شده 150 گرم زردآلوی خرد شده 150 گرم آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری شکلات سفید (شیری) رنده شده 150 گرم کره ی پاستوریزه 1 قاشق غذاخوری خامه ی سفت پاستوریزه یک چهارم پیمانه (50 گرم) پودر نارگیل سه چهارم پیمانه (150 گرم) مغز پسته ی خرد شده 25 گرم شکلات قهوه ای خرد شده 60 گرم

روش تهیه:

- قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.


- شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
- خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.


- در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.
- حال گلوله ها را حدود 2-1ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.


- داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.
- سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.
- پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.


* نکته:

روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۲ قبل از ظهر   #24 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

تهیه شیرینی توتی شکل

یكی از شیرینی های سنتی معطر ایرانی كه با هل تهیه می شود " توت" است. این شیرینی را كه خیلی ساده تهیه می شود جایگزین قند كنید و از صرف آن با چای لذت ببرید.
مواد لازم:



125 گرم بادام پوست گرفته و پودر شده
25 گرم خلال پسته
125 گرم پودر قند یا پودر شكر
2 تا 3 قاشق سوپخوری گلاب
نصف قاشق چایخوری پودر هل
نصف پیمانه شكر

طرز تهیه:

پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شكر را با هم مخلوط كرده
بعد گلاب را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود.
اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراكی به آن اضافه كنید.
سپس مقدار كمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید.
آن را در شكر بغلتانید و یك خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید.
بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید.
توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشك نشوند.
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۲ قبل از ظهر   #25 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

قطاب عسلی (بالا باتماز)

شیرینی سنتی شهر خلخال




مواد لازم جهت خمیر شیرینی:

زرده تخم مرغ 3عدد
ماست 150 گرم
آرد سفید الک شده 250 گرم
روغن 150 گرم
بیکینگپودر 5/1 قاشق مرباخوی سرصاف
مواد لازم جهت مغز قطاب:

مغز گردوی پودر شده 150 گرم
پودر شکر 150 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
گلاب نیم استکان
هل آسیاب شده 1قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1قاشق غذاخوری
پودر میخک 1قاشق چایخوری
عسل 500 گرم جهت غلطاندن قطابها
طرز تهیه:

- ابتدا تمام مواد خمیر (زرده تخم مرغ، ماست، روغن و بیکینگپودر) به جز آرد را با هم خوب مخلوط میکنیم. سپس آرد الک شده را آهسته آهسته به مخلوط اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر یکدست شود و به دست نچسبد.
- خمیر را با وردنه پهن میکنیم (به ضخامت حدود 3 میلیمتر) و با یک قالب گرد به قطر 7 سانتیمتر آن را برش میدهیم.
- اکنون مواد لازم جهت مغز قطاب ( پودر شکر،2 قاشق غذاخوری عسل ، مغز گردوی پودر شده، گلاب، هل آسیاب شده، پودر دارچین و پودر میخک) را با هم خوب مخلوط کرده و بر روی خمیر برش خورده قرار میدهیم. سپس آن را از وسط تا کرده و لبههای خمیر را به صورت دالبر دالبر شکل میدهیم تا مواد کاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آن بیرون نریزد.
- اکنون سینی فر را خوب چرب کرده و شیرینیها را درون آن میچینیم. سپس در طبقه بالای فر با حرارت 220درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه (تا زمانی که روی شیرینیها به رنگ طلایی در آید) قرار می دهیم.
- سپس 500 گرم عسل را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار میدهیم. دقت کنید عسل نباید بجوشد. سپس قطابها را درون آن به مدت 2 دقیقه غوطهور مینماییم تا عسل به خورد قطاب برود.
- سپس قطاب ها را از عسل خارج کرده و در آبکش قرار میدهیم تا عسل اضافی آنها برود.
پس از سرد شدن برای سرو کردن آماده است.
نوش جانتان
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳ قبل از ظهر   #26 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

شیرینی انجیری


مواد لازم برای حدود 32عدد شیرینی

خمیر مارسپیان 250 گرم
پودر قند 80 گرم
آب انگور 3 قاشق غذاخوری
انجیر خشك 32 عدد
مارمالاد پرتقال 4 قاشق غذاخوری
خرده بادام بوداده یا مغز گردوی كاراملی رقیق 100گرم
طرز تهیه:

خمیر مارسپیان از ترکیب 500 گرم پودر بادام با 500 گرم پودر شکر و یک پیمانه آب یا گلاب تهیه می شود.
مارسپیان را با پودر قند الك شده و آب انگور مخلوط می کنیم.
هر انجیر را در پوششی از مخلوط فوق قرار می دهیم و به شكل گردو در می آوریم.
مارمالاد پرتقال را كمی حرارت می دهیم و هم می زنیم تا صاف شود.
آنگاه شیرینی های انجیری را اول در مارمالاد وسپس در مایه كاراملی بادام یا مغز گردویی می غلتانیم.
در پایان، شیرینی های انجیری را روی یك كاغذ مومی می چینیم و صبر می كنیم تا كاملا خشك شوند.
شیرینی های انجیری را در كاغذهای چین دار قرار داده ودر قوطی در بسته نگه می داریم.
هر عدد شیرینی، حدود 90 كالری انرژی دارد.
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳ قبل از ظهر   #27 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

سوهان کنجدی


مواد لازم:


- کنجد یک ونیم پیمانه
- شکر یک پیمانه
- عسل سه قاشق غذاخوری
- روغن دو قاشق غذاخوری
- زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:


- شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.
- سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
- سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.
- حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
- سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.
- بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
زهرا حداد- کارشناس و مدرس آشپزی
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴ قبل از ظهر   #28 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

باقلوا گل رز قزوین


مواد لازم:


- شیر نصف پیمانه(80 گرم)
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- آرد الک شده 225 گرم
مواد لازم برای داخل باقلوا:


- پودر پسته 2 پیمانه
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند یک پیمانه
- هل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:


- شکر یک پیمانه(150 گرم)
- آب نصف پیمانه(70 گرم)
- گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
- جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
روش تهیه:


- بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
- آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
- خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
- سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
- مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
- در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
- سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
طرز تهیه شربت باقلوا:


شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:


باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.
کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴ قبل از ظهر   #29 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

شیرینی پنجره ای


مواد لازم:


- آرد یک پیمانه(100گرم)
- تخم مرغ 5 عدد
- نشاسته یک پیمانه(115 گرم)
- گلاب 5-4 قاشق غذاخوری
- روغن به مقدار لازم(حدود نیم لیتر)
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر قند به مقدار لازم
روش تهیه:


- نشاسته را در گلاب حل کنید.
- تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.
- آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید.
- روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.
- قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود. بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.
- وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید.
تذکر:
نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.
sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۵ قبل از ظهر   #30 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
sama33 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

نان شیرینی زنجبیلی



مواد لازم:


- کره دو سوم پیمانه
- پودر قند یک پیمانه
- آرد سفید گندم یک پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ یک عدد
- زنجبیل دو قاشق مرباخوری
- وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
- پودر پسته به میزان لازم
روش تهیه:


- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سفید شود.
- وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه نمایید و بزنید تا سفید و کش دار شود.
- سپس زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
- بعد خمیر را پهن نموده و قالب بزنید.
- در نهایت خمیرهای قالب زده شده را در سینی قرار دهید و روی هر شیرینی را با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
- بعد از خنک شدن از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
sama33 آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
انواع, تهیه, شیرینی, طرز, عید, مخصوص, نوروز

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهیه شیرینی نارگیلی و گردوئی 2012 آشپزی و شیرینی پزی 1 ۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ بعد از ظهر
نان برنجی (شیرینی مخصوص عید) Sokout_shab آشپزی و شیرینی پزی 4 ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ ۰۸:۱۴ بعد از ظهر
طرز تهیه شیرینی زبان با خمیرهزارلا 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ ۰۷:۵۵ قبل از ظهر
طرز تهیه شیرینی کشمشی 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۶ اسفند ۱۳۸۸ ۰۷:۴۷ قبل از ظهر
تهیه شیرینی گل رز ( ترکیه ) 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۲۸ بهمن ۱۳۸۸ ۰۸:۴۳ قبل از ظهر


 

اکنون ساعت ۱۰:۴۳ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا