بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۳۵ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه ژله خامه ای





مواد لازم:
ژله=1 بسته هر رنگی که دوست دارید من از رنگ سبز استفاده کردم.
وانیل=نصف قاشق چایخوری
خامه ای که نه سفت باشد نه آبکی=1 لیوان البته به جای 1 لیوان خامه از 1 لیوان بستنی وانیلی یا 1 لیوان ماست هم میتوانید استفاده کنید ولی خود من از یک لیوان خامه استفاده کردم.

طرز تهیه در داخل ایران:

ابتدا پودر ژله سبز رنگ را در ظرف ریخته و 1 لیوان آب جوش روی آن ریخته و با همزن دستی یا چنگال بزنید تا خوب پودر در آب جوش حل شود و بعد بگذارید تا مخلوط ژله و آب خنک شود،نه در یخچال درهمان جایی که هست،و بعد،وانیل و 1 لیوان خامه(خامه را از 10 تا 20 دقیقه قبل از یخچال بیرون بگذارید،که با حرارت ژله یکی شود و باعث بریده شدن خامه نشود)را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و در آخر کمی از آن را مزه کنید،اگر به نظرتان شکرش کم بود کمی دیگه شکر به آن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید که شکر درش حل بشه البته فقط این کار برای خامه هستش و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و بگذارید در یخچال تا خودش را کاملا بگیرد.

اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.

در آخر هم میتوانید با پاستیل های رنگی دورشو تزئین کنید.


طرز تهیه در خارج از ایران،البته شاید فقط در آلمان اینطور باشد و جاهای دیگه ژله ها به صورت دیگه تهیه شوند.
مواد لازم،همان چیزهایی بود که در بالا ذکر شد فقط به جای 1 لیوان خامه ، schlagsahne) 250) میلی لیتر خامه.
ژله هایی که در آلمان وجود داره فقط پودر ژلاتین هست با پودر رنگ،شکر را باید خودمان اضافه کنیم.
طرز تهیه:
ژله سبز رنگ را در 250 میلی لیتر آبجوش و 8 قاشق غذاخوری شکر حل کنید و بگذارید تا خنک شود، نه در یخچال در همان جایی که هست،بعد از خنک شدن،وانیل و 250 میلی لیتر خامه را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و بعد در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بگذارید تا خودش را کاملا بگیرد.

اگر ظرفتان مخصوص برای ژله بود منظورم از این ظرفهای طرح دار،جنس فلز هست، خواستید آن را برگردانید بعد از اینکه کاملا خود را گرفت آن را برای یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و بعد روی آن را بشقاب یا ظرف مورد نظر را گذاشته و برمیگردانیم،دقت کنید که فقط یک لحظه چون اگر بیشتر باشد باعث آب شدن ژله میشود،اگر دیدید که از ظرف جدا نشد دوباره این کار را تکرار کنید.



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
ای, تهیه, خامه, طرز, ژله

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
طرز تهیه چند نوع سس 2012 آشپزی و شیرینی پزی 2 ۲۹ آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ بعد از ظهر
طرز تهیه کیک ژله ای 2012 آشپزی و شیرینی پزی 4 ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ قبل از ظهر
طرز تهیه گوش فیل 2012 آشپزی و شیرینی پزی 3 ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ بعد از ظهر
چیپس سوسک و خامه با ملخ!!!!! snopoy تزئینات مواد غذایی 5 ۱۲ مهر ۱۳۸۸ ۰۲:۰۲ بعد از ظهر
طرز تهیه عسل (عکس طنز) parii متفرقه 3 ۱۶ شهريور ۱۳۸۸ ۰۳:۵۶ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۵:۵۳ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا