| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹
تشکرها: 17,358
تشکر شده 28,033 بار در 3,045 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دستهایم نمیرسند تا ستاره آرزوهای محال را برایتان بچینم؛ آنچه از چیدن ستاره برایم مهمتر است، رویای ناب آرامشتان است؛ صمیمانه آن را برایتان میخواهم♥ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 15,380
تشکر شده 27,924 بار در 4,793 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب-هری پاتر حالت من : | دوسش دارم. صداشم خیلی نازه غــــــــــمت در نهـــــــــــــــــانخانه ی دل نشیند ... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر اسمون خدا
تشکرها: 400
تشکر شده 1,472 بار در 312 پست
حالت من : | خیلی دوسش دارم. زیاد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 760
تشکر شده 63 بار در 25 پست
حالت من : | دوسش دارم خیلی زیاد زیاد زیاد زیاد................ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خرم آباد
تشکرها: 20,195
تشکر شده 372 بار در 140 پست
کتاب مورد علاقه : اشعار شاملو ورمان حالت من : | قشنگ بود مرسی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : دنياي وارونه ..
تشکرها: 1,453
تشکر شده 2,029 بار در 1,213 پست
کتاب مورد علاقه : غزال ! | واي من خيلي دوسش دارم... مهم نیســــت که از بیـــــــرون چه طــــور به نظــــــــر میام ! کسایــــــی که درونم رو می بینند ؛ برام کــــــافیند .... برای اونهـــــــــایی که از روی ظاهــــــرم قضاوت می کنند ، حرفی ندارم ! همون بیرون بمونند ، براشـــــون کافیــــــــه ... !!! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : کوالالامپور_مشهد
تشکرها: 21,159
تشکر شده 4,605 بار در 1,150 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم حالت من : | بازیگر خوبیه.خیلی خوشم می اید ازش. عاشق نقشش تو سریال همسران بودم.یادش بخیر سرمربي اولين تيم سقوط كرده به ليگ دسته يك ، گزينه ي سرمربيگري تيمت نباشه بلند صلوات بفرس ![]() بزرگترین افتخار تيمت، نظرسنجي برنامه 90 نباشه صلوات بفرس ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : همسایه خدا
تشکرها: 2,602
تشکر شده 817 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : شقایق و برف حالت من : | خیلی خوب بازی میکنه منم دوسش دارم به خدا | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : کانادا
تشکرها: 796
تشکر شده 564 بار در 292 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | خیلی دوسش دارم میدونی که از مرگ نمیترسم فقط حیفه که هزار سال بخوابم و خواب تو رو نبینم ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : بگردی پیدام می کنی....
تشکرها: 7,725
تشکر شده 2,332 بار در 1,076 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | عاشقشم.... برام تداعی یه مادر خوبه.... نه این که تو نمی دونی..ولی این درد،بی رحمه... یه چیزایی رو تو دنیا، فقط یک مرد می فهمه..! تمامِ روز می خندم تمامِ شب یکی دیگم.. من از حالم به این مردم دروغای بدی می گم..! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترابی, سری, عکس, مهرانه, مهین, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |