ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش تزئین سفره هفت سین
asiatech



نودهشتیا
فید آر اس اس
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22
  1. Top | #1

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض آموزش تزئین سفره هفت سین

    آموزش تزئین سفره هفت سین | تزئین ظروف 7 سین | تزئین سبزه و تخم مرغ 7 سین نوروز 89


    ظرف های هفت سین
    تزئین ظروف سفره هفت سین راه های مختلفی دارد. یكی از ساده ترین راه ها، استفاده از رنگ ویترای برای نقاشی بر روی ظروف است؛ ۶ عدد ظرف پایه دارشیشه ای را خوب بشویید و خوب خشك كنید. با استفاده از تیوپ های رنگ ویترای طرح مورد نظرتان را روی ظرف های پایه دار بكشید و به دلخواه رنگ آمیزی كنید.

    ظرف را ۲۴ ساعت كنار بگذارید تا رنگ ویترای كاملاً خشك شود. برای تثبیت رنگ می توانید طبق دستور روی جعبه رنگ ویترای ظرفی را كه نقاشی كرده اید در فر حرارت بدهید.

    اگر دوست داشتید می توانید طرح های مشبكی را با رنگ ویترای بكشید و جاهای خالی را با چسب بپوشانید و در اكلیل های رنگی بغلتانید تا طرح زیبایی روی ظرف ها ایجاد بشود. می توانید وسایل هفت سین را داخل این ظرف های زیبا بریزید.

    تخم مرغ



    ابتدا سوراخ ریزی در هر دو سر تخم مرغ ایجاد كنید. از یك سر تخم مرغ فوت كنید تا مواد داخل آن خارج شود و آن را خوب بشویید. حالامی توانید با مقداری رنگ یا مداد شمعی روی تخم مرغ ها هر طور كه دوست دارید نقاشی كنید.


    روش دیگر این كه از تخم مرغ به عنوان ظرف سبزه استفاده كنید. كمی از سر تخم مرغ جدا كنید و با تكه هایی از پنبه مرطوب داخلش را پر كنید، بعد از سبزه عید كه كمی سبز شده داخل آن بگذارید و هر روز كمی آب روی آن بپاشید تا موقع سال تحویل سبزه ها رشد می كند.


    تزئین تنگ ماهی


    بهترین و مناسب ترین رنگ برای شیشه، رنگ ویترای است. چند رنگ قابل حل شدن در آب را در پالت بریزید و انگشت خود را در رنگ فرو كرده و روی سطح تنگ لكه هایی با فاصله های مختلف ایجاد كنید. این لكه ها به جای پولك های ماهی هستند.

    برای تكمیل آن كافی است با استفاده از قلم موی باریك و رنگی تیره برای هر یك از ماهی ها چشم و دهان و باله نقاشی كنید.

    روش دیگر این كه می توانید با استفاده از خمیر كاغذ، روی تنگ ماهی و در قسمت پائین آن، برگ های شبیه برگ های ته آب طراحی كنید و آنها را به رنگ سبز درآورید.

    روش دیگر استفاده از گوش ماهی هایی است كه با رنگ های آكریلیك طلایی و نقره ای آنها را رنگ كرده اید.

    این گوش ماهی ها را دورتادور تنگ ماهی در دو تا سه ردیف بچسبانید تا تنگ ماهی شما جلوه زیبایی داشته باشد


    • منبع:ashpazia.mihanblog.com

    خوشبختی تو قلب آدماست

    ...

    شرطبندی یه رمان قوی و جذاب
    کتابهای خوب باید دیده شوند | اسطوره را با فشردن کلید قلبی شکل از اینجا توصیه کنید !

    رمان روزگار وصل | ریحان 33 کاربر انجمن
    رمان صفورا | خانومی کاربر انجمن




  2. 9 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    اصول سبز کردن سبزه نوروز
    از ظروف فلزی برای سبز کردن سبزه استفاده نکنید.
    استفاده از ظروف سفالی و در درجه دوم چینی نتیجه بهتری خواهد داشت تا ظروف پلاستیکی(ولی سفال یه چیز دیگست)
    از هر بذری که میخواین استفاده کنید ۲۴ ساعت قبل در آب خیسش کنید(کاملا غوطه ور)
    هرچقدر قطر بستر کمتر باشه عمر سبزه بیشتر میشه (البته به میزان تراکم دلخواه شما هم بستگی داره.)
    بهترین روش آبیاری غبار پاشی هست استفاده از روشهای غرقابی خیلی مناسب نیست.

    این هم روش شروع
    ابتدا بذر مورد علاقتون رو که یک روزخیس کرده تا یه جوونه کوچیک بزنه (تو عدس کاملا مشخصه تو بقیه دیدنش دقت میخواد)
    بذر رو بر میدارین کف ظرف انتخابیتون میچینین(بسته به میزان تراکمی که میخواین داشته باشین تا نهایتا سه ردیف بذر) و با دست صافش میکنین.
    با آبپاش انقدر غبار پاشی میکنین تا یه مقدار آب کف ظرف جمع بشه(خیلی کم بذر نباید تو آب غوطه ور بشه)
    بعد یه دستمال ظریف و تمیز به رنگ روشن روش میکشین و میذارین گوشه جایی مثل پنجره که روزی سه چهار ساعت نور مستقیم آفتاب داشته باشه ولی دما از ۲۵ نگذره.
    اون دستمالی رو که روی بذرها کشیدین باید همیشه مرطوب باشه.(با همون آبپاش روش آب بپاشین تا خیس بشه)ته ظرف رو هم نگاه کنید که خشک نشه حواستون باشه انقدر آب نریزین که بذر غوطه ور بشه اونجوری کار خراب میشه.در حد خیس بودن کافیه.
    دو سه روز کارتون همینه که فقط دستمال رو خیس نگه دارین.وقتی جوونه بذر اونقدر رشد کرد که پارچه رو حرکت داد از این به بعد غبارپاشی رو باید مستقیم روی بذر ها انجام بدین. اگه محیط خیلی خشک ندارین پارچه رو بردارین دیگه بهش نیاز ندارین ولی اگه محیط گرم و خشک دارین باید اون پارچه کماکان خیس روی بذرها بمونه.(بذر ها رو غبارپاشی کنین بعد پارچه رو روش بکشین)برای تهران معمولا دیگه نیازی به پارچه نیست مگر اینکه هوا خیلی گرم بشه.
    بعد این دو سه روز اگه بتونین کود اوره گیربیارین خیلی توپ میشه یه قاشق چایخوری رو توی یه لیتر آب حل کنید و با اون آبیاری کنید.اگه هم گیرنیومد چاره ای نیست همون آب خالی رو دریاب!
    هر سه چهار ساعت یه بار نگاه کنید که بستر خشک نشه.رمز پرپشتی غیر از اوره اینه که بذر رو تو آب غرق نکنید.
    بعد اینکه سبزه ها سر زد و مقداری رشد کرد(در حدود یکی دو سانت) دیگه ریشه خیلی به پر آبی حساس نیست، البته انقدر پر نکنین که شورش دربیاد! حد اعتدال ، به طور خلاصه باید همیشه در حدنیم استکان آب ته ظرف باشه.اگه اوره پیدا نکردین این موقع(منظوربعد سر زدنه) میتونین کود مایع (تو هر فروشگاه کشاورزی پیدا میشه) تهیه کنین و نصف مقداری که تو دستورش گفته رو با آب قاطی کنید و به پای سبزه تون بریزین.(دلیل نصف بودن اینه که محیط بدون خاک هست و کود مستقیم در دسترس ریشه قرار میگیره باید غلظت کمتر باشه).آبیاری با کود رو نهایتا باید هفته ای دو بار انجام بدین نه بیشتر.و یادتون باشه انقدر آب بریزین که هر روز لازم باشه آبیاری کنید.در دسترس بودن آب تازه واسه گیاه بهتره.دمای آب هم همونطور که قبلا گفتم نباید آب سرد باشه گیاه به آب نیمگرم بهتر جواب میده . خب اگه همه کارای قبلی رو انجام دادین و سبزه شما هنوز زنده بود! تقریبا کار تموم شده فقط باید مواظب باشین که ته سبزه خشک نشه (ریشه رو میگم)با این کار سبزه خوبی رو برای عید نوروز خواهید داشت و به ماماناتون میتونین پزشو بدین.
    اینم بگم که بهترین زمان واسه سبزه سبزکردن واسه اینکه سبزه تا ۱۳ دووم بیاره و خراب نشه حدود دو هفته قبل از عیده.یعنی اگه شما برای امسال میخواین سبزه سبز کنین پس فردا میتونین بذر رو خیس کنید و فرداش پهن کنید.برای عدس ۱۰ روز هم کافیه چون سریع الرشد هست . یه چیزی هم که یادم رفت اینه که برای گندم زمان بیشتری رو برای خیس کردن باید اختصاص بدین یه ۱۲ ساعت بیشتر باشه نتیجه بهتره!

  4. 8 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سبزه هفت سین به شکل درختچه
    وسایل لازم :

    - اسفنج قالبی

    - جوراب زنانه نازك
    - چسب حرارتی
    - چوب برای تنه درختچه با قطری حدود یك و نیم سانتیمتر
    - گلدان سفالی
    - تخم شاهی
    - گچ

    روش تهیه :
    ابتدا اسفنج را به شكل كُره درآورید. در صورتی كه اسفنج قالبی شما برای اندازه كره مورد نظرتان كوچك تر است، می توانید با چسباندن تكههای دیگری از اسفنج، مكعب را بزرگ تر كنید و سپس ببُرید. توجه داشته باشید كه برای متصل كردن اسفنجها، چسب حرارتی را فقط در مركز اتصال آنها بریزید.

    پس از آن كه اسفنج كروی آماده شد، چوب را به درون آن فرو ببرید. با جوراب زنانه نازك تمام سطح كروی اسفنج را بپوشانید و آن را با سوزن ته گرد یا چسب حرارتی به اسفنج بچسبانید. چند ساعتی كره را درون آب قرار دهید تا كاملاً مرطوب شود. اکنون تخم شاهیها را كه قبلاً در آب خیس كردهاید و حالت ژله ای و چسبنده به خود گرفته است به سطح جوراب بچسبانید.

    تنه درختچه را درون گلدان قرار دهید و گلدان را با مخلوط گچ و آب غلیظ پر كنید. مراقب باشید كه چوب به صورت محكم و مستقیم درون گلدان قرار گیرد. هر روز با آبفشان به درختچه آب بپاشید تا دانه ها جوانه بزنند. پس از آن نیز هر روز به سبزه آب بپاشید تا سبز و تازه بماند.

  6. 5 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  7. Top | #4

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سبزه هفت سین به شکل قالبی
    وسایل لازم :

    - عدس، ماش یا گندم (مقدار آن بستگی به قالب مورد نظر دارد)
    - پارچهِ نخی
    - سینی
    - قالب كیك به شكل دلخواه


    روش تهیه:

    عدس را به مدت دو روز در آب خیس كنید. سپس از آب بیرون آورید و به مدت دو تا سه روز درون پارچه ای نخی قرار دهید. پارچه را روی ظرفی تخت (سینی) پهن كنید. روزی یك بار عدس پیچیده در لای پارچه را به همراه سینی زیر شیر آب بگیرید و آب اضافی را خالی كنید. البته مقدار بسیار كمی آب در داخل ظرف باقی بگذارید. پس از طی این مدت، عدسها جوانه می زنند. جوانهها را درون قالب مورد نظر بریزید و كاملاً پخش كنید. سپس در هوای گرم و مقابل نور خورشید قرار دهید. پشت پنجره بهترین مكان است. پس از مدتی عدسها در قالب و به شكل آن سبز می شوند و رشد می كنند. سپس می توانید آنها را به ظرف دیگری منتقل كنید.


    برای تزیین این سبزه از روبان پهن استفاده کنید و با سوزن ته گرد روبان را دورتا دور آن ثابت كنید.

  8. 6 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  9. Top | #5

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کاشتن سبزه
    اسفند ماه، ماه پایانی زمستان، هنگام کاشتن دانه و غله است. کاشتن " سبزه عید " به صورت نمادین و شگون، از روزگاران کهن، در همهً خانه ها و در بین همهً خانواده ها مرسوم است. در ایران کهن، " بـیست و پنج روز پیش از نوروز، در میدان شهر، دوازده ستون از خشت خام بر پا می شد، بر ستونی گندم، برستونی جو و به ترتیب، برنج، باقلا، کاجیله ( گیاهی است از تیرهً مرکبان، که ساقه آن به 50 سانـتی متر است )، ارزن، ذرت، لوبـیا، نخود، کنجد، عدس و ماش میکاشتـند؛ و در ششمین روز فروردین، با سرود و ترنم و شادی، این سبزه ها را می کندند و برای فرخندگی به هر سو می پراکندند ". و ابوریحان نقـل می کند که : " این رسم در ایرانیان پایدار ماند که روز نوروز در کنار خانه هفت صنف از غلات در هفت اسطوانه بکارند و از رویـیدن این غلات، به خوبی و بدی زراعت و حاصل سالیانه حدس بزنند ."امروز، در همهً خانه ها رسم است که ده روز یا دو هفته پیش از نوروز، در ظرف های کوچک و بزرگ، کاسه، بشقاب، پشت کوزه و ... دانه هایی چون گندم، عدس، ماش و ... می کارند. موقع سال تحویل و روی سفره "هفت سین " بایستی سبزه بگذارند.این سبزه ها را در خانواده ها تا روز سیزده نگه داشته، و در این روز زمانی که برای " سیزده بدر " از خانه بـیرون می روند، در آب روان می اندازند.



  10. 5 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  11. Top | #6

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    با نزدیك شدن به روزهای پایانی سال، همه در تدارك تهیه وسایل سفره هفت سین هستند. یكی از مهمترین اجزای این سفره، سبزه است. با نمونههای جدیدی از سبزه كه در اینجا ارائه شده، تنوعی در سفره هفتسین امسال شما به وجود خواهد آمد.
    سبزه عروسکی

    وسایل لازم:
    عروسك
    جوراب زنانهِ رنگ بدن
    تخم شاهی
    روش تهیه :
    تخم شاهیها را خیس كنید و بگذارید یك شب تا صبح بماند تا حالت ژله ای و چسبنده پیدا كند. روی بدن عروسك از زیر گردن تا مچ دست ها و نیز روی پاها را جوراب بكشید. سپس تخم شاهیها را با دست به آرامی روی جوراب بمالید. این كار را به دقت و به گونهای انجام دهید كه جوراب اصلاً معلوم نباشد. هر روز با آبفشان به آن آب بپاشید تا همواره مرطوب بماند.
    - میتوانید با تور سیمی دامنی برای عروسك درست كنید، روی آن جوراب بكشید و سپس تخم شاهی بمالید

  12. 5 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  13. Top | #7

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض



    چیدن سفره هفت سین از دیرباز از مراسم جدا ناشدنی نوروز بوده که ساعتی به تحویل سال مانده ، این سفره گذاشته میشود. هفت، عددی است مقدس که نشان دهنده هفت ایزد زرتشتیان موسوم به امشاسپندان است و به همین دلیل سین های نوروزی به نام هفت سین خوانده می شوند. سفره هفت سین سفره ایست که در آن سبزه، سماق ، سیر ، سنجد ، سیب ، سمنو ، سرکه و سکه، همچنین آینه شمعدان ، شمع ، کتب آسمان ، ماهی قرمز ، تخم مرغ رنگ کرده یا تزئین شده ، کتاب شعر، گل مانند شب بو- لاله – سنبل ، کاسه آب ، نقل و نبات و شیرینی قرار میگیرد. تمامی مواردی که بر سر سفره هفت سین قرار میگیرند دارای معانی خاصی هستند که برای شروع سال نو آنرا طلب میکنیم و البته در هر منطقه معنا و تنوع این موارد متفاوت است
    سفره هفت سین ساده و زیبا برای میزهای کوچک با سبدهای چوبی کوچک
    سبدهای یکدست کوچک تهیه کرده و داخل آن را با پوشال یا برگهای گلهای خشک کرده مانند برگ گل رز یا لاله پر کنید و از یک طرف دسته های سبد را با کنف گیس بافت شده یا طناب بپیچید تا دسته ها را کاملا بااین کار پوشش دهید میتوانید با گلهای خشک صحرایی یا میوه های کاج کوچک از یک طرف از داخل به سمت بیرون تمامی سبدها را تزیین نمایید و مواد خشک را به راحتی درون سبدها بگذارید . سرکه و سمنو را درون ظروف کوچک گذاشته و درون سبد قرار دهید و با برگهای گل یا پوشال اطراف آنرا خوب پوشش دهید. سبزه را نیز باید در ظرفی پلاستیکی به اندازه ی سبدها سبز کرده و سپس درون یکی از این سبدها قرار دهید.
    برای شمع میتوانید از شمع های استوانه ای پهن در سه سایز مختلف استفاده کرد و یک چهارم شمع را با کنف به صورت دایره پوشش داد

    چیدن این میزها به دلخواه صورت انجام میپذیرد و وابسته به فضاییست که مورد استفاده قرار میگیرد
    نکته : فراموش نکنید که در این نوع سفره ها بهتر است از آینه های کوچک و ساده استفاده شود
    یک تزیین ساده
    میتوانید از جام برای سفره هفت سین خود استفاده کنید به پایه های جام با روبان گلبهی یا صورتی یک پاپیون زده یا با یک گل رز سفید مصنوعی یک گوشه از پایه را تزیین نمایید و مواد را به تفکیک درون جامها قرار دهید به دور تخم مرغ ها از رنگ روبان یا گل، گاز پیچیده و درون جام قرار دهید و در یک سفره گرد دور تنگ ماهی این جامها را بچنید و سبزه و کتاب و آینه را به همراه گلدان گل در چهار طرف سفره قرار دهید، شمع به صورت مایع در یکی از جامها به صورت تک شمع قرار میگیرد.

  14. 5 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  15. Top | #8

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بذرهای مناسب برای سبزه:
    از بذر انواع سبزیجات می‏توانید کمک بگیرید؛ هر کدام که دمِ دست باشند. مقداری عدس، ماش، گندم در هر خانه‏ای پیدا می‏شود. در مورد سبز کردن سبزه، ارزان بودن بذرهای تهیه شده اهمیت دارد بخصوص موقعی که بخواهیم در چند بشقاب یا در چند سینی سبزه سبز کنیم. بذر گندم و جو ارزانتر از سایر بذرها هستند. یادتان باشد که این گونه بذرها باید سالم و تازه باشند. اگر آنها را چند سال در خانه نگهداری کرده‏اید دیگر قوه رشد خود را از دست داده و سبز نمی‏شوند.
    روش سبز کردن سبزه:
    برای یک بشقاب سبزه حدودا پنجاه تا صد گرم بذر کفایت می‏کند. بذرها را در آب خیس کنید. بعد از یک شبانه‏روز که کاملاً خیس خوردند آنها را لای یک پارچه مرطوب پیچیده و در بشقاب قرار دهید. نباید بشقابی که این پارچه در آن قرار دارد از آب پر شود فقط باید مرتب پارچه را خیس کنیم تا رطوبت کافی به بذرها برسد. در این مدت هر روز مقداری آب روی پارچه می‏ریزیم و بذرها را به وسیله پارچه از نور محافظت می‏کنیم. اگر پاشیدنِ آب را فراموش کنید بذرها دچار مشکل گشته و سبز نمی‏شوند. با وجود رطوبت کافی و تاریکیِ مطلق، بذرها به تدریج جوانه می‏زنند. وقتی بذرها جوانه زدند آنها را در یک بشقاب گود ریخته و با دست پهن می‏کنیم طوری که روی هم انباشه نشوند؛ اما باز هم برای مدت یک شبانه‏روز پارچه‏ای روی بشقاب می‏کشیم، مقدار کمی آب در بشقاب می‏ریزیم و پارچه را خیس نگه می‏داریم. روز بعد پارچه را برداشته و بشقاب را در محل پر نور و آفتابی قرار می‏دهیم. به تدریج سبزه‏ها سبز شده و رشد می‏کنند. در این مدت مرتب به آن آب می‏دهیم. هر بار در موقع آبیاری آبهای اضافه را که در زیر بشقاب جمع شده خالی کنید و آب تازه به آن بدهید.
    سعی کنید در کفِ بشقاب آب زیاد جمع نشود زیرا موجب پوسیدگی سبزه‏ها می‏گردد. در مقابل نور آفتاب سبزه‏ها به سرعت رشد می‏کنند. اگر بخواهیم تا سیزده نوروز سبزه را نگه داریم بهتر است اجازه ندهیم که سبزه‏ها با سرعت زیاد رشد کنند. برای اینکه سبزه به تدریج رشد کند می‏توان آن را در محل خنک قرار داد. سرما از رشد سریع سبزه جلوگیری می‏کند.

    سبزه‏های کوزه‏ای:
    کوزه سبز نیز جالب است. با استفاده از یک کوزه سفالی و مقداری بذر تره‏تیزک (شاهی) می‏توانیم سبزه کوزه‏ای درست کنیم. ابتدا کوزه را از آب پر می‏کنیم و برای مدت یک شبانه‏روز آن را همان‏طور پر از آب نگه می‏داریم تا جدار کوزه کاملاً خیس شود. سپس یک جوراب نایلونی روی کوزه می‏کشیم. بذر شاهی را که قبلاً برای مدت بیست و چهار ساعت در آب خیس کرده‏ایم به آرامی با دست روی نایلون می‏کشیم طوری که بذرها که حالا دیگر بعد از خیس شدن کاملاً ژله‏ای شده‏اند به طور یکنواخت همه جا پخش شوند.بذر شاهی به آسانی به سطح جوراب نایلونی می‏چسبد. کوزه را همواره پر از آب نگه می‏داریم. چون هر روز مقداری از آب کوزه تبخیر می‏شود باید به طور مرتب در آن آب بریزیم.. آب از داخل کوزه به جداره آن راه یافته و به بیرون تراوش نموده جوراب را مرطوب می‏کند به این ترتیب بذر شاهی جوانه زده و ریشه‏ها به سطح بیرونی کوزه می‏چسبند. کوزه را در محل پر نور قرار دهید و گاهگداری آن را بچرخانید تا نور به همه جای آن برسد. بعد از چند روز کوزه سبز شده و از تماشای آن لذت خواهید برد.

  16. 4 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  17. Top | #9

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سبز کردن گندم:200 گر م گندم را تمیز کرده و بشوئید روی ان را به ا ندزه 3-4بند انگشت اب بریزید دوروز بماند و طی این مدت 2بار ابش را عوض کنید وقتی که گندمها نوک سفید رنگی زدند در ابکش ریخته و رویش را اب بگیرید

    تا ترشی ان از بین برود البته باملایمت و سپس در دستمالی خیس بریزید و در ظرفی در حای خنک بگذرارید روزیچند بارروی پارچه اب بپاشید تا دستمال خیس بماند سعی کنید اب در ظرف نباشد چون گندم میترکد وقتی ریشه زد

    ان را در ظرف موردنظر پهن کرده و پارچه رویش انداخته هر روز کمی اب مپاشیم تا ساقه پیدا کند وقتی سافه نقره ای شد پارچه را برداشته و هر ر وز کمی اب می پاشیم و سبزه را در جای خنک میگذاریم تا زود رزد نشود

    توجه داشته باشید که هیچوقت نباید اب درون ظزف بماند چون ترشیده میشود


    سبز کردن کوزه:روکشی از جوراب روی کوزه یا ظرف سفالی کشیده و سروته پارچه محکم می کنیم طوری که سر ان باز باشدتخم شاهی را دو دقیقه در اب ریخته تا لعاب بیندازد و بعد بادم قاشق تخم شاهی را از پایین به

    طرف سرظرف مالیده تا یک لایه روی پارچه را بپوشاند کوزه را داخل سینی قرار داده و درون ان را پراز اب کنید دقت کنید اب با فشار روی تخم نریزدکه همه دانه ها به طرف پایین لیز میخوردند روزی سه بار این کار را بکنید که

    پارچه همیشه نمدار باشد بعد از سه روز جوانه زده و ریشه میبندد و در عرض 6-7روز سبز می شوند
    توجه کنید که کوزه همیشه باید پر از اب باشد و ظرف زیر کوزه هم مداوم خالی میکنیم



    سبزکردن قره ماش:برای داشتن دو ظرف بزرگ نیم کیلو قره ماش را پاک کرده شسته در ظرف بزرگی ریخته و در جای گرم می گذاریم و اب رویش ریخته هر روز اب ان را عوض می کنیم بعد از 4روز ماشها سفید می شود بعد داخل دستمال خیس ریخته

    بعد از سه روز ماشها جوانه زده حالا در ظرف مورد نظر رئیخته و با دستمال خیس بپوشانید و هرروز اب بریزید بعد از سه روز دستمال را برداشته وروی ان اب بپاشید حالا جوانه ها نیاز به افتاب دارندودر مدت 15 روز به شکل زیبایی در می ایند

    اگر مایلید برای سفره هفت سین سبزه بلندی داشته باشید روز 12یا 13 اسفند ماشها را خیس کنید

  18. 5 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


  19. Top | #10

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    نوشته ها
    4,788
    میانگین پست در روز
    2.27
    محل سکونت
    ایران
    تشکر از کاربر
    25,635
    تشکر شده 55,105 در 5,868 پست
    حالت من
    Movafagh
    اندازه فونت

    پیش فرض

    تزیین تخم مرغ به شکل خرگوش
    برای تزیین تخم مرغ به شکل خرگوش، ابتدا چهره خرگوش را با مداد شمعی
    نقاشی کنید و سپس آن را درون رنگ صورتی فرو ببرید و از کاغذ صورتی به شکل
    دوگوش ببرید و این گوشها را با چسب به قسمت بالای تخم مرغ بچسبانید و دو
    چشم مشکی و یک بینی نقاشی کرده و آن را داخل یک تخم مرغ خوری که زیاد گود
    نباشد، بگذارید، سپس روبانی صورتی را به شکل پاپیون در آورید و به لبه یا
    پایه تخم مرغ خوری وصل کنید.

  20. 5 کاربر از پست sama33 تشکر کرده اند .


صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. مدلهایی برای تزئین سفره عقد
    توسط harimeshgh در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1392,05,13, ساعت : 17:26
  2. مدل تزئین سفره عقد 2
    توسط harimeshgh در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1388,12,22, ساعت : 06:37
  3. مدل تزئین سفره هفت سین نوروز 89
    توسط harimeshgh در انجمن آموزش های متفرقه
    پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1388,12,10, ساعت : 06:47
  4. عکس و آموزش: تزئین هندوانه برای شب یلدا
    توسط asal_cheshmak در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 5
    آخرین نوشته: 1388,09,28, ساعت : 19:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •