| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| سمان | | 12 | 14.46% |
| باران | | 54 | 65.06% |
| sang_e_saboor | | 12 | 14.46% |
| yasmin2200 | | 5 | 6.02% |
| رأی دهندگان: 83. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 16,738
تشکر شده 27,651 بار در 5,634 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ! این مسابقه تو چند دور برگزار می شه. ولی فعلا نمی دونم چند دور ![]() قوانین : 1. فقط پست مربوط به مسابقه بدین. هر چی دلتون خواست تبلیغ کنین اما توهین به کسی نشه و باعث تطعیل شدن مسابقه نشین. ![]() 2. فقط با یک یوزر رای بدین. 3. خواهشا تاپیک رو هم منحرف نکنین. حالا اگه بازم چیزی یادم اومد بعدا می گم. ![]() کاندیدای این دوره: 1. سمان ![]() 2. باران ![]() 3. sang_e_saboor ![]() 4. yasmin2200 مدت زمان مسابقه به احتماله زیاد یک هفته. هر کس امضای سنگین بذاریه به خاطره ها می پیوندیه ... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط باران : ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۳:۱۵ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | Admin, ADNAN22, alonesachlie, angelic, asal, Ati__377, behnazhmz, dokhtarepaeiz, ELAHE, Elnaz, fariya, farnaz58, fatima_59, fereshte, golnaghshetavous, Hinta, hiva, HSE.MO, mina68, rana-021, ronnin, SAGHIIIII, samane7, sang_e_saboor, sue.sun, TINA_1363, zb7373, آنیتا, استاد طوفان, خانومی, شبنم, طیبه, مهشاد, ياابالفضل |
| محصولات فروشگاه بزرگ ایرانیان | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,013
تشکر شده 29,051 بار در 6,160 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران نظر سنجیش کو؟؟؟؟ ![]() نکنه من نمی بینم ![]() نقل قول:
![]() تا من و تو یادمون نره ![]() وقتی زندگی برایت سخت شد این حقیقت را به یاد بیاور که,دریای آرام,ناخدای قهرمان نمی سازد...... | |||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باروووووووون چرا از من مايه مي ذاري؟ ![]() من كجام مهتاده؟ تو 24 ساعته اينجايي به من ميگي معتاد؟ نقل قول:
به تو چه؟ آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله | |||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پونه یکی تو معتاد نیستی,یکیم حاج قلی خان ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا صبر داشته باشین الان درست شد. ![]() ![]() نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران می دونی چیه؟؟؟؟ ![]() حسه بیانیه گفتنم نمیاد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من معتاد نيستم. ![]() يه وقت گول نخورينااااااااااا. به باران راي بدين. | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که تو نباشی
(View Stats)
تشکرها: 12,712
تشکر شده 20,568 بار در 2,696 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا سه جفتتون معتادین دیگه البته فکر کنم بارونی بیشتر همیشه یکی بود و اون یکی ،هیچ وقت نبود همیشه واسه بودن یکی ؛اون یکی اضافه بود همیشه این تنها بود و اون نبود وقتی که اون اومد ؛ این دیگه تنها نبود ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
رفع انحراف: به سمان رای بدین | |||||||||||
| |