| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| سمان | | 12 | 14.46% |
| باران | | 54 | 65.06% |
| sang_e_saboor | | 12 | 14.46% |
| yasmin2200 | | 5 | 6.02% |
| رأی دهندگان: 83. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
باران مدت بذار براي مسابقه. يه وقت فك نكنين من هر روز اينجامااااااااااااا. من هفته اي يه بار به زور ميام اينجا. آباد باش ای ایران آزاد باش ای ایران از ما فرزندان خود دلشاد باش ای ایران پونه-17ساله ![]() ویرایش توسط sang_e_saboor : ۲۱ اسفند ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۰۷ قبل از ظهر | ||||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پونه الان دیگه فکر نکنم بتونم زمان بذارم براش. اون موقع نمی دونستم باید چی کار کنم. ولی بذار طولانی باشه. سمان می گه یه هفته. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
پونه...دلت بازم بیانیه می خوادااااا ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() من که فقط به تخت خودم عادت دارم,پس مطمئنا من نیستم ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() | |||||||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 12,267
تشکر شده 23,360 بار در 3,583 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به باران رأی بدید چون میدونم همه جوره معتاد هم به کامپیوتر و هم به ... ![]() من که به باران رأی میدم | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که تو نباشی
(View Stats)
تشکرها: 12,827
تشکر شده 20,720 بار در 2,701 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خبر خبر خبردار خبرای داغ دارم به بارونی رای بدین همیشه یکی بود و اون یکی ،هیچ وقت نبود همیشه واسه بودن یکی ؛اون یکی اضافه بود همیشه این تنها بود و اون نبود وقتی که اون اومد ؛ این دیگه تنها نبود ![]() | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
پست اولو ويرايش كن. نقل قول:
نقل قول:
| |||||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,190
تشکر شده 28,074 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سمان پونه که به خودش رای داد خیاله خودشو راحت کرد. ![]() JUST ONLY FOR YOU SAMAN AND PONE | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که تو نباشی
(View Stats)
تشکرها: 12,827
تشکر شده 20,720 بار در 2,701 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هرچی باشه.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باروووووون خانم فعلا كه همه دارن به تو راي ميدن ![]() بارووووووووووووووووووون | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باران تسلیت می گم. بهت رای دادم از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, اول, برتر, دور, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |