| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: همین دور و برها
تشکرها: 8,390
تشکر شده 25,548 بار در 4,780 پست
کتاب مورد علاقه : 1-دزیره 2-ثریا در اغماء | عکس: مردی که به زور فردوسی پور را روی صندلی نشاند در این تصویر مردی با اصرار عادل فردوسی پور را برای نشستن روی صندلی هدایت میکند. ![]() ![]() فارس منتشر کرد: عادل فردوسی پور امروز به مراسم ترحیم ناصر حجازی رفته بود. یکی از حاضران در مسجد، وقتی دید فردوسی پور سر پا ایستاده و جایی برای نشستن ندارد، به عادل تعارف کرد که جایش بنشیند اما عادل این تعارف را قبول نکرد و سرانجام مرد قوی هیکل مجبور شد از زورش برای نشاندن عادل در سر جای خودش استفاده کند! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال بیشترین تعداد لژیونر ا در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! بازم بگم... ![]() ویرایش توسط jim.jim : ۷ خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۰۱:۰۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
حالت من : | به اين ميگن توفيق اجباري به زور مي خوان بشوننت دیگه انتظاری از هیچکی تو دنیا ندارم ، خودمم شاید یه روز خودم رو تنها بذارم امشب دلم گرفته یاران خدانگهدار سینه دگرکویراست باران خدانگهدار فرصت نمانده باقی تادردخودبگویم باخون دل نوشتم پایان خدانگهدار ... خدا نگهدار دوستان نودهشتی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: لای این شب بوها
تشکرها: 17,211
تشکر شده 6,900 بار در 1,456 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابهای روی زمین حالت من : | این تعارف یا جنگ تن به تن؟؟؟؟ خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: مازندران
تشکرها: 3,637
تشکر شده 409 بار در 220 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و عشقه حالت من : | چه دست و دل باز............ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: همین جا!!!!!!!
تشکرها: 9,581
تشکر شده 10,698 بار در 4,148 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | كاش منم معروف بودم!!!!!!!! از آنچه هستی شادمان باش و به خاطر آنچه داری شکرگذار باور نـمی کنـم ... خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ، زنـدگـی مـرا بـی نظـم چیـده باشـد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: آنجاییکه بین سبز و آبی فقط یک قدم فاصله است
تشکرها: 6,120
تشکر شده 11,334 بار در 2,061 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | آخی !! بدبخت چه فشاری بهش می یاد . خدایا عاشقان را با غم عشق آشنا کن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است
تشکرها: 1,036
تشکر شده 1,448 بار در 442 پست
کتاب مورد علاقه : رازم را نگه دار حالت من : | محبت زوری چه جالب ![]() برای تا ابد ماندن باید رفت.....گاهی به قلب کسی....گاهی از قلب کسی ![]() ![]() ![]() نگین:20 از گلستان | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: بندر گز-گرگان
تشکرها: 474
تشکر شده 955 بار در 527 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | دوست داشتن زیادی... ...این نیز بگذرد | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| خبرنگار ویژه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: HELL
تشکرها: 20,024
تشکر شده 57,907 بار در 4,251 پست
کتاب مورد علاقه : تبلیغ ممنوع! حالت من : | شاید مرده از روسیه اومده اسپای بازی دراره،فک کرده فردوسی پور شخصیت 30 یاسیه! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| به, را, روی, زور, صندلی, فردوسیپور, مردی, نشاندعکس, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |