| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
تشکرها: 9,413
تشکر شده 113,161 بار در 7,886 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +123 امتیاز سلام توی این تاپیک می تونید آهنگ های با کلام یا بی کلام (ایرانی و خارجی) رو درخواست بدید تا در صورت موجود بودن بنده یا دیگر دوستان اون آهنگ رو براتون قرار بدند . قوانین: 1 - اول از همه کل صفحات این تاپیک همچنین بخش موسیقی رو مرور بکنید تا مطمئن باشید آهنگی که می خواید در سایت وجود نداره. (می تونید از جستجوگر گوگل سایت استفاده کنید.) 2 - اسم آهنگ و اگه یادتون نیست قسمتی از متن اونو بگید تا دوستان براتون پیدا کنن. 3 - درخواست کلی نکنید. مثلا نگید از فلانی آهنگ می خوام یا هر چی آهنگ هیپ هاپ و ملایم دارید بذارید! 4 - این تاپیک مخصوص درخواست آهنگه نه کلیپ! 5 - اگه لینک ها ی دانلود مشکل داشت به شخص مورد نظر پی ام بزنید یا پیغام بدید و اینجا به هیچ وجه پست ندید چون پست ها بدون تذکر همون موقع پاک می شه. هر سوالی و مشکلی هم دارید به هیچ وجه اینجا پست ندید. 6 - برای تشکر پست ندید و فقط از دکمه ی تشکر استفاده کنید. 7 - همه ی درخواست هاتونو یک جا نگید که بقیه گیج بشن سعی کنید سه تاش و بگید بعد اینا که یافت شد دوباره پست درخواست بدید. این تایپیک فرار نمی کنه که! 8 - توجه داشته باشید درخواست ها بعد از رسیدگی حذف می شه، و اگه توی صفحات بمونه و گم بشه بازم حذف می شه تا پست ها یکدست باشه. فقط پست هایی که دارای لینک دانلود هست می مونه. اگه به درخواستتون رسیدگی نکردن خب حتما لینکش و نداشتن و پیدا نکردن وگرنه با شمایی که نمیشناسن پدرکشتگی ندارن که! پس بعد از چند روز دوباره درخواست کنید. 9 - پست های بچه هایی که لینک می ذارن هم بعد از چند روز ترکیب می شه که لینک ها پشت سر هم باشه. یعنی پست های قدیمی هر کسی با خودش ترکیب می شه. لیست لینک ها : دانلود آهنگ الکی | سیاوش قمیشی دانلود آهنگ گل نازم | فریدون دانلود آلبوم سپاسگزار | مرتضی دانلود آهنگ خبر دارم یار میاد | شهرام شبپره دانلود آهنگ گل ها | مهستی دانلود آهنگ رفیق | سیاوش قمیشی دانلود آهنگ بوی جوی مولیان | استاد بنان دانلود آهنگ تقدیر | شادمهر عقیلی دانلود آهنگ بی کلام Impressions Of The West lake | kitaro دانلود آهنگ TOTO CUTUGNO | L.ITALIANO دانلود آهنگ دوست دارم | معین دانلود آهنگ گل بهار | پسران آفتاب دانلود آهنگ وای که دیوانه شدم می روی دانلود آهنگ kitaro | mirage دانلود آهنگ brithney_3 | بریتنی دانلود آهنگ من از راه اومدم | معین دانلود آلبوم سفارش | نوید و امید دانلود آهنگ حرف آخر | رضا صادقی دانلود آهنگ عاشقم من | احسان خواجه امیری دانلود آهنگ عاشقم من | رضا صادقی دانلود آهنگ عاشقم من | بابک امینی دانلود فول آلبوم های گوگوش | گوگوش دانلود آلبوم Rihanna | Riddle Hard N’ Nanty دانلود آهنگ خانومی خاطر خواه داره | ولی دانلود آهنگ حسود | مرجان دانلود آهنگ عاشم من | دلکش دانلود فول آلبوم های شکیلا | شکیلا دانلود آهنگ های گروه پینک فلوید | پینک فلوید دانلود آهنگ ستاره | معین دانلود آهنگ ملاقات | معین دانلود کلیپ مریم | آرتین دانلود آهنگ جدایی | MD2 Band دانلود آهنگ نشکن دلمو | محسن چاووشی و یگانه دانلود آهنگ آلویز | آرش و آیسل دانلود آهنگ مستان سلامت می کنن | سراج دانلود کلیپ گریز | نوید و امید دانلود آهنگ ایرلیق | گوگوش دانلود آهنگ تیتراژ سریال سال های مشروطه دانلود آهنگ هارد | ریحانا دانلود آهنگ دوست دارم | جمشید دانلود آهنگ اکشملار | ترکیه ای دانلود آهنگ adam lambert | what want from me دانلود آهنگ دختر بلا | اندی دانلود آهنگ کمکم کن | گوگوش دانلود آهنگ دل دیوونه | ویگن بهترین آهنگ بی کلامی که تا به حال شنیده ام!قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس - اطلاعیه های انجمن - قوانین انجمن - با انجمن مشکل دارید؟ | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷
تشکرها: 6,547
تشکر شده 11,176 بار در 2,675 پست
| پست مفید : +4 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 13,214
تشکر شده 34,382 بار در 2,404 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
http://www.forum.98ia.com/t15361.html لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز ویرایش توسط mahdiyeh : ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۶:۴۱ بعد از ظهر | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | (سایه), **Snowy Girl**, .Mania., 3TAREYE SHAB, aili, ajoon2012, ART!ST, artenis, azaliya, azam 24, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bahman33, bers, breathe, ELAHE, elahe70, Elham68, eli-, farahi, fatima_59, Genza, girlstreet, Guest2, hana_89, hiva, jallyyyy, kiana007, LoVe DaY, maha74, mahbano, Mahn!a, mariata, Memolina, mlika, nutty, omran, parsa.a, parsa2000, peyman89, rakina, reyhane.s, s.fzpr, SAGHIIIII, SANA-T, shamemesadaf, sistana98, Patient.Stone, talayeh, venoos1993, vorujak.SD, yasam, ~ELAHE~, ~Magic Life~, اویش ناز, باروون, بی بی گل, ثــمـره, ثـمیـن, رها خانم من, سارا_ بوشهر, فیلسوف کوچولو, لمیس20, ماه شب14, محیا18, مینا تنها, نانسی72, پدیده, یهههها |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 114,978
تشکر شده 252,980 بار در 35,285 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
بیا الهام این الکی سیاوش قمیشی آهنگ با کیفیت MP3 128 آهنگ با کیفیت OGG 64 آهنگ با کیفیت WMA 32 دانلود کلیپ دوباره میسازمت وطن داریوش همراه با شاعر آن سیمین بهبهانی دانلودآهنگ دوباره می سازمت وطن از داریوش با کیفیت ۲۰Kbps و حجم ۶۶۰ کیلوبایت توجه: برای دانلود آهنگ بر روی لینک داده شده راست کلیک کرده و گزینه (Save target as) را انتخاب نمایید. چک کردم دانلود میشن سلام http://www.4shared.com/file/31349630...apFAAcom_.html | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, (سایه), *niusha*, .Mania., 3TAREYE SHAB, abdolghani, aili, ajoon2012, Amir Mahan, azam 24, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bers, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, eli-, farahi, fatima_59, Genza, girlstreet, Guest2, jallyyyy, LoVe DaY, mahana1, mahbano, mahdiyeh, mariata, Memolina, mlika, Mohsen yeganeh, nafas71, nasrin74, NAVA22, Niloufarjojo, omran, parsa2000, peyman89, rakina, reyhane.s, reza23, s.fzpr, SAGHIIIII, SANA-T, shamemesadaf, SHIRIN-KH, sistana98, sky daughter, TORANG, vorujak.SD, yasam, yasna:s:.:, ~Alone.Boy~, ~ELAHE~, ~Magic Life~, ادم خوب, المـیـــــرا, اویش ناز, باران, بی بی گل, ثـمیـن, حاج قاسم, دلداده, رها خانم من, سارا_ بوشهر, لمیس20, ماه شب14, محیا18, منا64, نانسی72, پدیده, پرنسس لیلی, کناره ساحله عشق, یهههها |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Europe
تشکرها: 134
تشکر شده 90 بار در 17 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
گل نازم از فریدون http://dl3.inmupload.com/Songs/Tohi/...Gole%20Naz.mp3 or http://dl3.inmupload.com/Songs/Tohi/...az%5B24%5D.mp3 موزیک ویدیو http://www.server2.inmupload.com/Mus...%20e%20Naz.wmv | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, (سایه), **sevdayi **, .Mania., 3TAREYE SHAB, abdolghani, aili, ajoon2012, بــــانــــو, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bers, ELAHE, elahe70, eli-, jallyyyy, LoVe DaY, mahbano, mariata, marjanagn, Memolina, mlika, Mohsen yeganeh, nutty, omran, parsa2000, peyman89, rakina, reyhane.s, s.fzpr, SAGHIIIII, SANA-T, shamemesadaf, sistana98, sky daughter, tina 1989, ~ELAHE~, ~Magic Life~, ادم خوب, استاد طوفان, اویش ناز, بی بی گل, دلداده, رها خانم من, سارا_ بوشهر, شبنم, لمیس20, محیا18, پدیده, کناره ساحله عشق, یهههها, ☆ SetareH ☆ |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : ایران
تشکرها: 15,645
تشکر شده 50,837 بار در 5,518 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
دانلود كل آلبوم بصورت يكجا : Direct Link Download دانلود آهنگ با کیفیت MP3 128 آهنگ خبر دارم یار میاد شهرام شبپره و اندی دانلود آهنگ با کیفیت OGG 64 آهنگ خبر دارم یار میاد شهرام شبپره و اندی وقتيكه دل تنگه فايدهاش چيه آزادي زندگي زندونه وقتي نباشه شادي آدم كه غمگينه دنيا براش زندونه مابين صد مليون بازم تنها ميمونه دنياي زندوني ديواره زندوني از ديوار بيزاره پرنده كه بالش ميسوزه دل غم به حالش ميسوزه آخه مرگه واسهاش رهايي پرنده كه بالش ميسوزه آدمي كه شادي نداره به خدا آزادي نداره ميكنه زندگيش رو زندون آدمي كه شادي نداره دنياي زندوني ديواره زندوني از ديوار بيزاره پرنده كه بالش ميسوزه دل غم به حالش ميسوزه آخه مرگه واسهاش رهايي پرنده كه بالش ميسوزه آدمي كه ميشه شماره روي يه عكس بيقواره ديگه آخه كجا ميتونه سري بين سرها در آره دنياي زندوني ديواره زندوني از ديوار بيزاره هواي قفس كشنده بيرون پر از درنده كجـــــا بره پرنده دنياي زندوني ديواره زندوني از ديوار بيزاره ------------------------------------------------------------------------------ دریافت آهنگدوباره آپلودش کردم ببینید درست شد : http://www.up.98ia.com/uploads/1342586538.mp3 من نبايدچيزى باشم که تو ميخواهى،من را خودم ازخودم ساخته ام.منى که من از خود ساخته ام، آمال من است. تويى که تو از من ميسازى آرزوهايت و يا کمبودهايت هستند. لياقت انسانها کيفيت زندگى را تعيين ميکند، نه آرزوهايشان. و من متعهد نيستم که چيزى باشم که تو ميخواهى ولى نميتوانى انتخاب کنى که از من چه ميخواهى. ميتوانى دوستم داشته باشى، همين گونه که هستم و من هم. ميتوانى از من متنفر باشى بى هيچ دليلى و من هم. چرا که ما هر دو انسانيم. | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | (سایه), **Snowy Girl**, .arsana., .Mania., 3TAREYE SHAB, abby7, abdolghani, aili, ajoon2012, Altin ay, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bahman33, bers, bipardeh, breathe, ELAHE, elahe70, eli-, fatima_59, Fingilak, Genza, hadi kabi, Hodaa37, jallyyyy, LoVe DaY, mahbano, mariata, Memolina, mlika, nutty, omran, parsa2000, peyman89, R.A.H.A, rakina, s.fzpr, SAGHIIIII, SANA-T, sebna, shadi.d.h, sistana98, sky daughter, Sokout_shab, tina 1989, TORANG, zahra97, ~ELAHE~, ~Magic Life~, اویش ناز, بی بی گل, حاج قاسم, دلداده, سارا_ بوشهر, شبنم, محیا18, مرددریا, مِنّا, نانسی72, نفيس, پدیده, کناره ساحله عشق, یهههها |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
تشکرها: 20,977
تشکر شده 32,288 بار در 2,513 پست
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, (سایه), .arsana., .Baharak., .Mania., 3TAREYE SHAB, ?98i, abby7, abdolghani, aili, ajoon2012, arnord, بــــانــــو, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bers, bipardeh, ELAHE, elahe70, eli-, fatima_59, Genza, hiva, jallyyyy, LoVe DaY, mahana1, mariata, masum, Memolina, mlika, Niloufarjojo, nutty, peyman89, rakina, reyhane.s, s.fzpr, sama33, SANA-T, sistana98, TARANOMEMEHR, tina 1989, zahra97, ~ELAHE~, ادم خوب, اویش ناز, بی بی گل, سارا_ بوشهر, ستين, محیا18, نانسی72, نفيس, پرسپوليس, کناره ساحله عشق, یهههها, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 16,896
تشکر شده 19,819 بار در 3,323 پست
کتاب مورد علاقه : Blue Melody (J. D. Salinger) حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, (سایه), **sevdayi **, **Snowy Girl**, .Mania., 3TAREYE SHAB, abdolghani, aili, ajoon2012, Amin_AR, arnord, Baha2r-95, bahare.gold, bers, ELAHE, elahe70, eli-, Faezeh 98, fatima_59, Genza, hiva, LoVe DaY, mahshad05, mariata, Memolina, nutty, peyman89, rakina, reyhane.s, SANA-T, sistana98, tina 1989, triti, valeh, yasam, zahra97, ~ELAHE~, بی بی گل, ثــمـره, خانوم بهار, سارا_ بوشهر, شبنم, لمیس20, محیا18, کناره ساحله عشق, گلاریژان, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر بارون
تشکرها: 24,399
تشکر شده 26,278 بار در 1,691 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره | پست معمولی : +1 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | (سایه), **sevdayi **, .Mania., 3TAREYE SHAB, abdolghani, ajoon2012, arnord, Baha2r-95, bahare.gold, elahe70, eli-, farshid23, Genza, ghazal ghazal, girlstreet, h.douce.h, hiva, mahshad05, mariata, Memolina, nutty, parsa2000, SANA-T, sistana98, tina 1989, vorujak.SD, Y.a.k.h, zahra97, استاد طوفان, بی بی گل, ثــمـره, ستاره اقبال, شبنم, طیبه, محیا18, کناره ساحله عشق |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,305
تشکر شده 69,253 بار در 8,126 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
![]() آهنگ حرف آخر دانلود چيزي نگو قسم نخور تمام حرفات يه دروغه كسي نگفت خودم ديدم خونه ي قلب تو شلوغه چيزي نگو لياقتت عشق مقدسم نبود حس ميكنم نبودي و بودنتم يه قصه بود تو ديگه مردي و اين حرف آخره بذار عشق تو از خاطرم بره فكر مي كردم قلبت مال منه اما انگار صد شاخه مي پره اسمت و پاك كردم از تو دفترام بيخودي قسم نخور ديگه سخت برام تو رو باور داشتم و مي خواستمت چرا آتيش كشيدي همه ي باورام كسي نگفت بهم من خودم ديدم اما راستش و بخواي يه چيزي نفهميدم چرا وقتي تو رو از عشق خالي ديدم به جاي گريه به حالت مي خنديدم ميدونم واسه اينه كه ديگه بي ارزشي واسه دل همه عروسك نمايشي تو كه ميگذري ساده از اين همه عشق لياقت نداري ديگه با من باشي چيزي نگو قسم نخور تمام حرفات يه دروغه كسي نگفت خودم ديدم خونه ي قلب تو شلوغه چيزي نگو لياقتت عشق مقدسم نبود حس ميكنم نبودي و بودنتم يه قصه بود نقل قول:
نقل قول:
![]() ترانه سرا : دکتر شاهکار بینش پژوه ![]() آهنگساز : بهروز صفاریان تنظیم : بهروز صفاریان ناشر : موسیقی حرفه ای پاپ دانلود آلبوم اسکناس به صورت یکجا توانا بود هرکه دارا بود، ز ثروت دل پیر برنا بود سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس پول ، اسکناس ،، پول ، اسکناس سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس تو این روزا هر کی پول داره ، تو چراغ جادوش غول داره کور و کچل ، بی سواد و زشت ویلا داره ولی مثل بهشت صدتا تحصیل کرده نوکرشن ، زناش سن دخترشن ملق و وارو از پشت میزنه ، امضاء بلد نیست، پای چکاش انگشت میزنه اسمت چیه ؟ جابرم سواد داری ؟ اکابرم خونت کجاست ؟ ترجیشه عیال میال ؟ ارتیشه (اتریش) پس زن داری ؟ چه جورشم بازم میخوای ؟ آره! غلومشم چی کچلم ؟میدم مو بکارم خوش تیپ میشم خوش گل میشم خیلی قشنگ میدم دم اسبی کنن گیسامو شلوار جین میپوشم راسته و تنگ کلاس گیتار میرم و پات میمیرم اگه یه روز بری سفر یاد میگیرم ! اگه یه روز بری سفر... یه ویلا دارم که دیگه آخرشه جنوب فرانسه س خیلی تکه سونا داره با جکوزی (اوه) تابستوناش آی خنکه (واه) دارو ندارم و پات میریزم دیگه چی میگی مبارکه ؟ مبارکه، بابا! سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس پول ، اسکناس ،، پول ، اسکناس خونت کجاست ؟ زعفرانیه هاپو داری ؟ اسمش بانیه (هاپ هاپ هاپ) مدرکت چیه ؟ فوق لیسانس . پاپام خریده از بیزانس ماشینتون ؟ اوه الگانس بابا! سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس پیتزا میزنم و لازانیا بیفستروگانو با آب پرتقال گاهی توی حموم آواز میخونم (آووو) دور از جونت مثل شغال آخه پاپا میگه صدای تو خیلی قشنگه اینجا واسه پیشرفت تو جا خیلی تنگه تو این مملکت هیچ کسی قدر تو رو نمیدونه کسی به استعداد تو توی ایران نمیمونه اگه بهم OK بدی ماه عسل میریم ونیز اگه بگی نه میل بافتنیو میچپونم توی پریز اگه نخوای زنم بشی چاره کار خودکشی با قرصای مامانه ( نه ) هفته ای یه دفعه پاتوق من بیمارستان لقمانه از خارج میخرم سه چهارتا دکترا اگه فقط مشکل تو ، مدرکه همه پولای پاپامو پات میریزم دیگه چی میگی ؟ مبارکه ؟ مبارکه ، بابا! سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | |||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, (سایه), **sevdayi **, .arsana., .Mania., 3TAREYE SHAB, a3olfazl, abby7, abdolghani, ajoon2012, arnord, بــــانــــو, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, behi_jooon, dorna2012, elahe70, eli-, erwin, farshid23, fatima_59, fereshte.h, Fingilak, Genza, ghazal ghazal, girlstreet, h.douce.h, jallyyyy, mahana1, mahshad05, Memolina, Nastaran1993, NAVA22, Negy, nutty, paria.v, pari_shaun, pr.delafrouz, profgra, R@N BOW, rana-021, s.fzpr, SANA-T, sistana98, sky daughter, sogand1, s_donia323, tina 1989, venoos1993, zahra97, الهام77, الیــــسا, بی بی گل, ثـمیـن, حاج قاسم, حاجی بلا, رازئوس, رها خانم من, شبنم, صحرا 73, صنم *, مايا, محیا18, مرددریا, نفيس, کناره ساحله عشق, ☆ SetareH ☆ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آهنگ, درخواست |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |