| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 130 بار در 32 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز نظرتون رو راجع به جملات زیر همراه با ذکر دلیل بنویسید: مرد نباید گریه کند...... پسران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید) اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی..... فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست.... شیطان همیشه در کمین است... راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم....... دچار یعنی عاشق...... و فکر کن که چه تنهاست،اگر ماهی کوچک....دچار آبی بیکران دریا شود...... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *anahit*, *mikhak*, .Ice Girl., adelay_90, aili, anderes141, Bahar Cheshmak, BARIN 19, cjsecret, enchantress, farhad1, farizad, hamidreza643, Just Eight, lolo14, mahana1, masum, nazanine tanha, Negarin_11, p_f_p, radineh, raha_lucky, rosha90, sahar100000, Sara 73, saye roshan, sheida joon, simaN, susan1, sydney, talayeh, taniya n, tina., ~...LoOsindA...~, اهنگ, ايناز, باغشاه, بهار سرد, روانراد, سرو آزاد, ماجده, هانی عسل, پرتو1, کیانوش.م.م, گیتی, یاسی ص, ★Night Sky Soul |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت: اصفهان شهر من است
(View Stats)
تشکرها: 270
تشکر شده 1,226 بار در 295 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرد نباید گریه کند...... (گريه چرا خوب بشين ونگ بزن . اما نظره واقعيم حرفه الكيه آدمها گاهي اگه گريه نكنند ميتركن) پسران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید) (حرفه مفت زدن ميزنم لهشون ميكنم اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی.....( نبايد زياد بگي ) فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست....( خوب آره مگه بازي منچستر با بايرن مونيخ يادتون نيست دقيقه 90 منچستر دو تا گل زد عجب بازي بوا) شیطان همیشه در کمین است...( من شنيدم شيطان تا دمه برزخ هم توي كمينه آدمه ) راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم.......(نفهميدم يعني چي و چه آسان عاشق میشوند و چه سخت میگیرند دل شکستنها را که خود نمیدانند که از سنگدلانند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 145
تشکر شده 1,481 بار در 458 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرد نباید گریه کند.....(خب بالاخره مرد موجودي قوي تر از زنه،اگه اونم بخواد گريه كنه كه با زن فرقي نمي كنه) پ سران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید)(به نظ من با اين همه آزادي كه دارن هميشه برترن) اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی.....(چون پررو ميشه و فكر ميكنه تا آخر عمر دنبالش هستي) فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست....(خب آره،با نظر ظهيري موافقم) شیطان همیشه در کمین است(فقط منتظر يك قدم از طرف توست تا با كله بياد طرفت) راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم......(خب به نظر من منظورش از راز زندگي هدف ما در زندگي و تلاش ما براي رسيدن به اون مي تونه باشه..) مشكلات را با مداد بنويس و پاك كن را در اختيار خدا بگذار . ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرد نباید گریه کند......(به نظرم اين حرف خيلي اشتباهه-چون با گريه آدما تخليه ميشن.و خانمها چون عاطفي هستند راحت گريه مي كنند اما مردها فكر مي كنند گريه به غرورشون بر مي خوره) پسران همیشه برتر از دختران هستن....»خوب در بعضي مواقع پسرا برترن اما نه در همه مواقع....مثلا قدرت بدني اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی.....»منم فكر مي كنم ديگه خيلي پررو ميشه . فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست....»خب براي اينكه هر لحظه ممكنه يه حركتي صورت بگيره. شیطان همیشه در کمین است...»در اين كه شكي نيست. راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم.......يعني اينكه انديشه هاي ما آينده و زندگيمونو مي سازن بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 1,166 بار در 143 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز pesara hamishe bartar az dokhtara hastan .... man aslan in jomle ro ghabool nadaram chon bavar daram ke har ensani bartari ra ba tavajoh be erade khodesh be dast miyare bartari chizi nist ke khoda dadi mal pesar ha ya dokhtar ha bashe garche mahdoodiat hayi baraye hame vojood dare ama gozashtan az in mavane be bartari mani mi de کاربر عزیز، لطفا طبق قوانین سایت فارسی تایپ کنید زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زير آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 3,029
تشکر شده 2,659 بار در 1,094 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرد نباید گریه کند...... بنظر من اين حرف غير منطقيه,چون گريه كردن باعث سبكي روح ميشه.آقايون هم ازاين امر مستثنا نيستن. پسران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید) اين حرف آدمهاي عهد فسيله,خدا انسان را آزاد خلق كرد پس هيچ فرقي بين انسانها نيست,برتري انسانها به عقلشون هست نه به جنسيتشون. اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی..... دوست داشتن ديگران يه هنره و كسي كه بتونه به ديگران ابراز علاقه كنه يه هنرمنده فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست.... درست مثل زندگي ميمونه,بستگي داره چقدر و چطور از شانسها و موقعيتهاي خوب و لحظه هات استفاده كني . شیطان همیشه در کمین است... منم با ياشار موافقم,تنها خطرناكترين دشمن هميشگي همراه با ما شيطان هسش. راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم....... منظورت را خوب متوجه نشدم,اگر منظورت اهداف آداما در زندگي باشه, راز زندگي نميشه بهش گفت,چون براي رسيدن بهش تلاش ميكنن راز چيزيه كه بايد بر ديگران پوشيده بمونه,تنها يك چيزه كه ماهيتش براي همه انسانها بنظر من در پرده رازه,اونم دنياي بعداز مرگه..... "ستيز من تنها با تاريكي ست، من براي نبرد با تاريكي شمشير نمي كشم چراغ مي افروزم." "جمله ای از زرتشت" | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 968
تشکر شده 10,363 بار در 967 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مرد نباید گریه کند...... خوب فرض کنین یه مردی هی بخواد بشینه زار بزنه اونوقت چی میشه ؟ پسران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید) خودمونم که بکشیم بگیم اینطوریه اما هنوز خیلیا هستن که اگه به ظاهرم بگن فرقی نداره در باطن پسر رو برتر می دونن تو ایران ! اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی..... نه همیشه اینطوری نیست به شرطی که بدونی به کی داری اعتماد می کنی و لایق دوست داشتن هست یا نه فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست.... کاملا درسته | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 226
تشکر شده 1,599 بار در 423 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرد نباید گریه کند...... همه ی انسان ها احتیاج دارن تخلیه روحی بشن ولی بهتره گریه مردا رو کسی نبینه من که طاقت گریه ی یه مردو ندارم پسران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید) برتری انسان ها به کردار و رفتار انسانی شونه نه به جنسیت اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی..... باید طرفتو بسنجی اگه جنبه داشت و به اندازه ی خودت دوست داشت چرا که نه فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست.... موافقم بد فرم نمونه ش بازی پرسپولیس و سپاهان که پرسپولیس قهرمان شد شیطان همیشه در کمین است... البته اگه خودمون بهش نخ ندیم ولی چون دشمن قسم خوردس آره راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم....... برای تا ابد ماندن باید رفت! گاهی به قلب کسی، گاهی از قلب کسی ... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 1,166 بار در 143 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز گرد گیری 1 . قبول ندارم اشک ناشی از احساساته و احساسات هم برای همه انسان ها وجود داره 2 . نظرمو قبلا گفتم 3 . اگر به حرفت اعتقاد داشته باشی خیر 4 . دقیقا 5 . دقیقا 6 . چیزی که آن را باور داریم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نظرتون رو راجع به جملات زیر همراه با ذکر دلیل بنویسید: مرد نباید گریه کند...... گریه یه نوع از تخلیه ی احساسات است و برای همه لازمه ولی چه زن چه مرد بهتره توی جمع گریه نکنن توی ایران هنوز خیلی چیزا جا نیفتاده که گریه هم یکی از اوناست.در ضمن گریه کردن توی تنهایی یه حال دیگه ای داره ![]() پسران همیشه برتر از دختران هستن(خواهش میکنم نظر اصلیتون رو بنویسید) خدا همه ی بندگان رو یکسان خلق کرده(از نظر برتریت)اما هر کس یه توانایی داره که اون رو از بقیه متمایز می کنه. اگر به کسی بگویی دوستت دارم حتما شکست خواهی خورد و تنها می مانی..... دخترا احساساتی هستن و اگر بهشون ابراز علاقه کنی و اونا هم دوست داشته باشن کنارت می مونن (نه همه اکثریت) ولی آقایون تا کمی بهشون توجه می شه خودشون رو می گیرن و فکر می کنن خبریه( اکثریتشون) به نظر من بهتره خانما اول ابراز علاقه نکنن فوتبال نود دقیقه است و تا دقیقه ی آخر چیزی قابل پیشبینی نیست.... تمام بازی فوتبال روی شانس و روحیه ی بازیکناست پس نمی شه هیچ وقت پیش بینیش کرد مثل بارسلونا و منچستر که همه می گفتن منچستر می بره ولی بارسلونا برد و قهرمان شد ![]() شیطان همیشه در کمین است... صد در صد درسته چون تمام هدفه شیطان اثبات بی لیاقتی انسان هاست راز زندگی ما انسان ها تفکر به چیزی است که به او میاندیشیم.......درسته چون توی وضعیت فعلی و شرایط حاکم تنها چیزی که برامون می مونه و فقط مختص ماست افکارمونه پس راز ما همون افکار ماست(البته اگر منظور جمله رو درست فهمیده باشم) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| این, به, جمله, راجع, نظرت, چیه؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |