| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 15,964
تشکر شده 4,082 بار در 2,927 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ریحانه خوبی>>؟؟؟ دوست داشتن ربطی به دیدن ندارد... آدم ها.....هنوز خدا را هم دوست دارند !!! ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: بیش عسل
(View Stats)
تشکرها: 577
تشکر شده 1,841 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : تعوری بازیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,973
تشکر شده 5,067 بار در 3,125 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز تمام غم و غصه هایم را یکجا به باد می سپارم. به باد می سپارم و نفسی عمیق از ته مانده ی جانم می کشم. آرزوهایم را به خورشید می سپارم؛ و از او می خواهم تا هر روز با نگاه سوزانش ، آن ها را به من یادآوری کند و گرمای ِشان را در سراسر وجودم بپراکند ! آنگاه می نشینم ... می نشینم به انتظار خورشید و آرزوهایم ... نه غمی دارم و نه غصه ای ! چه زندگی زیبایـــــی ! gggggggggggggg اینم به مناسبت خونه ی جدید ![]() صبح چک بي محلي ست چراغهاي فلورسنت در امضاي آفتاب دست برده اند! | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 12,344
تشکر شده 3,123 بار در 1,696 پست
کتاب مورد علاقه : زبان انگلیسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای این محمد یه موضوعی رو کشید وسط گفت فکر کنید که زنتون سیبیل داره چه کار میکنید؟ ![]() حالا بچه ها میگن ارایشگاه میبرمش .یکی میگه میبافمش میندازم دور گردنش ![]() بعد محمد میگفت چه مشکلی پیدا میکنی وقتی پر سیبیل باشه؟ ![]() ![]() ![]() ساعت 2 شب مردیم از خنده | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 4,973
تشکر شده 5,067 بار در 3,125 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ![]() مرسی چه خبر تو کم پیدایی یا ما کم سعادت؟ بچه ها همون پست اول نوشته جهت نظم در تایپیک بجای سلام و خدافظی از تشکر اشتفاده کنیما ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من فوتبالو دیدم و خوابیدم | |||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 12,344
تشکر شده 3,123 بار در 1,696 پست
کتاب مورد علاقه : زبان انگلیسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اره مهستی خودمم چه طور؟ | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام مهران خوبی؟ ![]() نقل قول:
چقدم مزه داد قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 15,964
تشکر شده 4,082 بار در 2,927 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |