ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه شامی لپه
bamilo

asiatech



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,895
    میانگین پست در روز
    4.58
    تشکر از کاربر
    24,841
    تشکر شده 23,051 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه شامی لپه

    شامی لپه یا شامی پوك


    شامی همان شبه كتلتهای حلقهای شكل خوشمزهای است كه با انواع و اقسام موادافزودنی به گوشت و همچنین روشهای گوناگون پخته میشود.
    ولی نكته جالب این است كه در همه آنها فرم دایرهای شكل سوراخدار حفظ شده است. در واقع همین سوراخ باعث مغز پختتر شدن شامی و بهتر سرخ شدن آن در روغن میشود. این غذای مقوی اگرچه شامی نام دارد ولی شما میتوانید آن را بهعنوان ناهاری مفصل هم میل كنید.

    مواد لازم برای حدود 30 عدد شامی:
    - گوشت ران گوسفند (بدون چربی)، یك كیلوگرم
    - لپه، یك كیلوگرم
    - تخممرغ، 7 عدد
    - زعفران ساییده شده، یك قاشق چایخوری
    - پیاز، 2 عدد متوسط
    - نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    1 - ابتدا گوشت را پاك كرده، بعد از تكهتكه كردن بشویید و در یك قابلمه متوسط بریزید. سپس پیاز را پوست كنده، بهصورت درشت خرد كنید.
    حالا پیاز را همراه مقداری آب و كمی نمك داخل گوشت بریزید و بگذارید گوشت پخته و آب آن تمام شود.
    2 - در این فاصله، لپهها را پاك كرده، بعد از شستشو در قابلمه دیگری بریزید و مقداری آب و نمك و زردچوبه به آن اضافه كنید. سپس قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و صبر كنید تا لپه بپزد.
    فقط توجه داشته باشید آب لپه نباید خیلی زیاد باشد؛ ضمنا حرارتدادن را تا زمانی ادامه دهید كه علاوهبر پختن لپه، آب آن نیز جذب لپه شود.
    نكته: با توجه به اینكه قرار است لپهها را پس از این چرخ كنید، خیلی نگران له شدن لپهها نباشید.
    3 - بعد از آنكه گوشت پخته شده و آب آن هم كشیده شد، آن را چرخ كنید. در این مرحله فقط یكبار چرخ كردن كافی است.
    حالا این بار گوشت چرخ شده را به همراه لپه دوباره داخل چرخ گوشت بریزید و باز هم آنها را چرخ كنید. مخلوط گوشت و لپه را كنار بگذارید و اجازه دهید سرد شود.
    4 - یك كاسه گود آماده كرده، تخممرغها را در آن بشكنید، سپس زعفران را نیز در یك یا 2 قاشق سوپخوری آب جوش حل كرده، همراه مقداری نمك و فلفل به تخممرغ اضافه كنید و كمی با قاشق هم بزنید.
    نكته: در صورتی كه میخواهید شامی شما پوك شود، میتوانید مقدار یك قاشق چایخوری جوششیرین را در كمی آب سرد حل كنید و در این مرحله به مخلوط تخممرغی بیفزایید.
    5 - مخلوط تخممرغی را به مایه گوشت و لپه چرخ شده افزوده، با دست مواد را خوب ورز دهید.
    حالا در یك تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. در این فاصله، مقداری – به اندازه كمی بزرگتر از یك تخممرغ – از مخلوط گوشتی را بردارید و بعد از گلوله كردن، با فشار روی یك دست بهصورت گرد پهن كنید، سپس با انگشت دست مقابل، سوراخی درست در میان این دایره گوشتی ایجاد كنید.
    شامی را با احتیاط داخل روغن داغ شده قرار دهید و بقیه مواد را هم بههمین صورت آماده كنید.
    وقتی یك طرف شامیها سرخ شدند آنها را با كفگیر برگردانده، طرف دیگر را نیز سرخ كنید.
    6 - بعد از آنكه هر یك از شامیها سرخ شدند، آنها را در سبدی فلزی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
    نكته 1: در صورتی كه مشكل چربی خون دارید و میخواهید مقدار بیشتری از روغن شامیها گرفته شود، از دستمال كاغذی حولهای آشپزخانه استفاده كنید، به این ترتیب كه كف سبد را با دستمال بپوشانید، سپس شامیها را روی دستمال قرار دهید.
    نكته 2: اگر شامیها در روغن وا برود، به این معناست كه مایه آن به تخممرغ بیشتری نیاز دارد و برعكس اگر احساس میكنید مایه شامی شل شده است با اضافه كردن یك قاشق آرد نخودچی، آن را سفتتر كنید.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    1,567
    میانگین پست در روز
    1.02
    محل سکونت
    در خاطرات پاییزی
    تشکر از کاربر
    10,487
    تشکر شده 11,516 در 2,116 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه شامی لپه




    مواد لازم:

    گوشت قلیه شده / چرخ کرده ......... 400 گرم
    لپه ......................................... یک و نیم پیمانه ( 300 گرم)
    پیاز ........................................ 1 عدد رنده شده اگر گوشت قلیه باشد 2 پیاز
    تخم مرغ ................................. 2 عدد
    زرد چوبه و نمک و فلفل.................به میزان لازم
    زعفران دم کرده ......................... یک قاشق چای خوری
    بکینگ پودر .............................. در صورت تمایل
    روغن
    ******
    طرز تهیه:
    اگر گوشت قلیه شده باشد ( قلیه های 2 سانتی متری) آن را با پیاز و زردچوبه پخته و خوب می کوبیم.
    ******

    ******

    در صورتی که از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم نیازی به پختن ندارد.
    لپه ها را پخته و آب آنها را می گیریم.آنها را کوبیده و با گوشت ، زرد چوبه ،نمک ،فلفل ،تخم مرغ و کمی زعفران خوب مخلوط می کنیم.
    ******

    ******

    ******

    ******
    در صورت تمایل کمی بکینگ پودر به آن اضافه می کنیم.آنها را در کف دست پهن می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
    ******




     برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید


  4. 3 کاربر از پست ܓܨ سارا ܓܨ تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه چند نوع سس
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 2
    آخرین نوشته: 1392,08,29, ساعت : 16:05
  2. طرز تهیه چند غذا با قارچ
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 7
    آخرین نوشته: 1392,08,11, ساعت : 20:57
  3. طرز تهیه کیک ژله ای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 4
    آخرین نوشته: 1392,02,11, ساعت : 02:57
  4. طرز تهیه گوش فیل
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1391,11,23, ساعت : 19:56
  5. طرز تهیه عسل (عکس طنز)
    توسط parii در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 3
    آخرین نوشته: 1388,06,16, ساعت : 15:56

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •