| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از کاندیدا از نظر شما معتادترند؟ | |||
| سمان | | 12 | 14.46% |
| باران | | 54 | 65.06% |
| sang_e_saboor | | 12 | 14.46% |
| yasmin2200 | | 5 | 6.02% |
| رأی دهندگان: 83. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #221 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی همین دور و ورا
(View Stats)
تشکرها: 3,910
تشکر شده 2,721 بار در 1,108 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،در امتداد حسرت ، حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() ولی خداییش از تو معتاد ترررررر؟؟؟؟؟؟؟؟ You and not others , should always be the reference of your words, for the simple reason that you are not others unless.... | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #222 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() می بندیمت به تخت ![]() خانه ات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم ستاره ای کوچکی در کلمه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم | |||||||||
| |
| | #223 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تاريك خيلي تاريك
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دعواي زنو شوهريه!!!!!!!!!!! خدايا عاشقان را با غم عشق اشنا كن ز غم هاي دگر غير از غم عشقت رها كن تو خود گفتي كه در قلب شكسته خانه داري شكسته قلب من جانا به عهد خود وفا كن ![]() وبلاگ من http://www.forum.98ia.com/blogs/2522...%2Abitter.html سر بزنين ارتوروز گردن نمي گيريد! ![]() سال نود و عيد نوروز بر همگي (برو بچ نودهشتي) مبارك! ![]() | ||||||||
| |
| | #224 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,326
تشکر شده 30,827 بار در 6,459 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها شما یکم لیدری کنید تا من برم کلاس و برگردم ![]() | ||||||||
| |
| | #225 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: 98-021
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بارون از همتون معنا تره همیشه اینجا ولوئه ![]() سمان که تازه ترک کرده باید قبلا می بودید میدیدی یادته سمان یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| |
| | #226 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جاهایی...
(View Stats)
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,408 بار در 1,608 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
به باران و سمان رای بدین | |||||||||
| |
| | #227 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
چشمم همینارو گرفته بود ببین چقدر معتاد شدی که اصلا به خودت نمی رسی یه سیبیل زدن هم کاری داره؟! عوض اینکه وسط سرت و پارو کنی سیبیلاتو جارو کن ![]() به باران سیبیلو رای بدید از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| |
| | #228 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی همین دور و ورا
(View Stats)
تشکرها: 3,910
تشکر شده 2,721 بار در 1,108 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،در امتداد حسرت ، حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #229 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: تاريك خيلي تاريك
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زير سايه ي بخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها به سمان راي بديد كه يه بار ميتونيد جنيفر رو ببينيد!!!!!!!!!!!!!!!! امير علي همه ميدونن تو نامردي نميخواد خودتو معرفي كني!!!!!!!!!!!!!1 | ||||||||
| |
| | #230 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به باران رای دادم..... انقدر اینجا بوده دیگه بنفش شده | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, اول, برتر, دور, مسابقه, معتاد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |