| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم کتاب طیبه امیرجهادی؟ | |||
| غزال | | 184 | 46.82% |
| در امتداد حسرت | | 209 | 53.18% |
| رأی دهندگان: 393. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : در میان شکوفه های بهاری
تشکرها: 3,089
تشکر شده 2,224 بار در 283 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز کدام رمان خانم طیبه امیر جهادی را بیشتر دوست داشتید واز کدام شخصیت این رمان بیشتر از همه خوشتون آمده بود؟رمان غزال یا در امتداد حسرت میان آفتاب های همیشه زیبایی تو لنگریست ، نگاهت شکست و ستم گریست و چشمانت با من گفتند که فردا روز دیگری هست | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # eLaHe #, *Galaxy*, *Hadis_71*, *niloo*, -نازلی-, ... DARYA 23 .., .Anahit., 5011311, abnos, asal-661, bihamtaa, Black.Rose, blue1, Elahe111, Elysium, fatemeh jooon, gelare, kornelyoos, layahashemi, ma.fun66, mamorin, mary341, mehnoosh, mehrsa_m, melanie stryder, metropolis, narsis73, pegah.a, Marziiii, sama33, samira_H, sarvin-64, se7en-1991, shadi.A, shahrzad1369, sharareh 78, sky daughter, ssssoha, zahra62, ~MaAxX~, ~Samaneh~, ~sara khatoon~, آنه69, انگشتر, بازیگوش, حلا خانوم, رها 69, ریماس, فاطمه سادات ..., ياابالفضل, پروکسیما, ღســـــوزانღ, Ⓕⓐⓣⓘⓜⓐ, ♥Sepideh♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 12,807
تشکر شده 366,282 بار در 1,329 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز كتاباي ايشون و خوندم از نوع موضوعهايي كه انتخاب ميكنن خوشم مياد ولي متاسفانه از قلمشون خوشم نمياد و اينكه بيش از حد غير واقعي مينويسن . هميشه شخصيت اول داستانشون شخصيت لوسي داره . و اينكه اگر يه نفر خاطر خواهاي زيادي داشته باشه و هر كي ببينتش عاشقش بشه اين يه جورايي دور از واقعيته . در هر صورت براشون آرزوي موفقيت ميكنم . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تهرون
تشکرها: 21,054
تشکر شده 9,969 بار در 1,315 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز در امتداد حسرت قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بی خبران راه نه آن است و نه این | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 5,205
تشکر شده 72 بار در 37 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در امتداد حسرت | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خونه مون...
تشکرها: 26,640
تشکر شده 26,952 بار در 4,289 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | پست معمولی : +1 امتیاز دوتاش قشنگ بود ولی من با در امتداد حسرت یه ارتباط روحی خاصی برقرار کردم که اونو بیشتر میپسندم.البته غزال هم واقعا عالی بود. ولی خب هردوتاشون یه سری نواقصی داشتن. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : شمال
تشکرها: 6,051
تشکر شده 30,985 بار در 2,049 پست
کتاب مورد علاقه : نگاهم کن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز غزال.از غزال خیلی خوشم اومد وبلاگم : http://beh1368.mihanblog.com امید به زندگی و به آن شعله ای که در قلب انسان ها روشن است و به آن ها امید میدهد می تواند هر مشکلی را حل کند پس چه خوبست این شعله را در قلب خود روشن نگه داریم و به زندگی امیدوار باشیم. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : لابیرنت
تشکرها: 44,321
تشکر شده 154,230 بار در 12,418 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در امتداد حسرت ،از شخصیت رضا خیلی خوشم اومد | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف تهرون
تشکرها: 15,947
تشکر شده 4,767 بار در 1,764 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در امتداد حسرت گفت بعد از من چه میکشی؟؟ گفتم نفس!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : لهستان
تشکرها: 26,768
تشکر شده 3,030 بار در 1,719 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد ح حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز هردوشون قشنگه ولی من درامتداد حسرت رو بیشتر دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : همیشه بهار ِ گـــیلان
تشکرها: 25,432
تشکر شده 21,445 بار در 3,526 پست
کتاب مورد علاقه : رمان ایرانی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز در امتداد حسرت قشنگ بود غزال اصلاً قشنگ نبود ، مخصوصاً اینکه شخصیت غزال روی اعصاب آدم میرفت. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, امیر, بیشتر, جهادی, خانم, داشتید, دوست, را, رمان, طیبه, کدام |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |