آپلود سنتر
ابزار
تور


نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    1388,04,07
    عنوان کاربر
    همکار بازنشسته
    میانگین پست در روز
    4.80
    نوشته ها
    8,896
    تشکر
    24,872
    سپاس شده 22,981 در 8,502 پست

    پیش فرض طرز تهیه ژله خامه ای





    مواد لازم:
    ژله=1 بسته هر رنگی که دوست دارید من از رنگ سبز استفاده کردم.
    وانیل=نصف قاشق چایخوری
    خامه ای که نه سفت باشد نه آبکی=1 لیوان البته به جای 1 لیوان خامه از 1 لیوان بستنی وانیلی یا 1 لیوان ماست هم میتوانید استفاده کنید ولی خود من از یک لیوان خامه استفاده کردم.

    طرز تهیه در داخل ایران:

    ابتدا پودر ژله سبز رنگ را در ظرف ریخته و 1 لیوان آب جوش روی آن ریخته و با همزن دستی یا چنگال بزنید تا خوب پودر در آب جوش حل شود و بعد بگذارید تا مخلوط ژله و آب خنک شود،نه در یخچال درهمان جایی که هست،و بعد،وانیل و 1 لیوان خامه(خامه را از 10 تا 20 دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید،که با حرارت ژله یکی شود و باعث بریده شدن خامه نشود)را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و در آخر کمی از آن را مزه کنید،اگر به نظرتان شکرش کم بود کمی دیگه شکر به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید که شکر درش حل بشه البته فقط این کار برای خامه هستش و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و بگذارید در یخچال تا خودش را کاملا بگیرد.

    اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.

    در آخر هم میتوانید با پاستیل های رنگی دورشو تزئین کنید.


    طرز تهیه در خارج از ایران،البته شاید فقط در آلمان اینطور باشد و جاهای دیگه ژله ها به صورت دیگه تهیه شوند.
    مواد لازم،همان چیزهایی بود که در بالا ذکر شد فقط به جای 1 لیوان خامه ، schlagsahne) 250) میلی لیتر خامه.
    ژله هایی که در آلمان وجود داره فقط پودر ژلاتین هست با پودر رنگ،شکر را باید خودمان اضافه کنیم.
    طرز تهیه:
    ژله سبز رنگ را در 250 میلی لیتر آبجوش و 8 قاشق غذاخوری شکر حل کنید و بگذارید تا خنک شود، نه در یخچال در همان جایی که هست،بعد از خنک شدن،وانیل و 250 میلی لیتر خامه را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خودش را کاملا بگیرد.

    اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 4 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه چند نوع سس
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 1392,08,29, ساعت : 04:05 بعد از ظهر
  2. طرز تهیه کیک ژله ای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 1392,02,11, ساعت : 02:57 قبل از ظهر
  3. طرز تهیه گوش فیل
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 1391,11,23, ساعت : 07:56 بعد از ظهر
  4. چیپس سوسک و خامه با ملخ!!!!!
    توسط snopoy در انجمن تزئینات مواد غذایی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 1388,07,12, ساعت : 02:02 بعد از ظهر
  5. طرز تهیه عسل (عکس طنز)
    توسط parii در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 1388,06,16, ساعت : 03:56 بعد از ظهر

نمایش کاربران بازدید کننده از موضوع : 11

You do not have permission to view the list of names.

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •