| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمان خدا در پناه حق
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | ![]() خداوندا ياريم كن، ببخشم کسانی را که هر چه خواستند با من، با دلم، با احساسم کردند و مرا در دوردست خودم تنها گذاردند. و من امروز به پایان خودم نزدیکم... پروردگارا به من بیاموز در این فر صت حیاتم آهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹
تشکرها: 489
تشکر شده 1,206 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : ياسمين حالت من : | ديگه زشت تر از اين ممكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 59
تشکر شده 507 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | اين چرا اينقدر وحشتناكه...؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !؟!؟! سكوت ميكنم و عشق در دلم جاريست... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,581
تشکر شده 10,698 بار در 4,148 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | کجاش زشته بیچاره یه کم غمگین می زنه از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران...
تشکرها: 470
تشکر شده 1,435 بار در 488 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | ای جان... ای لاو یو ..... بوووووووس .... هرچی باشه بهتر از گربس دلتنگ نباش.... یکی اینجاس...... من همون sarna74 سابقمااااااااا... خیلی شخص مهمیم مثلا....... از من به شما نصیحت: کسی که همیشه سعی میکنه بقیه رو شاد کنه بیشتر از همه تنهاست اون رو تنها نذارید چون هیچوقت به شما نمیگه که بهتون نیاز داره … لطفا از درخواست عکس شماره و.... خودداری کنید.... یه دفه قاط میزنمااااااااااا ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: کهکشان راه شیری
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | یا خدا....مامااااااااااااااااا ان ![]() خداوند به هر طریق ممكن تطهیرت میكند. فقط طلا نیست كه باید از كوره بگذرد تا خالص شود؛ انسان نیز.این آتش برای انسان؛ همان رنج عاشقی است. رمان لمسِ زندگی |zahra256 کاربر سایت بخونیدش خوشحال میشم. سعی کردم موضوعش جدید باشه. ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر چتر آسمان
تشکرها: 2,595
تشکر شده 815 بار در 250 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | احتمالا چیزی رفته تو چشمش ................... ![]() ![]() به دلم گفته ام ای ساده فراموشش کن تا کجا چشم بر این جاده فراموشش کن دست بردار از او خاطره بازی کافی ست فرض کن گل نفرستاده فراموشش کن آن نگـاهی که دم آخـر ازو جـا مـانـده پیش او برده و پس داده فراموشش کن مردمـان نگـهش قله نشینند هنوز دل که در دره نیفتاده فراموشش کن گفتم این تکه غزل را بفرستم نزدت دل ولی گفت نشو ساده فراموشش کن ![]() خردادیای گل تولدتون مبارک ![]() خدایا حکمت قدمهایی را که برایم بر می داری بر من آشکار کن تا درهایی را که به سویم می گشایی ندانسته نبندم و درهایی را که می بندی به اصرار نگشایم. ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: iran
تشکرها: 2,089
تشکر شده 781 بار در 456 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | چه وحشتناکه ![]() ![]() در زمین عشقی نیست كه زمینت نزند ... آسمــــــــــان را دریاب !!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کوچه علی چپ....
تشکرها: 7,437
تشکر شده 3,311 بار در 1,123 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و .... حالت من : | نه عزیزم چیزی نشده راحت باش...هر چی شد میام بت میگم آن شرلی هم نشدیم که یکی بهمون بگه: " آنه تکرار غریبانه روز های زندگیت چگونه گذشت؟!" | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بی خانمانم....
تشکرها: 3,773
تشکر شده 1,646 بار در 776 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و ... حالت من : | این دییگه چیه؟؟؟؟.. یا خدا... گــاهــــی دِلَـم مــیـخـواد یـــکـی اَزَم اِجـازِه بـــخـواد ؛ کِـه بـیـاد تـو تَـنــــهـایـیــــم .... وَ مَــن اِجـازه نَـدَم ! وَ اون بــی تَـفـاوُت بـه مُـــخــالِـفَــتَـم بـیــــاد تـو و آروم بَـغَــــلَــم کُــنِــه و بــگـه : مَــگِــه مَـن مُــردَم کِـــه تَـــنـــهـــا بــمـــونـــی ... !!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() http://amir73201173.blogfa.com ![]() امیر (.:AMIR:.) زود برگرد... خیلی خیلی مرسی واسه همه چی... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| شده؟, چيزي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |