| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| سمان | | 12 | 14.46% |
| باران | | 54 | 65.06% |
| sang_e_saboor | | 12 | 14.46% |
| yasmin2200 | | 5 | 6.02% |
| رأی دهندگان: 83. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #321 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای وایی توام دیدی بالاخره الهه؟ ![]() جایی لو ندی تو فامیل من مهتاد شدم. نگی منو کفه جوق آب دیدی. ![]() از اون روزی که به مامانم گفتم چقدر رای آوردم همش می زنه تو سرم می گه اگه دیگه گذاشتم بری نت. ![]() از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #322 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: دامنه های البرز
(View Stats)
تشکرها: 157
تشکر شده 326 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : رمان تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تازه خبر نداری که بهت رای هم دادم ![]() شاید بالاترین فضیلتها در این جهان،در جهان دیگر پست ترین باشد! | ||||||||
| |
| | #323 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به به الهه خانم. توام به اين فاميلتون راي دادي؟ آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() | ||||||||
| |
| | #324 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: دامنه های البرز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بله دیگه بالاخره فامیلیم و فردا پس فردا چشم تو چشم می شیم بده دیگه | ||||||||
| |
| | #325 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه از اون اس ام اسای دایی... می کشمت. ببین من راز داری کردم به کسی نگفتم رفتی... منم الان از اون اس ام اسا به همه فامیل می دما. ![]() ![]() پونه این الهه اصلا اهل پارتی بازی نبود نمی دونم چش شده. ![]() | ||||||||
| |
| | #326 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باروووون الهه مي شناستت كه بهت راي داده. بارووون خاله مهتاب خانواده منتظرته. | ||||||||
| |
| | #327 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان تاریخی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آره از همون اس ام اسای معروف تازه وقتی تو اونجوری با من دعوا می کنی خوب منم باید اینطوری جوابتو بدم. در ضمن برا من خط و نشون نکشا اگه می خوای به کسی نگم باید به من باج بدی | ||||||||
| |
| | #328 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب باران با اون امتیاز خفن معتا اولین دوره از مسابقات شد . تایپیک قفلیده می شه. خسته نباشید معتادا رقابت ناسالمی بود الان آمار می دم بقفلن. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, اول, برتر, دور, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |