| |||
| | #131 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: کنار دلتنگی
(View Stats)
تشکرها: 106
تشکر شده 6,959 بار در 4,122 پست
کتاب مورد علاقه : عطروپیاده روی بیاد ما | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #132 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,161
تشکر شده 1,031 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز واقعا که .. با خوندن بعضی حرف های شما واقعا متاسف شدم ![]() 12 یا 13 صفحه نظر دادید و واسه سوتی فیلم ستایش بحث کردید؟؟!! کار واجب تری ندارید؟؟ چیز طبیعیه .. چون خودم این فیلم رو دوست دارم این حرفارو نمیزنم .. خودتون کارگردان بشید چه قدر میتونید فیلم خوب بسازید؟اینقدر ایراد نگیرید وفیلم های خارجی رو نزنید تو سر فیلم ایرانی .. خداییش بعضی هاش واقعا قشنگه .. فیلم خارجی فقط تخیلی ..البته نظر شخصی منه! من مطمئننم بعضی از شما که اومدید اینجا از این فیلم ایراد گرفتین میشینین نگاه میکنید .. منکر سوتی هاش نمیشم..مهم نیست اصلا..مهم موضوع خوب و آموزنده فیلمه !! یا حتی فیلم کلید اسرار که ازش ایراد گرفتین ..منتطقی هم بخوای نگاه کنی فکر نکنم این اتفاقات به این واضحی بیفته ولی میتونیم از همین اتفاقا درس بگیریم !! اینطور نیست؟ حتی تو فیلم مختار هم سوتی داشتیم..بخاطر این سوتی بیایم بگیم دیگه نمیبینیم این فیلمو..این درسته؟ ![]() ![]() زیاد حرفیدم..خلاصه من این فیلمو خیلی دوست دارم..لطفا هم از دید مثبت بهش نگاه کنید ![]() دنيا دنيا دو روز است يک روز با تو و روز ديگر عليه تو روزي که با توست مغرور مشو و روزي که عليه توست نااميد مگرد زيرا هر دو پايان پذيرند امام علي(ع) همگی .. خداحافظ !! شاید برای همیشه ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #133 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد سیتی
(View Stats)
تشکرها: 281
تشکر شده 136 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به یاد جمله ی همیشه به یاد ماندنی ستایش در بیمارستان : خطای روی مانیتور هنوز حرکت می کنن داری می میری ادای زنده ها رو در نیار ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #134 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 2,006
تشکر شده 2,690 بار در 954 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار مهرومهتاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا شوهرش زنده بود خوب بود دیگه من ندیدم هنوز هم هستند دخترانی كه تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بكرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! كمیاب اند ! پاك اند ! روزی كه قرار می شود كنار گوش كودكی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست كه با رویای دیگری سر كنند... تاپیک بیهوشی http://www.forum.98ia.com/t468479.html#post4610725 دیروزی که امروز رفت ...! | feedback | ||||||||
| | |
| | #135 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: nowhere
(View Stats)
تشکرها: 659
تشکر شده 886 بار در 284 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای وای چه قدر شما ساده اید ! اینها همش آگاهانه هست تا ایران رو در اون زمان خیلی بهتر از آنچه هست نشون بده، ما ایرانی ها فقط بلدیم مسخره کنیم تو هرچه می خواهی باش ، اما ... آدم باش !!! چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن ها است كه به این مردم،آسایش و خوشبختی بخشیده است !!! مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی.!! برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن ! امروز گرسنگی فكر ، از گرسنگی نان فاجعه انگیزتر است | ||||||||
| | |
| | #136 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سریال خوبی بود این سوتی ها هم عادیه. ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #137 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 31
تشکر شده 515 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من دیگه چهره ی نرگس محمدی آدم رو یاد گریه میندازه جه برسه به کل سریال اصلن همون که خنده بازار گفت:ستایش نه ، همایش! من آخرین حادثه ام تو این سکوت یکنواخت اون کسی که تو هق هقش به گریه قافیه نباخت | ||||||||
| | |
| | #138 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمان این شهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مائده های زمینی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خداییش این سریال خیلی سوتی داشت.................. شیشه نازک احساس مرا دست نزن... چندشم می شود از لکه انگشت دروغ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #139 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 3,692
تشکر شده 1,257 بار در 395 پست
کتاب مورد علاقه : کنت مونت کریستو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از هیچ سریالی ب این اندازه متنفر نیستم...البته چرا یکی دیگه هم هس از یاد رفته "اتاق خلـــوت پاکی اســــــــت. برای فـکر،چه ابعــــاد ساده ای دارد دلم عجیـــب گرفته اســـــــــت خیـــــــــــــــال خواب ندارم" ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بی, خنده, دار, ستایش, سریال, شمار, های, گاف |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |