| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: شهر عاشقان
(View Stats)
تشکرها: 1,622
تشکر شده 2,688 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : رقیبان عشق حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز در این سریال بینندگان در خانههای دهه 60 کابینت امدیاف میبینند! باشگاه جوانی برنا/ سریال ستایش هر جمعه شب از شبکه سوم سیما به کارگردانی سعید سلطانی پخش میشود. داستان سریال ستایش از دهه 60 آغاز میشود و بعد ماجراها در زمان دیگری روایت میشود. نکته قابل توجه در این سریال گافهای فراوانی است که در پرداخت قصه مشاهده میشود. در صحنههای بسیاری اشتباههای فاحشی از سوی نویسنده و طراح صحنه دیده میشود، برای مثال تکیه کلامهای داریوش ارجمند، اصطلاح هایی هستند که امروزه رواج دارد، اما او از این تکیه کلامها در قصه ای که مربوط به دهه 60 است استفاده میکند. وقتی مادر مهدی پاکدل برای عیادت ستایش به بیمارستان میرود با دستهای از گل های لیلیوم روی صفحه تلویزیون ظاهر میشود، در حالی که بعید به نظر میرسد در دهه 60 با دسته گلی که امروزه هم کسی برای عیادت بیمار آن را انتخاب نمیکند، به عیادت بیمار بروند. ![]() در همین صحنه طاهر خطاب به مادرش میگوید:« ببینم سر آقام رو کوبوندی به طاق یا پیچوندیش و اومدی؟!» فرزند اول طاهر، دختر تازه متولد شدهاش در قسمتهای قبلی در کریر امروزی دیده میشود. در این سریال بینندگان در خانههای دهه 60 کابینت امدیاف میبینند. لوازم خانه عروس بزرگ خانواده فردوس کاملا امروزی است. ظاهرا گافهای سریال ستایش که البته سازندگان آن قصد دارند قسمت دوم آن را هم آماده پخش کنند، تمام شدنی نیست! مخاطبان این سریال در هر قسمت از آن با گافهای تازهای موجه خواهند شد. | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جهان در پوست گردو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کلا سریال های صدا سیما پر سوتیه من که هوچ کودومو نمیبینم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید من اگر پيامبر بودم، رسالتم شادمانى بود بشارتم آزادى و معجزه ام خنداندن كودكان... نه از جهنمى مى ترساندم و نه به بهشتى وعده ميدادم...تنهامى آموختم انديشيدن را و "انسان" بودن را... (چارلي چاپلين) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مثل اینکه فقط تو رمان ها سوتی نداریم با فشردن دکمه و از زحمات استارترهای تاپیک های مفید تشکرکنیم!![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش نرم افزار ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 12,671
تشکر شده 16,348 بار در 2,537 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کاش فقط به همینا خلاصه می شد. واقعا بعضی سریالا به شعور مردم توهین می کنن یه آدمایی هستن که همیشه با حوصله جواب اس ام اساتو میدن… هروقت ازشون بپرسی چطوری؟ میگن خوبم.. وقتی میبینن یه گنجشک داره رو زمین دنبال غذا میگرده,راهشون رو کج میکنن از یه طرف دیگه میرن که اون نپره… همینایی که تو سرما اگه یخ ام بزنن, دستتو ول نمیکنن بزارن تو جیبشون… اونایی که تو تلفن یهویی ساکت میشن/اینایی که همیشه میخندن اینایی که تو چله زمستون پیشنهاد بستنی خوردن میدن/همونایین که براتون حاضرن هرکاری بکنن تو رو خدا اگه باهاشون میرید تو رابطه, اذیتشون نکنین … تنهاشون نزارین ؛ داغون میشن … | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: هر کجا که خوشم بیاد ... زیر سقف آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : سپیده عشق , بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره بابا ، حالا كاميوني كه طاهر سوارش ميشه مدل جديده مال قديما نييييييييييي ![]() اين سريال خيلي سوتي داره ، ميام ميگم! يه جايي هم يه ماشين با پلاك جديد از جاده رد ميشه و ... حرفهاي ما هنوز ناتمام... تا نگاه مي کني وقت رفتن است بازهم همان حکايت هميشگي ! پيش از آنکه با خبر شوي لحظه ي عظيمت تو ناگزير مي شود ای دریغ و حسرت همیشگی ... ناگهان چقدر زود دير مي شود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز تقريبا همه سريالهاي ايراني سوتي دارن اما ستايش فيلم خوبيه من كه خوشم مياد ازش دیگه انتظاری از هیچکی تو دنیا ندارم ، خودمم شاید یه روز خودم رو تنها بذارم امشب دلم گرفته یاران خدانگهدار سینه دگرکویراست باران خدانگهدار فرصت نمانده باقی تادردخودبگویم باخون دل نوشتم پایان خدانگهدار ... خدا نگهدار دوستان نودهشتی |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 1,698
تشکر شده 2,088 بار در 1,180 پست
کتاب مورد علاقه : Romance حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من که اصلا فیلمای صدا سیمارو نگاه نمیکنم. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: under the God's umbrella
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من اصلا اين فيلم رو نميبينم....ولي يه بار كه مامانم داشت ميديد متوجه اين سوتي شدم شاید یه مدت نیام... ![]() زمان درستی نداره تا کی ،،، دلم براتون تنگ میشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 10
تشکر شده 49 بار در 18 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظرمن خیلی سریال چرتیه! سوتی دادن هم که دیگه تو سریالای ایرای چیز عادی هستش! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ميستيك فالز
(View Stats)
تشکرها: 15
تشکر شده 252 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : بلندي هاي بادگير-غرور | بدون امتیاز : 0 امتیاز سريال صدا و سيما هم ارزش ديدن داره؟شخصا يه بار تو عمرم نشستم فيلماي چرت اينا رو ببينم.آخه تا وقتي سريال هاي باحالي مثل ومپاير دايريز و زنان خانه دار افسرده(عاشقشم!!)و ... مونده ستايش چيه بابا؟؟اتفاقا تو يه جايي مجبوره همه نشستيم ديديمش كلي سوتي ازش گرفتيم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بی, خنده, دار, ستایش, سریال, شمار, های, گاف |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |