بازگشت   نودهشتیا > فرهنگ و هنر > موسیقی

تبلیغات 

عجیب تو جیب

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۵:۱۱ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر کل سایت

Admin آواتار ها

پست بسیار مفید  +123 امتیاز     
Wink درخواست آهنگ !

سلام
توی این تاپیک می تونید آهنگ های با کلام یا بی کلام (ایرانی و خارجی) رو درخواست بدید تا در صورت موجود بودن بنده یا دیگر دوستان اون آهنگ رو براتون قرار بدند .

قوانین:

1 - اول از همه کل صفحات این تاپیک همچنین بخش موسیقی رو مرور بکنید تا مطمئن باشید آهنگی که می خواید در سایت وجود نداره. (می تونید از جستجوگر گوگل سایت استفاده کنید.)

2 - اسم آهنگ و اگه یادتون نیست قسمتی از متن اونو بگید تا دوستان براتون پیدا کنن.

3 - درخواست کلی نکنید. مثلا نگید از فلانی آهنگ می خوام یا هر چی آهنگ هیپ هاپ و ملایم دارید بذارید!

4 - این تاپیک مخصوص درخواست آهنگه نه کلیپ!

5 - اگه لینک ها ی دانلود مشکل داشت به شخص مورد نظر پی ام بزنید یا پیغام بدید و اینجا به هیچ وجه پست ندید چون پست ها بدون تذکر همون موقع پاک می شه. هر سوالی و مشکلی هم دارید به هیچ وجه اینجا پست ندید.

6 - برای تشکر پست ندید و فقط از دکمه ی تشکر استفاده کنید.

7 - همه ی درخواست هاتونو یک جا نگید که بقیه گیج بشن سعی کنید سه تاش و بگید بعد اینا که یافت شد دوباره پست درخواست بدید. این تایپیک فرار نمی کنه که!

8 - توجه داشته باشید درخواست ها بعد از رسیدگی حذف می شه، و اگه توی صفحات بمونه و گم بشه بازم حذف می شه تا پست ها یکدست باشه. فقط پست هایی که دارای لینک دانلود هست می مونه. اگه به درخواستتون رسیدگی نکردن خب حتما لینکش و نداشتن و پیدا نکردن وگرنه با شمایی که نمیشناسن پدرکشتگی ندارن که! پس بعد از چند روز دوباره درخواست کنید.

9 - پست های بچه هایی که لینک می ذارن هم بعد از چند روز ترکیب می شه که لینک ها پشت سر هم باشه. یعنی پست های قدیمی هر کسی با خودش ترکیب می شه.

لیست لینک ها :

دانلود آهنگ الکی | سیاوش قمیشی

دانلود آهنگ گل نازم | فریدون

دانلود آلبوم سپاسگزار | مرتضی

دانلود آهنگ خبر دارم یار میاد | شهرام شبپره

دانلود آهنگ گل ها | مهستی

دانلود آهنگ رفیق | سیاوش قمیشی

دانلود آهنگ بوی جوی مولیان | استاد بنان

دانلود آهنگ تقدیر | شادمهر عقیلی

دانلود آهنگ بی کلام Impressions Of The West lake | kitaro

دانلود آهنگ TOTO CUTUGNO | L.ITALIANO

دانلود آهنگ دوست دارم | معین

دانلود آهنگ گل بهار | پسران آفتاب

دانلود آهنگ وای که دیوانه شدم می روی

دانلود آهنگ kitaro | mirage

دانلود آهنگ brithney_3 | بریتنی

دانلود آهنگ من از راه اومدم | معین

دانلود آلبوم سفارش | نوید و امید

دانلود آهنگ حرف آخر | رضا صادقی

دانلود آهنگ عاشقم من | احسان خواجه امیری

دانلود آهنگ عاشقم من | رضا صادقی

دانلود آهنگ عاشقم من | بابک امینی

دانلود فول آلبوم های گوگوش | گوگوش

دانلود آلبوم Rihanna | Riddle Hard N’ Nanty

دانلود آهنگ خانومی خاطر خواه داره | ولی

دانلود آهنگ حسود | مرجان

دانلود آهنگ عاشم من | دلکش

دانلود فول آلبوم های شکیلا | شکیلا

دانلود آهنگ های گروه پینک فلوید | پینک فلوید

دانلود آهنگ ستاره | معین

دانلود آهنگ ملاقات | معین

دانلود کلیپ مریم | آرتین

دانلود آهنگ جدایی | MD2 Band

دانلود آهنگ نشکن دلمو | محسن چاووشی و یگانه

دانلود آهنگ آلویز | آرش و آیسل

دانلود آهنگ مستان سلامت می کنن | سراج

دانلود کلیپ گریز | نوید و امید

دانلود آهنگ ایرلیق | گوگوش

دانلود آهنگ تیتراژ سریال سال های مشروطه

دانلود آهنگ هارد | ریحانا

دانلود آهنگ دوست دارم | جمشید

دانلود آهنگ اکشملار | ترکیه ای

دانلود آهنگ adam lambert | what want from me

دانلود آهنگ دختر بلا | اندی

دانلود آهنگ کمکم کن | گوگوش

دانلود آهنگ دل دیوونه | ویگن

بهترین آهنگ بی کلامی که تا به حال شنیده ام!

لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره .
قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید .

آپلود فایل و عکس - اطلاعیه های انجمن - قوانین انجمن - با انجمن مشکل دارید؟

Admin آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
!kimi5, #SamaneH#, #شروین#, $*~fire~*$, $...MoNiLi...$, "Giti", "لعیا", (دختر ایررونی), (سایه), * MeLoDy *, * Shiny_Shadow *, * star *, * میـلاد *, *!_Gole Yas_!*, **sevdayi **, **shiny**, **نازنین**, *9092*شادی, *::*MinoOoshi *::*, *atefeh*, *bi gharar*, *emo girl*, *Galaxy*, *ghazaleh*, *GolDeN*, *Lonely*, *mahsa*, *mona83*, *niusha*, *parvaz*, *ReiHaNe*, *TuBeRoOoOsE*, *~MoonGirl~*, *بارون پاییزی*, *راحيل*, *ساریه*, *ستاره**, *مهسان*, *پریسا*, +Mahsa, - heDeh -, -2nya-, -Dark Lord-, -MARYAM-, -Niloufar-, -saghar-, -ShaDi-, -نازلی-, ...rainy, ...soheil, .Anahit., .arsana., .Baharak., .Mania., .MojGan., .Monire., 2rsa, 3TAREYE SHAB, 5011311, :.NeGin jo0n.:, ?98i, @asal74@, A.y.s.a.N, a1one, a3olfazl, a999, Abandokht, abby7, abdolghani, active khatoon, afshin9300, Afsoon*, aftabgardon, aili, ajoon2012, alam2artman, ali1352, Alone G!rl, Altin ay, al_ay_20, AMINJOON, Amir Mahan, Amirreza 26, angelic, ankka, anna320, Anolin, aram-anlin, Armaghan*, Arnika-Alone, aroosha93, ART!ST, asal, asal*shimist, asal_cheshmak, Astrgirl, astronomer, Ati__377, atrin220, avazkhamoosh, avril!!!!, aylin-72, ayoobrez, azaliya, azam 24, بــــانــــو, babasi, Baha2r-95, Bahar Cheshmak, BAHAR021, bahar1313, bahare.gold, bahar_m, bahman33, bahooneh10, banuye sabz, baranaam, baroonii25, behi_aquarius, behi_jooon, believe me, bella persiana, bella94, benitto, bers, Betimes, Bi To, bipardeh, Black.Rose, blue eyes*, Boshi16, boyegandom, brain storm, breathe, busy, cheeky parrot, Clever girl, corail, dara77, Darkness Queen, DE2MISS, delester, destiny love, dezy, Do Din, dokhtar mehr, dokhtare sahra, dokhtarepaeiz, doni.m, DREAM H, earth girl, EHSAS76, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, ELHAM TAVASOLI, elham.65, Elham68, eli honey, eli-, eli69, eliiiiiiiiii69, Elmira-s, Elnaz, elnaz89, eloy, eminem1, emo girl, emo joon, ESHGHE_AVVAL, et@ReH$, extranjera, f@(/@$, Fa TeMeH, Fahimeh_B, farahi, farisa, farshid23, fateme jigar, Fatemeh.98, fatemehirooni, fatima hapar, fatima_59, feedback, feloor, fereshte.h, fereshteh98i, Ferferiii, Fingilak, foro0ghi, F_jb, galapagOos, galaxy_ girl, Genza, gharibtanha, ghazal ghazal, ghazalghazal, girlstreet, giti.120, gogoli, goldokhtar, goldon, golenaz-20, golnaghshetavous, goominam, gracious, Guest2, H..GH, h.douce.h, hachekhaste, hadi72, hadis00, hana24, hanajigh, hana_89, hannan jooon, Hasan hoseini, hasti59, hastiyas, HaӍeÐ.AcӍe, hedie9390, hediyeh_b, Henia, Hinta, hiva, Hodaa37, hoda_f1, homa90, honey08, Hoopoe, Hoyesh, htamspam, ilyaiii, j0je, jallyyyy, jess!can!lz, jigar.tala1997, jiko, joo joo bala, Just housemusic, kalpak, kasandan 45, XXNightAngelXX, kereshme, KHJ.N, kiana007, kimia93, KimiaKav, kimiakhan0m, kimiya14, King_Assasins, kissroll, kuluche, kurda smahlt:<, landarani, Late, leila76, libra272, liyu joOoOn, lo-iii Jlc, LONELY..., LoVe DaY, lovely93, lovely9876, lucy, M!na70, m.b71, m.mahya, m2sm, m@hs@1992, madnes, Maedeh, maedeh7389, magloniya, maha74, mahana1, mahbano, mahboobeh 98, mahdis_m, Mahed, Mahn!a, Mahoo, mahsama, mahtab888871, makhmal_66, mamad1, mamalisooti, mana20, maral73, mariata, marmar.ss, mary1, mary341, maryam paeizi, maryam14, maryameb, masoud67, mazinani, Mehrnoosh74, mehrta76, mehrzad765, meli*ka, melinda, Melisa, melisa323, Memolina, me_ned, mig.mig, miley, Mina, mina-diversity, Mina.LoveStar, mina68, mina_bala74, Mini Moon, Mino Bookworm, minoo1920, mis sara, Miss Nini, mivida, mi_ka, mohamad.k, Mohsen yeganeh, mojgan.am, mona246, Mona_lilac, moon shine, mostafam6, mrym_98, My YoonA, n!ika, n@st@r@n-gh, nacm7114, nafas2011, nafas71, nafas_me, nafas_sheytoon, NAFISS1991, najibe-71, nana22, nani77, narg-s, nasim angel, nasrin74, nastaran_702, NAVA22, Nazie-mahdi, neda_nafasi, negin b, Negin...Shz, negin.nixnix, Nelson, newsha_r, NE[ )@A, nick_2020, Nika R, NIKSA, NILL, niloofar 1374, Niloufarjojo, nilu blue, NILUFARR, nini gol, nioosha 76, nlp16001, NO ONE, Noosha Y, nutty, o.r.a.n.u.s, omran, paradise, parak71, pare, parham.r.70, paria.v, PaRiiSsa, parisa khanoom, parisa.., parisabeheshti, parisa_B, parsa.a, parsa2000, parshan 77, parvane., paηίz, persian boy_22, peyman89, pila pila, placebo, PRISON BREAK, profgra, p_f_p, Marziiii, R.A.H.A, raha-bano, raha.fm, raha.love, raha99, RaheBipayan*, rain bow, rain7, Rainbow Girl, raingirl16, rakina, rana-021, rashin, raz gol, Rb-zZzZzZ, REAL LOVE, RED STAR, reihaneh3, Reload, respina67, reyh@neh*66, reyhane.s, Reza, reza23, rose33, Rosse, roya1365, rozi-91, S-A-R-A, s-engineer, s.fzpr, sabaya, sabina, sabooha, sadaf 72, saeed_nami, safo, saghar 6, saghi joon, SAGHIIIII, saha.a, sahar bala, Saher07, sama33, samane7, Saman، Lch, samira_bala, SANA-T, sanaz 69, sanaz sh, sanaz_, sang_e_saboor, Sani emo, SaRa, sara-42, sargoli, sarina_69, sarisa, sC0rP!0N--GirL, se7en-1991, sebna, selena76, sepideh62, sepideh_18, sepideh_shan, setare foruzan, SETARE SOHEYL, setare97, seven sky, sezar, Shabah eshg, shadi.d.h, shadi_sheiton, shadman, shadow, shadow_das, shaghayegh 89i, shaghhayeghh, shahrzad1369, Shakila joon, shamemesadaf, sheida joon, shimena, SHIRIN-KH, shirin55, shiva-71, silentart, SilverSea Horse, sintoo, sistana98, skiver, sky daughter, ~sky angel~, snopoy, sogand1, Sokout_shab, solia, sollmaz, sookut, Patient.Stone, Star inferNal, Star-crossed, star_crossed, suisha, sydney, s_donia323, sαвα, T T--THR, tabaloga_ra, taku taku, talayeh, tan tan16, tanaz.68, tanha75, taniya n, taraneh24, TARANOMEMEHR, targol, thunder555, TiFaNi, Tikooli, tina 1989, tina124, tina_1390, titi khanoom, TORANG, tyler darden, uniqueboy_ara, UnKnOwN_Sh, VAHIDEH / P, valeh, venoos1993, venooss, viciOus bOy, vorujak.SD, V|^|-|T^8|, wind girl, Y.a.k.h, Y@Li-Jj, yalda.angel, yalda1361, yara osteleh, yasam, yasamin_34, yasi1991, yasna:s:.:, zahra.rad, zahra891, zahra97, zeinab-ag, zeinab75, ZeYnAb KhAnOoM, zibayejahani, zizi1996, Zjooojooo, z_h0991, _ SPEED _, _love angel_, _TarlaN_, {piano}, |SarA_S|, ~ ghazali ~, ~ nikoO ~, ~*Samane*~, ~2ne2~, ~@S@R~, ~Alone.Boy~, ~ELAHE~, ~fatemeh69~, ~foroozan~, ~katrin~, ~Magic Life~, ~Mahdiye~, ~moonlight~, ~N!na jOojOo~, ~nadia~, ~pantea~, ~Sea daughteR~, ~Y a S n A~, ~شب خیس~, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒற£เ!3Д, ˙·▪●Nilsa●▪·˙, آبجی جوون, آرورا, آنالیا, آناهیتا73, ارزو., ارغوان 67, ارمغان شادی, اسوده, اسپینوی, اشوزدنگهه, افروز جون, المـیـــــرا, الند, الهه_, الی جوون, الیــــسا, اميرجان, انائل, انه شرلی, اویش ناز, باران, بارون بهاری, باروون, برادپیت, بــــاران☂, بلور, بی بی گل, بی کس, بیــ رنــگــ, ترنم74, تقدیر, تینا97, ثــمـره, ثـمیـن, حاج قاسم, حاجی بلا, حامی تنها, PARIS A, خانم فسقلی, خانوم عسلی, خانومی, خسته ام, خوتلون, خوشگلم من, دختر مسافر, دخترماه, دخترک کولی, دختری در مه, درسا امیری, دلداده, دوشیزه تنها, دوچنت, رازئوس, رنگین کمون خانم, رها 69, رها خانم من, رهگذر زیبا, روشنکmj, زرین دخت, ساتگین, سارا_ بوشهر, ساراگل, سامانتا کروز, ستاره ملک, سجاد 69, سرتق, سروش68, سعید حسینی, سنگ صبور, سودی جون, سوگل خانم, شاه ماهی, شبنم, شیداجون, صدف., صنم *, عشقولانه, عشقکتاب, فائزه 14, فاخته سبز, فرنوش.ج, فرگلf, فیلسوف کوچولو, قاصدك تنها, لادیان, لاوینی, لمیس20, لیلا.شب, م.ن, ماجده, مادام, مانی معصومی, ماه شب14, مجید63, محسن, محیا18, مرددریا, مرضیه خسروی, مشکور 2, مـریم, منا64, مهدی1360, مهرانگیز, مهرگل, مهستی, مهشاد, موش کتاب, مِنّا, میهـــان, نازبو, نازنین68, نانسی72, نرجس خاتون, نسـرین, نفسس, نگارناز, نی نی توچولو, نیلوفر آبی, نیکا83, نیکان, ویولت بودلر, ياابالفضل, پارامیس, پدیده, پرسپوليس, پرهوده, پروانه!, پریسا98, پریناززززز, پوران من, چیستا8, چیکا, کناره ساحله عشق, کیانا شیطون, گلاریژان, گلی 58, گنجشک, یاسی ص, یهههها, یگانه, ܓܨ سارا ܓܨ, ܓܨ پری قصه ها ܓܨ, ღ ghazali ღ, ღhadi3ღ, ღMoOn BoYღ, ღPegah.Kღ, ღwantonღ, ᗩηηᗩ, ★Night Sky Soul, ☆ SetareH ☆, ♥ nazi nazi♥, ♥parmiss♥, ♥~nGel=Ev!L@~♥, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥

تبلیغات

64 محصول اسپیکر

قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۰۱ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

Guest2 آواتار ها

پست مفید  +4 امتیاز     

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

Guest2 آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
#SamaneH#, (سایه), * MeLoDy *, **sevdayi **, **Snowy Girl**, .arsana., .Mania., 3TAREYE SHAB, ?98i, A.y.s.a.N, abby7, abdolghani, Admin, aftabgardon, aili, ajoon2012, alam2artman, Amir Mahan, angelic, arnord, ART!ST, artenis, Astrgirl, azaliya, azam 24, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bahman33, bers, Black.Rose, dezy, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, Elham68, eli-, elnaz89, Fa TeMeH, farahi, farisa, farshid23, fatima hapar, fatima_59, Genza, gogoli, gracious, h.douce.h, hachall_11m, hana_89, hedie9390, Henia, hilarity, hilda_moonlight, hiva, isatis, jallyyyy, XXNightAngelXX, kissroll, lo-iii Jlc, lolo14, mahbano, Mahn!a, mahtab888871, mariata, Memolina, Mina.LoveStar, mina68, minoo1920, Miss Nini, mlika, Mohsen yeganeh, nafas71, nasrin74, nastaran_702, NIKSA, Niloufarjojo, nutty, N_Rapfa, omran, paria.v, parsa.a, parsa2000, peyman89, profgra, p_f_p, R@N BOW, raha.love, rakina, rana-021, rashin, reyhane.s, Reza, reza23, s.fzpr, SAGHIIIII, SANA-T, Sani emo, sepideh62, sezar, shadi.d.h, shadman, shadow, shaghayegh 89i, sistana98, sky daughter, Patient.Stone, talayeh, tatar, TORANG, triti, UnKnOwN_Sh, venoos1993, vorujak.SD, Y.a.k.h, yasam, yasna:s:.:, zahra.rad, |SarA_S|, ~Alone.Boy~, ~ELAHE~, ~Magic Life~, ~Mahdiye~, ~Y a S n A~, اميرجان, اویش ناز, بی بی گل, ثــمـره, ثـمیـن, خانوم بهار, خانوم عسلی, خود شیفته, خوشگلم من, دوشیزه تنها, رها خانم من, سارا_ بوشهر, سین.کاف, شبنم, صدف., فیلسوف کوچولو, لمیس20, م.ن, ماه شب14, محسن, محیا18, ملکه ی زیبایی, منا64, نانسی72, نیکا83, پدیده, پرسپوليس, گلاریژان, یهههها, ♥parmiss♥
قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۳۵ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

mahdiyeh آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

نقل قول:
الکی از سیاوش قمیشی یا همون من فقط عاشق اینم
و دوباره میسازمت وطن از داریوش
ممنون میشم اگه بذارین.
مرسی خیلی زحمت میکشین.
دانلود اهنگ الكي سياوش قميشي در اين تاپيك هست.

http://www.forum.98ia.com/t15361.html

لب بر لب کوزه بردم از غایت آز

تا زو طلبم واسطه عمر دراز
لب بر لب من نهاد و می گفت به راز
می خور که بدین جهان نمی آیی باز

ویرایش توسط mahdiyeh : ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۶:۴۱ بعد از ظهر
mahdiyeh آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۳۸ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAGHIIIII نمایش پست ها
الکی از سیاوش قمیشی یا همون من فقط عاشق اینم
و دوباره میسازمت وطن از داریوش
ممنون میشم اگه بذارین.
مرسی خیلی زحمت میکشین.

بیا الهام این الکی سیاوش قمیشی

آهنگ با کیفیت MP3 128

آهنگ با کیفیت OGG 64

آهنگ با کیفیت WMA 32
توجه: برای دانلود آهنگ بر روی لینک داده شده راست کلیک کرده و گزینه (Save target as) را انتخاب نمایید.

چک کردم دانلود میشن

نقل قول:
نوشته اصلی توسط AR6AR6 نمایش پست ها
سلام
اگه لطف كنيد ممنون ميشم

من و اون

سلام

http://www.4shared.com/file/31349630...apFAAcom_.html

ويژه برنامه نوروزي راديو سور سخن

شبنم آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
#SamaneH#, (سایه), *niusha*, .Mania., 3TAREYE SHAB, abdolghani, aili, ajoon2012, Amir Mahan, azam 24, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, bers, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, eli-, farahi, fatima_59, Genza, girlstreet, Guest2, jallyyyy, LoVe DaY, mahana1, mahbano, mahdiyeh, mariata, Memolina, mlika, Mohsen yeganeh, nafas71, nasrin74, NAVA22, Niloufarjojo, omran, parsa2000, peyman89, rakina, reyhane.s, reza23, s.fzpr, SAGHIIIII, SANA-T, shamemesadaf, SHIRIN-KH, sistana98, sky daughter, TORANG, vorujak.SD, yasam, yasna:s:.:, ~Alone.Boy~, ~ELAHE~, ~Magic Life~, ادم خوب, المـیـــــرا, اویش ناز, باران, بی بی گل, ثـمیـن, حاج قاسم, دلداده, رها خانم من, سارا_ بوشهر, لمیس20, ماه شب14, محیا18, منا64, نانسی72, پدیده, پرنسس لیلی, کناره ساحله عشق, یهههها
قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۴۳ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

TORANG آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAGHIIIII نمایش پست ها
مرسی اما دانلود نشد فقط توی Media player باز شد.

اگه میشه آهنگ گل نازم از فریدون هم بذارین.

گل نازم از فریدون

http://dl3.inmupload.com/Songs/Tohi/...Gole%20Naz.mp3

or

http://dl3.inmupload.com/Songs/Tohi/...az%5B24%5D.mp3

موزیک ویدیو

http://www.server2.inmupload.com/Mus...%20e%20Naz.wmv
TORANG آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۱۴ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

sama33 آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرسانا نمایش پست ها
آهنگ خبر دارم یار میاد از اندی و شهرام شبپره
آهنگ سپاسگذارم از مرتضی
آلبوم جديد و شاد مرتضي - سپاسگذار ( كيفيت : 192 )

دانلود كل آلبوم بصورت يكجا : Direct Link Download

نقل قول:
نوشته اصلی توسط azam123 نمایش پست ها
زندونی داریوش---الهه ناز---.از سلی اگر آهنگی دارید..ممنون

وقتيكه دل تنگه فايدهاش چيه آزادي
زندگي زندونه وقتي نباشه شادي
آدم كه غمگينه دنيا براش زندونه
مابين صد مليون بازم تنها ميمونه

دنياي زندوني ديواره
زندوني از ديوار بيزاره

پرنده كه بالش ميسوزه
دل غم به حالش ميسوزه
آخه مرگه واسهاش رهايي
پرنده كه بالش ميسوزه
آدمي كه شادي نداره
به خدا آزادي نداره
ميكنه زندگيش رو زندون
آدمي كه شادي نداره

دنياي زندوني ديواره
زندوني از ديوار بيزاره

پرنده كه بالش ميسوزه
دل غم به حالش ميسوزه
آخه مرگه واسهاش رهايي
پرنده كه بالش ميسوزه
آدمي كه ميشه شماره
روي يه عكس بيقواره
ديگه آخه كجا ميتونه
سري بين سرها در آره

دنياي زندوني ديواره
زندوني از ديوار بيزاره

هواي قفس كشنده
بيرون پر از درنده
كجـــــا بره پرنده
دنياي زندوني ديواره
زندوني از ديوار بيزاره
------------------------------------------------------------------------------
دریافت آهنگ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط azam123 نمایش پست ها
آهنگ زندونی داریوش بیشتر 82در صد دانلود نشد.
دوباره آپلودش کردم ببینید درست شد :

http://www.up.98ia.com/uploads/1342586538.mp3

من نبايدچيزى باشم که تو ميخواهى،من را خودم ازخودم
ساخته ام.منى که من از خود ساخته ام، آمال من است.
تويى که تو از من ميسازى آرزوهايت و يا کمبودهايت هستند.
لياقت انسانها کيفيت زندگى را تعيين ميکند، نه آرزوهايشان.
و من متعهد نيستم که چيزى باشم که تو ميخواهى
ولى نميتوانى انتخاب کنى که از من چه ميخواهى.
ميتوانى دوستم داشته باشى، همين گونه که هستم و من هم.
ميتوانى از من متنفر باشى بى هيچ دليلى و من هم.
چرا که ما هر دو انسانيم.

sama33 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۴۴ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

Sokout_shab آواتار ها

Sokout_shab به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

Sokout_shab آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۱۷ قبل از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
مدیر بازنشسته

farshid23 آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

farshid23 آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۲:۵۵ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
کاربر فعال تایپ کتاب

.arsana. آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

.arsana. آنلاین نیست.  
قدیمی ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۷ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
مدیر بخش فرهنگ و هنر

hiva آواتار ها

hiva به Yahoo ارسال پیام
پست مفید  +3 امتیاز     
Wink

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshid23 نمایش پست ها
بچه ها كسي هست اينجا اهنگ چيزي نگو از رضا صادقي آلبوم كما داشته باشه.تك اهنگيه كه از اين خواننده خوشم مياد .
فقط يه چيزي من چند روزه كل نت رو سرچ كردم تو نت دنبالش نگرديد چون البوم و اسه سال 86 و مقداري قديمي شده تمام لينكها يا پاك شده يا شيلتره اگر كسي داره لطف مي كنه بزاره.خيلي ممنون

آهنگ حرف آخر

دانلود

چيزي نگو
قسم نخور
تمام حرفات يه دروغه
كسي نگفت خودم ديدم
خونه ي قلب تو شلوغه
چيزي نگو
لياقتت عشق مقدسم نبود
حس ميكنم نبودي و
بودنتم يه قصه بود
تو ديگه مردي و اين حرف آخره
بذار عشق تو از خاطرم بره
فكر مي كردم قلبت مال منه
اما انگار صد شاخه مي پره
اسمت و پاك كردم از تو دفترام
بيخودي قسم نخور ديگه سخت برام
تو رو باور داشتم و مي خواستمت
چرا آتيش كشيدي همه ي باورام
كسي نگفت بهم من خودم ديدم
اما راستش و بخواي يه چيزي نفهميدم
چرا وقتي تو رو از عشق خالي ديدم
به جاي گريه به حالت مي خنديدم
ميدونم واسه اينه كه ديگه بي ارزشي
واسه دل همه عروسك نمايشي
تو كه ميگذري ساده از اين همه عشق
لياقت نداري ديگه با من باشي
چيزي نگو
قسم نخور
تمام حرفات يه دروغه
كسي نگفت خودم ديدم
خونه ي قلب تو شلوغه
چيزي نگو
لياقتت عشق مقدسم نبود
حس ميكنم نبودي و
بودنتم يه قصه بود

نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshid23 نمایش پست ها
ووو.ممنون بي نهايت لطف كرديد .ايشالله كه جبران مي كنم اگه شماهم چيزي خواستيد بگيد من براتون آپ كنم .بازم تشكر
خواهش.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hana_89 نمایش پست ها
سلام بچها من یه اهنگ میخام نمی دونم از کیه ولی شاید شاهکار بینش پژوه باشه طرفای سال83 یا84 اسمشم نمی دونم
ولی یه تیکه از ترانه اش اینه:
سکه و پول اسکناس چاره کار ادماست
خونت کجاست ماشینت چیه
فهم و شعور باد هواست

ترانه سرا : دکتر شاهکار بینش پژوه
آهنگساز : بهروز صفاریان
تنظیم : بهروز صفاریان
ناشر : موسیقی حرفه ای پاپ

دانلود آلبوم اسکناس به صورت یکجا

توانا بود هرکه دارا بود،
ز ثروت دل پیر برنا بود

سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس
خونت کجاست ماشینت چیه ؟ فهم و شعور باد هواس
پول ، اسکناس ،، پول ، اسکناس

تو این روزا هر کی پول داره ، تو چراغ جادوش غول داره
کور و کچل ، بی سواد و زشت ویلا داره ولی مثل بهشت
صدتا تحصیل کرده نوکرشن ، زناش سن دخترشن
ملق و وارو از پشت میزنه ، امضاء بلد نیست، پای چکاش انگشت میزنه

اسمت چیه ؟ جابرم
سواد داری ؟ اکابرم
خونت کجاست ؟ ترجیشه
عیال میال ؟ ارتیشه (اتریش)
پس زن داری ؟ چه جورشم
بازم میخوای ؟ آره! غلومشم
چی
کچلم ؟میدم مو بکارم
خوش تیپ میشم خوش گل میشم خیلی قشنگ
میدم دم اسبی کنن گیسامو
شلوار جین میپوشم راسته و تنگ
کلاس گیتار میرم و پات میمیرم
اگه یه روز بری سفر یاد میگیرم !
اگه یه روز بری سفر...
یه ویلا دارم که دیگه آخرشه
جنوب فرانسه س خیلی تکه
سونا داره با جکوزی (اوه)
تابستوناش آی خنکه (واه)
دارو ندارم و پات میریزم
دیگه چی میگی
مبارکه ؟
مبارکه،
بابا! سکه و پول و اسکناس چاره کار آدماس
پول ، اسکناس ،، پول ، اسکناس

خونت کجاست ؟ زعفرانیه
هاپو داری ؟ اسمش بانیه (هاپ هاپ هاپ)
مدرکت چیه ؟ فوق لیسانس . پاپام خریده از بیزانس
ماشینتون ؟ اوه الگانس

پیتزا میزنم و لازانیا
بیفستروگانو با آب پرتقال
گاهی توی حموم آواز میخونم (آووو)
دور از جونت مثل شغال
آخه پاپا میگه صدای تو خیلی قشنگه
اینجا واسه پیشرفت تو جا خیلی تنگه
تو این مملکت هیچ کسی قدر تو رو نمیدونه
کسی به استعداد تو توی ایران نمیمونه

اگه بهم OK بدی ماه عسل میریم ونیز
اگه بگی نه میل بافتنیو میچپونم توی پریز
اگه نخوای زنم بشی چاره کار
خودکشی با قرصای مامانه ( نه )
هفته ای یه دفعه پاتوق من بیمارستان لقمانه
از خارج میخرم سه چهارتا دکترا
اگه فقط مشکل تو ، مدرکه
همه پولای پاپامو پات میریزم
دیگه چی میگی ؟ مبارکه ؟
مبارکه ،

فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم.

hiva آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
#SamaneH#, (سایه), **sevdayi **, .arsana., .Mania., 3TAREYE SHAB, a3olfazl, abby7, abdolghani, ajoon2012, arnord, بــــانــــو, babasi, Baha2r-95, bahare.gold, behi_jooon, dorna2012, elahe70, eli-, erwin, farshid23, fatima_59, fereshte.h, Fingilak, Genza, ghazal ghazal, girlstreet, h.douce.h, jallyyyy, mahana1, mahshad05, Memolina, Nastaran1993, NAVA22, Negy, nutty, paria.v, pari_shaun, pr.delafrouz, profgra, R@N BOW, rana-021, s.fzpr, SANA-T, sistana98, sky daughter, sogand1, s_donia323, tina 1989, venoos1993, zahra97, الهام77, الیــــسا, بی بی گل, ثـمیـن, حاج قاسم, حاجی بلا, رازئوس, رها خانم من, شبنم, صحرا 73, صنم *, مايا, محیا18, مرددریا, نفيس, کناره ساحله عشق, ☆ SetareH ☆
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آهنگ, درخواست

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش