| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,708 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | پست بسیار مفید : +41 امتیاز بسمه تعالی " و چون به آنان گفته شود: { همانگونه که مردم ایمان آوردند، شما هم ایمان بیاورید} ،میگویند:{آیا همانگونه که کم خردان ایمان آوردند، ایمان بیاوریم؟} ، هشدار که آنان همان کم خردانند ، ولی نمیدانند. " سوره بقره، ایه 13 تقریبا بهار 1390 در حال اتمامه، و ما در هجدهمین تاپیک خانواده نودهشتیا، باز هم در کنار هم هستیم، مدت زیادی میگذره و این تاپیک و بچه هایی که توش بودند، و خودشونو یک خانواده دیدند، حالا به هر جایی که در زندگی که رسیدن، بازهم یاد و خاطره خانواده دوم خودشون رو حفظ کردند و تا جایی که میتونن با هم در ارتباط هستند. و حقیقت اینه که ، تمام کسانی که در هر برهه ای تو این تاپیک بودن خوب می فهمن این تاپیک چقدر در ارتباط بین کاربران روش متفاوتی رو داره :) تابستون امسال، تابستونی گرم برای دوستی هاتون باشه. بهار بک هزار و سیصد و نود. خانواده نودهشتیا. تاپیک هجدهم. ______________________________ قوانین زیر، اگر چه در راستای منظم ساختن این محیط است، اما، پیش از انچه که به محدودیت ها نیم نگاهی کنیم، باید اعتراف کنم، محیط این تاپیک، محیطی است سراسر ازادی، و بدیهی است، این ازادی، نه در خارج از قوانین سایت بلکه در حیطه ازادی های، گفتاری و ارتباطی است، انچنان که زمان منطبق بر تصورات شما پیش رود اما، پیشنهاداتی از سوی جمع ارائه شده، که رعایت این ها، به منزله ی احترام به این محیط است 1- به جای جواب سلام و خداحافظی از دکمه تشکر استفاده میکنیم بخاطر حذف پست های اضافه و پیش رفتن به سوی تاپیکی منظم و مفید من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,965 بار در 7,449 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | پست مفید : +3 امتیاز اووللللللللل این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $Persian boy$, $Persian-boy2$, * Lovely Girl *, * sogi jOoOn *, **sevdayi **, .Ice Girl., 13731126, alone asal, ART!ST, Bavar, blue eyes*, blue star, dDorsa, gharribe69, GhOsT GiRl, guitar, hasteem, ili mah, lili59, LoVe2 LoVe, m.a.love, MALAKAT, man war, moon girl, NILOUFAR, Pardis Royal, parnya, pesare bazigosh, rira lord, shaghhayeghh, soushiyant, sun_set, tanrıça, zahra97, »-(¯`v´¯)-»™, دختر جنگل, دلباخته16, ریحونه, ساریسا, سنگ صبور, مانی-مانیا, مهرگل, مینا, هلنا.فرجام, ياابالفضل, پدیده |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 22,856
تشکر شده 44,270 بار در 10,186 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز هورا یه خانواندۀ جدید ![]() ![]() دومممممم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | $Persian boy$, **sevdayi **, *MINA *, .Ice Girl., 13731126, ART!ST, Bavar, blue eyes*, Elnaz, faribash, gharribe69, hasteem, ili mah, LoVe2 LoVe, m.a.love, MALAKAT, man war, maryam-93, NILOUFAR, Pardis Royal, pesare bazigosh, shaghhayeghh, soushiyant, tanrıça, zahra97, ریحونه, مانی-مانیا, مهرگل, هلنا.فرجام, ياابالفضل, پدیده |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بیش عسل
(View Stats)
تشکرها: 577
تشکر شده 1,841 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : تعوری بازیگری حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز به به مبارک باشه خانواده جدید ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار دلتنگی
(View Stats)
تشکرها: 106
تشکر شده 6,959 بار در 4,122 پست
کتاب مورد علاقه : عطروپیاده روی بیاد ما | پست معمولی : +2 امتیاز آخ جون . . . . شماره هجده درود به همه دوستان. . . | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,708 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز هنوز باورم نمیشه 18 تا تاپیک داریم که هرکدوم بیشتر از 1000 صفحه دارن | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,973
تشکر شده 5,067 بار در 3,125 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز به به دستتون درد نکنه خیلی لطف کردین فکر کردم واسه همیشه بسته شدا ![]() خونه جدید مبارک صبح چک بي محلي ست چراغهاي فلورسنت در امضاي آفتاب دست برده اند! | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 15,964
تشکر شده 4,082 بار در 2,927 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام تبریک دوست داشتن ربطی به دیدن ندارد... آدم ها.....هنوز خدا را هم دوست دارند !!! ![]() ویرایش توسط man war : ۱۰ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۲۲ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 12,344
تشکر شده 3,123 بار در 1,696 پست
کتاب مورد علاقه : زبان انگلیسی حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز هوراااااااااااااااا خانواده 18 سلاممممممممممممممممم بر همه | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,973
تشکر شده 5,067 بار در 3,125 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |